adikoxameni
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μυτιληνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαιάμι,Λος Άντζελες,Χαβάη
ε και προλαβα!
Καθολου; Τζαμπα χαρηκα δηλαδη. Μου εσβησε και η Ευα το ποστ:evil:ειρωνικα το ειπα.δεν προλαβα να δω το λονδινο.πηγα κατευθειαν στο ξενοδοχειο.αλλα με τις αποσκευες ολα καλα.ειχα χειραποσκευη λαπτοπ και σακουλα και δεν μ ειπαν τιποτα.
Αφου θα ειστε πεντε μερες και θα τρεχετε σαν παλαβοι παρτε την εβδομαδιαια travelcard. Αν ειστε 4 μερες βγαλτε ή ημερησια ή oyster.τι είναι καλύτερο πιστεύετε για εμάς που θα γυρίζουμε κάθε μέρα απο δω και απο κει.Απ ότι έχω διαβάσει βολεύει καλύτερα η ολοήμερη.
Ναι τα κλεισεις απο ΄κει. Ψαξε και στα εισιτηρια της Southern Southern Railway μηπως βρεις καλυτερες τιμες.Επίσης κοίταξα για τη μεταφορά μας από γκατουικ στο Λονδίνο,μέσω γκατουικ εξπρες και είδα ότι έχει προσφορά στα 4 άτομα ότι πληρώνουν τα 2.(61,60 λίρες 4 άτομα με επιστροφή)Σκέφτομαι να τα κλείσω απο εδώ,τι μου προτείνεται?
Θα μπορουσαμε, αλλα επειδη εχουμε μια δουλιτσα θα σας πουμε αργοτερα. Μεχρι τοτε ριξε μια ματια στο φορουμ, θα βρεις πολλες προτασεις. Σε καλο εστιατοριο με 15 λιρες το ατομο δεν προκειται να φατε, εκτος κι αν υπαρχει καμμια προσφορα. Με τοσα θα φατε σε pub ή σε καμμια πιτσαρια, ισα ισα για να χορτασετε. Μερικοι τρωνε και στα κινεζικα φθηνοτερα, εμενα μου προκαλουν αηδια. Καλο θα ηταν να ξερουμε που θα μενετε για να σας δωσουμε καμμια προταση κι εκει κοντα. Μαγαζια με προχειρο φαγητο εχει αρκετα. Τωρα αμα σου πω να πας στο ταδε και εισαι 5 χιλιομετρα μακρυα την ωρα που θα πεινασεις, θα περιμενεις μεχρι να πας; Δεν νομιζω.Και κάτι τελευταίο,αν θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποια μπυραρία,μπαράκι εστιατόριο (κανένα εστιατόριο της προκοπής αλλά όχι και πολύ ακριβό λέγοντας γυρω στις 15 λίρες το άτομο δεν υπάρχεί?Κανένα καλό ή μάλλον έμπιστο φαστ φουντάδικο-στο χέρι ?...
Για Μαντσεστερ δεν ξερουμε τιποτα, θα περιμενεις τους αλλους...Θα με βοηθούσε πάρα πολύ επίσης αν μου δίνατε κανένα λινκ για εξοδο στο Μαντσεστερ!!!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Το κοστος ειναι 1,90 λιρες για καθε διαδρομη αλλα οταν φτασεις το κοστος της travelcard δεν χρεωνεσαι παραπανω.Καλημέρα και πάλι.
Διαβάζω για την ουστερ την καρτα και βλέπω ότι το κόστος είναι 1,90£.
Αυτό αναφέρεται σε κόστος κάθε δρομολογίου χωριστά?
Για παράδειγμα για 6 δρομολόγια την ημέρα θα χρεωθεί 11,4£???
Αν ναι, σ αυτή την περίπτωση συμφέρει η τραβελ καρντ 6,70£ (περίπου)
Έτσι δεν είναι?Ευχαριστώ