echo2011
Member
Καλησπέρα Tonia, το Λονδίνο αυτή τη περίοδο που θα πάτε είναι υπέροχο! Φαντάζομαι όποτε και να πας υπέροχο είναι αλλά και τις δύο φορές που έχω πάει ήταν λίγο πριν ή κατα τη διάρκεια των Χριστουγέννων και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη! Για τις 4μιση μέρες που έχετε δε θα έβαζα μουσείο φυσικής ιστορίας, ούτε αγορά Notting hill. Στο πρώτο περίοδο Χριστουγέννων γινόταν χαμός από πιτσιρίκια, κυρίως στην πτέρυγα με τους δεινόσαυρους, και είχε απίστευτες ουρές και ταλαιπωρία. Η δεύτερη δε μου άρεσε, φαντάσου το σαν μια μεγάλη λαϊκή αγορά-παλαιοπωλείο που με τη βροχή και τον κόσμο ούτε να σταματήσεις να χαζέψεις με την ησυχία σου δε μπορείς. Αν πετύχετε καλό καιρό μπορεί να είναι καλύτερα. Camden δεν έχω πάει αλλά μπορεί να την προτιμούσα από Notting hill γιατί βλέπω πολλοί την βάζουν στα must. Αν δεν έχετε χρόνο και η μικρούλα borough market είναι συμπαθητική! Οπωσδήποτε Winter wonderland για το χριστουγεννιάτικο κλίμα, αλλά καλύτερα αφού νυχτώσει για να εκμεταλλευτείτε τις λίγες ώρες ηλιοφάνειας σε άλλες βόλτες.. Σου λένε και παραπάνω ωραίες βόλτες.. Aν θέλετε οπωσδήποτε κι άλλο μουσείο εκτός από το βρετανικό, θα πρότεινα το science, μου άρεσε πολυ περισσότερο από το φυσικής ιστορίας..Καλησπέρα σε όλους!! Θα επισκεφθω το Λονδίνο με το αγόρι μου 7-12 Δεκεμβρίου.. Μετά από αρκετό ψάξιμο έχουμε καταλήξει στα περισσότερα μέρη που θέλουμε να επισκεφθούμε και θα ήθελα την βοηθεια σας στο πώς να τα οργανώσουμε για να τα προλάβουμε όλα... Παρασκευή 7/12 φτάνουμε απογευματάκι και Τετάρτη 12/12 φεύγουμε πολύ νωρίς το πρωι...οι υπόλοιπες μέρες μας είναι ελεύθερες εκτός από την Τρίτη 11/12 που έχουμε προγραμματισμένη ξενάγηση στα studios της warner bros μέχρι το μεσημέρι...
Έχουμε κατα νου να επισκεφθούμε το Βρετανικό Μουσείο, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας , το London Eye ,το Big Ben,το Hyde Park,την Tower Bridge,το Buckingham Palace,το Harrod's και ίσως κάποια υπαίθρια αγορά ....Πιστευετε προλαβαίνουμε? Και αν ναι πως να τα μοιράσουμε?
Επίσης για το βραδάκι έχετε κάτι να προτείνετε?
Ευχαριστώ πολύ!!