taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Γενικά ισχύει αυτό, με εξαίρεση τη Γαλλία όπου είναι σε κανονική τιμή (όσο και τα άλλα νερά).όσο για το εβιάν όπου και να το πιείς ακριβό είναι.
Γενικά ισχύει αυτό, με εξαίρεση τη Γαλλία όπου είναι σε κανονική τιμή (όσο και τα άλλα νερά).όσο για το εβιάν όπου και να το πιείς ακριβό είναι.
Χα χα πλάκα έχει.ΦΥΣΙΚΑ και βρίσκεις φραπέ στο Λονδίνο:
BYZANTIUM CAFE
BAYSWATER
31 Moscow Road, London, W2 4AH
αν θυμάμαι καλά έχει και τάβλι.
και γω ακριβως τις ιδιες Info αναζητω ....Παιδιά αρχές Οκτώβρη θα πάω Λονδίνο με τη γυναίκα μου. Έχω κλείσει αεροπορικά και ξενοδοχείο απο πρακτορείο χωρίς άλλες παροχές κοινώς μετακινήσεις. Θέλω να με διαφωτίσει κάποιος ή αν έχει αναφερθεί κάπου αλλού να με παραπέμψει εκεί και αφορά το θέμα των μετακινήσεων.
Από το αεροδρόμιο μέχρι το Λονδίνο και ανάποδα αλλά και για τις 5 ημέρες που θα είμαστε στο Λονδίνο τι συμφέρει να κάνουμε: Μήπως να βγάλουμε κάποια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για Μετρό, τρένο κ.λ.π.;
Εγώ μόλις γύρισα από Λονδίνο.Για το 1ο θέμα θα ήθελα να σου απαντήσω ότι προσωπικά έβγαλα μια ημερήσια κάρτα daily card off peak με 7,50 λίρες για ζώνες 1-6 οπότε μέσα και το αεροδρόμιο και σαρωνα ολη μέρα το Λονδίνο.Το ίδιο θα κάνω και στις 22/12...Αααα και να μην το ξεχάσω,ισχύει για όλα τα μέσα μεταφοράς και το DLR και με την επίδειξη του κάνεις με 3,50 βαρκάδα στον τάμεση.Εκείνο που πρέπει να λύσουμε είναι το που να κάνουμε κράτηση για φαγητό στις 24 και 25 που ειδικά ανήμερα δεν λειτουργεί τίποτε στην αγγλική πρωτεύουσα.Αν έχει κάποιος να προτείνει και κάτι ακόμα εκτός από το princi θα του ήμουν υπόχρεος γιατι θα ταξιδέψω με την 4χρονη κορη μου και δεν είμαι για ινδικά και κινέζικα...μάλλον για κανα ιταλικό μας κόβω και ελπίζω οικονομικο.καλησπερα σε ολους!!!θα παω στο λονδινο τα χριστουγεννα και θα ηθελα καποιεσ πληροφοριες.διαβασα τις πρωτεσ σελιδεσ του θεματοσ αλλα ειναι αρκετεσ και δεν τισ προλαβα ολεσ :/ απλωσ θα ηθελα καποιεσ διευκρινησεισ και αν μπορει καποιοσ ασ μου απαντησει
1.γνωριζω οτι το μετρο εχει αρκετεσ διαφοροποιησεισ στισ τιμεσ απο γραμμη σε γραμμη.θα ηθελα κυριωσ να μαθω περιπου τισ τιμεσ του κεντρικου μετρο καθωσ επισησ αν συμφερει απο το αεροδρομιο του Gatwick να παρει κανεισ μετρο η καποιο αλλο μεσο για την μεταφορα σε κετρικο ξενοδοχειο στο hyde park.εχω υποψην μου την ουστερκαρντ απλωσ θα ηθελα να μαθω περιπου και ποιεσ ειναι οι τιμεσ.
2. aristavr: γραφεισ πωσ θα κλεισεισ αεροπορικα αργοτερα.αυτο γιατι?αν δεν υπαρχει καποιοσ σοβαροσ περιορισμοσ νομιζω οτι ειναι φτηνοτερα τωρα.(ενδεικτικα:βρηκαμε για το αεροδρομιο του gatwick me 150 ? στην easy jet μετεπιστροφης)
αυτα για την ωρα δεν θυμαμαι κατι αλλο !!