• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
The Prince of Wales : 8, Kensington Church St, London, W8 4EP
κοντα στο tube High Street Kensington. Απεναντι απο St Mary Abbots.

Κλασσικη αγγλικη pub, με πολυ ωραια πιατα (8- 13 λιρες).

The Sun in Splendour : 7 Portobello Road, London, W11 3DA
tube Notting Hill φυσικα.

Η παλιοτερη pub στο Notting Hill. Ωραιο φαγητο (7.50-12.50 λιρες). Παρα πολλοι τουριστες. Γενικα δε λεει πολλα.

The Marylebone : 93 Marylebone High Street, London, W1U 4QW
κοντυνοτερο tube Baker Street, πολυ κοντα στο Madam Tussauds.

Πολυ ομορφος χωρος, ευχαριστο περιβαλλον. Εκει μπορειτε να πατε με το δικο σας φαγητο κι αν θελετε μπορειτε να τους το δωσετε και να σας το σερβιρουν!!! Δεν υπαρχει φαγητο παρα μονο αν γιορταζετε κατι και τους ειδοποιησετε τουλαχιστον μια μερα πριν (πρεπει να ειστε περισσοτερα απο 5 ατομα)

The Mitre :291 Greenwich High Road, London, SE10 8NA
κοντα στο DLR Cutty Shark. Απεναντι απο το cafe Rouge στο Greenwich.

Η pub ανηκει στο ομωνυμο ξενοδοχειο. Πολυ μεγαλος χωρος και με τεραστια ποικιλια απο μπυρες. Μου αρεσε πολυ που δεν υπηρχε κανενας τουριστας. Που οι πελατες ηταν γνωστοι μεταξυ τους κι οταν εμπαινε καποιος τον χαιρετουσε το μισο μαγαζι και που εμας μας κοιτουσαν σαν εξωγηινους (οπως κανουν στα δικα μας χωρια). Φαγητο δεν εφαγα αλλα ειδα 2-3 πιατα που ηταν πολυ εντυπωσιακα.

Genzo restaurant :212-216 High Road, East Finchley, London, N2 9AY
κοντυνοτερο tube East Finchley.

Βραβευμενο ελληνικο (κυπριακο) εστιατοριο. Εξαιρετικο!!! Ανταξιο ενος καλο ελληνικο στην Ελλαδα. Αψογη εξυπηρετηση, πολυ πολυ ομορφος χωρος. Υπεροχο φαγητο (απο 9.50-21 λιρες τα κυριως πιατα). Τα παντα κυπριακα και ελληνικα (εκτος απο τους σερβιτορους που μιλουν αγγλικα). Μπορειτε να πιειτε απο ελληνικο καφε μεχρι ζιβανια!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
μπράβο σου βρε τρυπάκια είσαι άψογος οσ'αναφορά το Λονδίνο,δε βγάζεις και έναν ταξιδιωτικό οδηγό να τα κονομήσεις,εγώ πάντος θα τον αγόραζα,όπως και να έχει εγώ σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μας δίνεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
απλα να δω το περιφημο big ben και το london eye.μονο για βολτα θα παω να βγαλω φωτογραφιες.ας ελπισουμε οτι δε θα βρεχει εκεινη τη μερα.απο οτι καταλαβα θα κατεβω στο σταθμο βικτωρια και θα περπατησω εκει γυρω.
Οχι, παρε tube Circle/District lines (κιτρινη/ πρασινη γραμμη) για Westminster (daytravelcard 6.60 λιρες, απλο ticket 4 λιρες). Αν πας με τα ποδια θα χασεις πολυ χρονο (αν θες το κανεις στην επιστροφη, αν εισαι ενταξει με την ωρα).

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
μπράβο σου βρε τρυπάκια είσαι άψογος οσ'αναφορά το Λονδίνο,δε βγάζεις και έναν ταξιδιωτικό οδηγό να τα κονομήσεις,εγώ πάντος θα τον αγόραζα,όπως και να έχει εγώ σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μας δίνεις.
Εχει τοσες πληροφοριες το σαιτ, που οι δικες μου ειναι σταγονες στον ωκεανο.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
εμένα δεν μου αρέσουν οι πολλές και αόριστες πληροφορίες,μου αρέσουν οι πληροφορίες με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση.

adikoxameni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιληνη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαιάμι,Λος Άντζελες,Χαβάη
ευχαριστω που μου λες μαγαζια για ποτο και φαι αλλα θα ειμαι μονη οποτε λιγο δυσκολο να παω.εκτος αν ερθει καποιος μαζι μου. ε παιδια???

XRISTOS71

Member
ευχαριστω που μου λες μαγαζια για ποτο και φαι αλλα θα ειμαι μονη οποτε λιγο δυσκολο να παω.εκτος αν ερθει καποιος μαζι μου. ε παιδια???

νέα γυναίκα ...μόνη ψάχνει .......

ΥΓ. ο thespyros με το RayBan ψαχνει παρέα για ταξίδι ,στείλε του pm

ΥΓ. οταν τα ελεγα οτι πρέπει να φτιάξουμε ενα forum για μοναχικές ψυχές γελαγατε καποιοι :xmas_cheesygrin:

adikoxameni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιληνη
Ταξίδι-Όνειρο
με παρεξηγησατε! απλα δε θα με χαλουσε να εβρισκα καποιον που ξερει τα κατατοπια. ας ειναι και γυναικα.δεν με πειραζει.ο rayban για που ταξιδευει?

adikoxameni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιληνη
Ταξίδι-Όνειρο
ok.ραντεβου στο gatwick south terminal στις 15 ιανουαριου στις 4.30 το απογευμα.θα εχω μια μεγαλη κοκκινη βαλιτσα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom