• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τα εχω ξεχασει λιγο, ο Μπραιαν Φερι των Ροξυ Μιουσικ? καλοι ειναι και αυτοι!
Ναι , ναι ηταν των Roxy Music! τωρα εδω και πολλα χρονια κανει σολο καριερα

mariap.

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ευχαριστώ για τις πήροφορίες τελικά έκλεισα στο express by holiday inn london southwark hotel me 212 ευρώ το άτομο για 5 βραδυα,νομίζω είναι πολύ καλή τιμή

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
ευχαριστώ για τις πήροφορίες τελικά έκλεισα στο express by holiday inn london southwark hotel me 212 ευρώ το άτομο για 5 βραδυα,νομίζω είναι πολύ καλή τιμή
Καλη ναι, πολυ καλη οχι.

mariap.

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
απλά ήταν η καλύτερη τιμή που βρήκα για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο
εσύ είπες έχεις ξανακλείσει απ το yeego έτσι δεν είναι;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ναι συνηθως απο κει κλεινω. Ποτε πας;

Sebastiengr

Member
Παιδιά καλησπέρα και πάλι,
θα ήθελα να ρωτήσω πως φτάνει κάποιος από το κέντρο (πχ Victoria ή King's Cross) στο αεροδρόμιο του Heathrow (terminal 4) και πόση ώρα περίπου είναι η διαδρομή..

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
παιδια που συμφερει να κανω τα ευρω σε αγγλικς λιρες? σε καποια ελληνικη τραπεζα?τραπεζα ελλαδος? ανταλλακτηρια στο Λονδινο?ευχαριστω

manelaki

Member
παιδια που συμφερει να κανω τα ευρω σε αγγλικς λιρες? σε καποια ελληνικη τραπεζα?τραπεζα ελλαδος? ανταλλακτηρια στο Λονδινο?ευχαριστω
μεγαλη συζητηση! εχουν γινει πολλες συζητησεις εδω μεσα. αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι δε συμφερει με τιποτα να κανεις στο αεροδρομιο! απο'κει και περα μπορεις να κανεις λιγα στη τραπεζα της ελλαδος με 3 ευρω προμηθεια και μετα να πληρωνεις εκει με πιστωτικη. εγω εκανα μερικα στη τραπεζα της ελλαδος και ειχα και καποια στη καρτα, και εκανα αναληψη εκει. μη κανεις ομως πολλες αναληψεις γιατι σου κρατανε καποια για την αναληψη. για ενα ταξιδι λιγων ημερων κι οχι για μερικα χιλιαδες ευρω οπου και να κανεις πανω κατω ειναι το ιδιο, αντε να χασεις 5-6 ευρω. κανε μια αναζητηση και θα βρεις ενα σωρο για συναλλαγμα.

Ξερει κανεις τι τιμεσ παιζουν στις μετακινησεις?
Πανακριβες! Αλλα εξαρταται απο το ποσο καιρο θα μεινεις, που θα πας κτλ. Εγω ειχα βγαλει εβδομαδιαια travelcard για δυο ζωνες με 32 λιρες εκ των οποιων οι 5 σου επιστρεφονται αν επιστρεψεις τη καρτα. Συμφερει παρα πολυ αυτη η καρτα γιατι εχεις απεριοριστες διαδρομες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.623
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom