ZephX
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Azerbaijan/Bhutan
Η απουσία του τριπάκια είναι πλέον αισθητή...
Tube, DLR and London Overground | Transport for LondonΞερει κανεις τι τιμεσ παιζουν στις μετακινησεις?
Εγώ πάντα κάνω παζαρεύοντας στα τοπικά ανταλλακτήρια. Για μεγάλα ποσά, μπορείς να πετύχεις πολύ καλές τιμές.παιδια που συμφερει να κανω τα ευρω σε αγγλικς λιρες? σε καποια ελληνικη τραπεζα?τραπεζα ελλαδος? ανταλλακτηρια στο Λονδινο?ευχαριστω
Ολη η γη κινειται με το πλαστικο χρημα εδω και δεκαετιες.Γιατί τα ανταλλακτήρια είναι η πιο ασφαλής λύση. Οι άνθρωποι που είναι στο χώρο των εστιατορίων, (και όχι μόνο), γνωρίζουν πολλές περιπτώσεις με απάτες που έχουν γίνει κατά καιρούς με τις κάρτες.
Όταν λέω πλαστικό χρήμα δεν εννοώ απαραίτητα την χρήση πιστωτικής κάρτας .Υπάρχουν και οι χρεωστικες.Το κόλλημα, καλή μου, οφείλεται στο ότι εμείς, παραδόξως και σε αντίθεση με όλο τον κόσμο, δεν κινούμεθα με πλαστικό χρήμα και δε σκοπεύουμε να το κάνουμε άμεσα.
Το ανταλλακτήριο που μπορεί να το λειτουργεί και κάποιος απατεώνας που μπορεί να σου πλασάρει πλαστά χαρτονομίσματα ή να σε κλέψει με λίγο πολύ γνωστούς τρόπους γιατί είναι ασφαλέστερο από ένα αυτοματοποιημένο μηχάνημα τράπεζας?Γιατί τα ανταλλακτήρια είναι η πιο ασφαλής λύση. Οι άνθρωποι που είναι στο χώρο των εστιατορίων, (και όχι μόνο), γνωρίζουν πολλές περιπτώσεις με απάτες που έχουν γίνει κατά καιρούς με τις κάρτες.
Σόρρυ? Τι εννοείς άλλο οι τράπεζες και άλλο οι κάρτες. Ο εκδότης της κάρτας τι είναι δηλαδή?Αλλο οι τράπεζες κι άλλο οι κάρτες.
Κι εγώ ακόμη και νερό να πάρω, κάρτα θα δώσω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κυνδινεύω.