oasisAthens
Member
Να έχεις υπόψη σου σου ότι στο πρόγραμμα που προαναφερθηκε με την Τρίτη μέρα στην Borough Market επειδή είδα τις ημερομηνίες σου, η Borough Market είναι κλειστή την Κυριακή
Α! Δεν ειδα καθολου τι μέρες πέφτουν εκεινες οι ημερομηνιες....Να έχεις υπόψη σου σου ότι στο πρόγραμμα που προαναφερθηκε με την Τρίτη μέρα στην Borough Market επειδή είδα τις ημερομηνίες σου, η Borough Market είναι κλειστή την Κυριακή
Έχω πάει και αξίζει να το επισκεφτείς ! Είχαμε πάει κατά τις 12 για brunch μετά από κράτηση. Καθήσαμε έξω - αρχές Δεκέμβρη 2018- ευτυχώς είχε αρκετά καλό καιρό, έχουν και σόμπες όποτε οριακά χρειαζόμασταν το μπουφάν. Αξίζει για την υπέροχη θέα ! Και το φαγητό ήταν μια χαρά .Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποιος άποψη ή έχει επισκεφθεί το http://radiorooftop.com/london/
αξίζει???
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα επίσης,Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους. Είμαι "νέος" στο φόρουμ, και σκοπέυω να πάω με την οικογένεια μου (σύζυγος και 2 κορίτσια ..14 + 8 ετων) στο Λονδίνο τα Χριστούγεννα.
Θα πάμε με κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο (είναι η πρώτη φορά που θα πάμε τα παιδιά εξωτερικό) και θα ήθελα αν μπορείτε κάποια βοήθεια στις παρακάτω ερωτήσεις μου. (Σας ευχαριστώ προκαταβολικά)
1. Επειδή θα έχουμε κάποιες ημέρες με ελέυθερο χρόνο θα ήθελα να ρωτήσω το πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσουμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μετρό, λεωφορεία, κτλ..) και αν συμφέρει να βγάλουμε κάποια κάρτα που να τα περιλαμβ'ανει όλα ?
2. Αν υπάρχει τέτοια κάρτα για 1 ημέρα, πόσο στοιχίζει για κάθε μέλος της οικογένειας και για τα παιδιά ? και από που τη βγάζουμε ?
3. Για να πάμε στο London eye και σε κάποια άλλα σημεία (πχ..Ενυδρείο, Μαντάμ Τισσό, κτλ..) έχει μεγάλη αναμονή σε ουρά για να βγάλουμε εισητήριο και να μπούμε μέσα ?
4. Πόσο ασφαλές είναι για τα παιδιά ?
Ξέρω ότι κατά πάσα πισθανότητα κάποιες από τις ερωτήσεις μου θα έχουν απαντηθεί για αυτό ζητάω την κατανόηση σας.
Ευχαριστώ
1. και 2.- Τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι πάρα πολύ εύκολα στην χρήση τους. Ειδικά εαν συνδυαστεί με κάποια εφαρμογή στο κινητό είναι παιχνιδάκι. Όσον αφορά εαν σε συμφέρει ή τι πρέπει να κάνεις, για αρχή θα πρέπει να μας πεις πόσες μέρες θα μείνετε. Αν και πιστεύω αφού θα πάτε με ταξιδιωτικό θα σας έχει κάποιες μετακινήσεις. Τα παιδιά έως 10 ταξιδεύουν δωρεάν και από 11-15 δωρεάν σε κάποια μέσα και μειωμένα κάπου αλλού. Θα πρέπει όμως να έχεις κάνει αίτηση για Zip Oyster Photocard τουλάχιστον 4 εβδομάδες νωρίτερα στέλνοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και περνώντας την κάρτα από τα κατατοπους γραφεία επισκεπτών. (αλλιώς θα πρέπει να ρωτήσεις στα εκδοτήρια εκεί να σου πουν εαν προβλέπεται κάποια έκδοση επί τόπου που δεν το νομίζω).Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους. Είμαι "νέος" στο φόρουμ, και σκοπέυω να πάω με την οικογένεια μου (σύζυγος και 2 κορίτσια ..14 + 8 ετων) στο Λονδίνο τα Χριστούγεννα.
Θα πάμε με κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο (είναι η πρώτη φορά που θα πάμε τα παιδιά εξωτερικό) και θα ήθελα αν μπορείτε κάποια βοήθεια στις παρακάτω ερωτήσεις μου. (Σας ευχαριστώ προκαταβολικά)
1. Επειδή θα έχουμε κάποιες ημέρες με ελέυθερο χρόνο θα ήθελα να ρωτήσω το πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσουμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μετρό, λεωφορεία, κτλ..) και αν συμφέρει να βγάλουμε κάποια κάρτα που να τα περιλαμβ'ανει όλα ?
2. Αν υπάρχει τέτοια κάρτα για 1 ημέρα, πόσο στοιχίζει για κάθε μέλος της οικογένειας και για τα παιδιά ? και από που τη βγάζουμε ?
3. Για να πάμε στο London eye και σε κάποια άλλα σημεία (πχ..Ενυδρείο, Μαντάμ Τισσό, κτλ..) έχει μεγάλη αναμονή σε ουρά για να βγάλουμε εισητήριο και να μπούμε μέσα ?
Ξέρω ότι κατά πάσα πισθανότητα κάποιες από τις ερωτήσεις μου θα έχουν απαντηθεί για αυτό ζητάω την κατανόηση σας.
Ευχαριστώ
Αρχικα αυτες τις ερωτησεις θα μπορουσε να τις απαντησει και το γραφειο που εκλεισες..δευτερον εχε υποψην οτι χριστουγεννα σε αυτα τα αξιοθεατα που θες γινετε της τρελης απο κοσμο αν δεν κλεισεις ονλινε καλυτερα να μην οας καν..εμεις ειχαμε παει aquarium και μπηκαμε και με καθυστερηση λογω πολυ κοσμου παρολο που χαμε κλεισει προκαθορισμενη ωρα και αυτο 27δεκεμβρη,πιο πριν ηταν ολα φουλ..προτεινω και εγω οτι αξιοθεατο εχεις απο εκει να τα βαλεις ολα φουλ πρωι για να μην ταλαιπωρηθειτε..επισης london eye αν δεν εχει καλο καιρο δε πολυ αξιζει καλυτερα να χεις στο νου σου για το shard που εχει δωρεαν εισοδο και καφετερια μεσα αν θες να κατσειςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους. Είμαι "νέος" στο φόρουμ, και σκοπέυω να πάω με την οικογένεια μου (σύζυγος και 2 κορίτσια ..14 + 8 ετων) στο Λονδίνο τα Χριστούγεννα.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ Πάρα πολυ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο αγχωμένος γιατί είναι η πρώτη φορά που θα πάρω τα παιδιά μαζί μου, για αυτό θα σας ζαλίσω με ερωτήσειςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους. Είμαι "νέος" στο φόρουμ, και σκοπέυω να πάω με την οικογένεια μου (σύζυγος και 2 κορίτσια ..14 + 8 ετων) στο Λονδίνο τα Χριστούγεννα.
Ευχαριστώ