Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποιος άποψη ή έχει επισκεφθεί το http://radiorooftop.com/london/
αξίζει???
Πιστευω χωρανε ισα-ισα αλλα μονο βγαζοντας ονλινε εισιτηρια για να μην περιμενετε στην ουρα..αν ειναι να περιμενετε και ουρες,ουτε τα μισα δε θα δειτε!τωρα στο διλημμα london eye-sky garden αν προλαβετε να κλεισετε εισοδο στο 2ο το προτεινω ασυζητητι..επειδη ο καιρος παιζετε ειναι κριμα να χετε πληρωσει εισοδο για london eye και να εχει συννεφια και να μην δειτε ουτε τη μιση θεα,ενω στο sky garden ειναι φρι η εισοδος και μπορεις να απολαυσεις το καφε σουΚαλησπέρα .
Οργανωνω το ταξίδι μας για Λονδίνο και θα ήθελα πραγματικά την βοήθεια σας.
Είμαστε οικογένεια 5μελης με τρία παιδιά. Θα φτάσουμε στο Λονδίνο στις 10/10 και θα αναχωρησουμε στις 14/10.
Άρα πρώτη και τελευταία μέρα δεν θα μπορέσουμε μάλλον να κάνουμε και πολλά πράγματα.
Θα σας γράψω τι θέλουμε να επισκεφτουμε και θα ήθελα να μου πείτε πως μπορούν να οργανωθουν καλύτερα οι επισκέψεις .
-Hyde Park
-Μουσειο φυσικης ιστοριας
-Buckingham palace
-Westminster abbey
-κοινοβούλιο/big ben
-British museum
-μουσειο κερινων ομοιωματων tussaud
- piccadilly/trafalgar square
-London eye ή sky garden.
-δεν ξέρω αν θα χωρέσει και ένας ζωολογικος κήπος.
Η διαμονή μας θα είναι στην Kensington str απέναντι από το μουσείο φυσικής ιστορίας.
Θα μετακινουμαστε με ΜΜΜ με oyster card που θα βγάλουμε στο Heathrow (έχει αυτόματα εκδοτηρια ; )
Ευχαριστώ και περιμενω τις προτάσεις σας.
Μια χαρα νομιζω χωράνε αν αξιοποιήσετε ολες σας τις μέρες, όσες φορές έχω πάει ευτυχώς δεν εχω τύχει ουρά στα μουσεία (δεν ξερω τι γινεται στο madame tussaud) δεν θα ηταν και κακο ομως να κλεισετε ονλαιν εισιτήρια οπου μπορείτε.Καλησπέρα .
Οργανωνω το ταξίδι μας για Λονδίνο και θα ήθελα πραγματικά την βοήθεια σας.
Είμαστε οικογένεια 5μελης με τρία παιδιά. Θα φτάσουμε στο Λονδίνο στις 10/10 και θα αναχωρησουμε στις 14/10.
Άρα πρώτη και τελευταία μέρα δεν θα μπορέσουμε μάλλον να κάνουμε και πολλά πράγματα.
Θα σας γράψω τι θέλουμε να επισκεφτουμε και θα ήθελα να μου πείτε πως μπορούν να οργανωθουν καλύτερα οι επισκέψεις .
-Hyde Park
-Μουσειο φυσικης ιστοριας
-Buckingham palace
-Westminster abbey
-κοινοβούλιο/big ben
-British museum
-μουσειο κερινων ομοιωματων tussaud
- piccadilly/trafalgar square
-London eye ή sky garden.
-δεν ξέρω αν θα χωρέσει και ένας ζωολογικος κήπος.
Η διαμονή μας θα είναι στην Kensington str απέναντι από το μουσείο φυσικής ιστορίας.
Θα μετακινουμαστε με ΜΜΜ με oyster card που θα βγάλουμε στο Heathrow (έχει αυτόματα εκδοτηρια ; )
Ευχαριστώ και περιμενω τις προτάσεις σας.
Καλημέρα,Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας.
Τα παιδιά είναι ηλικίας 11 έως 16.
Έχουμε κάνει αρκετά παρόμοια ταξίδια,απλά το Λονδίνο έχει μια μεγαλύτερη δυσκολία λόγω αποστασεων.
Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο να μοιράσω σωστά τα αξιοθέατα βάση των ημερών που θα έχουμε .
Αν αφήσουμε εξω την πρώτη και τελευταία μερα, μένουν τρεις μέρες καθαρές .
Ποια αξιοθέατα θα δούμε ποιες μέρες .
Αυτό νομίζω είναι το πιο δύσκολο στον σχεδιασμό .