Αν μπορούσες να πας μια καθημερινή 2 με 5 θα ήταν το καλύτερο. Σαββατοκύριακα η αγορά πνίγεται από κόσμο και το βράδυ είναι λίγο BronxΕυχαριστώ πολύ, αλλά δυστυχώς δεν έχω ελεύθερα πρωινά εκτός από του Σαββάτου το οποίο θέλω να αφιερώσω σε μουσεία. Προσπαθώ να φτιάξω το πρόγραμμα μου έτσι ώστε να εκμεταλλευτώ τις ώρες μου ... Και να γεμίσω τα απογεύματα με πράγματα που ούτως ή άλλως δεν έχουν περιορισμό στις ώρες επίσκεψης .. Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη
1η μέρα μαζί με το Βρετανικό άνετα μπορείς να βάλεις soho, covent garden και china town και εκει δίπλα κατα πάσα πιθανότητα θα είναι και το θεατρο.Καλησπέρα σε όλους, μετά από αρκετό διάβασμα σκέφτομαι να ακολουθήσω το ακόλουθο πρόγραμμα ...
1η μέρα: Βρετανικό μουσείο, Gaucho για φαγητό και μετά θέατρο.
2η μερα Σάββατο: Νωρίς το πρωί Westminster palace με είσοδο, Notting Hill, Natural history museum, περπάτημα προς Big Ben και την τριγύρω περιοχή, βόλτα σε soho, China town Covent Garden
3η μέρα Κυριακή: Borough market, Tower Bridge με είσοδο, London Tower με είσοδο, Spitalfields, Brick Lane, μια βόλτα στο City και ή Shard ή London eye.
4η μέρα : Westminster Abbey και ο χρόνος μας εδώ τελειώνει ..
Θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας για το ανώτερο πρόγραμμα..
Tο μουσείο φυσικής ιστορίας μπορει ανετα να σου φαει μιση μέρα.Καλησπέρα σε όλους, μετά από αρκετό διάβασμα σκέφτομαι να ακολουθήσω το ακόλουθο πρόγραμμα ...
1η μέρα: Βρετανικό μουσείο, Gaucho για φαγητό και μετά θέατρο.
2η μερα Σάββατο: Νωρίς το πρωί Westminster palace με είσοδο, Notting Hill, Natural history museum, περπάτημα προς Big Ben και την τριγύρω περιοχή, βόλτα σε soho, China town Covent Garden
3η μέρα Κυριακή: Borough market, Tower Bridge με είσοδο, London Tower με είσοδο, Spitalfields, Brick Lane, μια βόλτα στο City και ή Shard ή London eye.
4η μέρα : Westminster Abbey και ο χρόνος μας εδώ τελειώνει ..
Θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας για το ανώτερο πρόγραμμα..
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!! Έχεις να μου προτείνεις και τίποτα για βραδινές εξόδους? Όχι ξέφρενα πράγματα, κάτι χαλαρό έχω στο μυαλό μου...@Tonia_l
Σάββατο 08 Πάτε στην υπέθρια αγορά του Notting Hill και μετα βόλτα στο Hyde park συνέχεια με Oxford steet, Regent Street, Soho, Leicester Square και Covent Garden. Στο σύνολο ειναι 2-3 ώρες με τα πόδια αλλα κανοντας στάσεις δεν θα σας φανεί κουραστικό.
Κυριακη 09 London Eye περάστε την γέφυρα με τα πόδια και πάτε Westmister Abbey, Big Ben και απο εκεί μετρό για London Tower. Αν πάτε στο άνοιγμα του London Eye το πρωι θα προλάβετε και το Βρετανικο μουσείο.
Δευτερα 10 Mουσείο Φυσικής Ιστορίας, μετα Harrods και απο εκει μετρο για Buckingham. Εγω θα το περπατούσα. Κανα μισάωρο θα κάνετε βολτάροντας. Αν δεν πηγατε την προηγούμενη πατε στο Βρετανικό.