lina
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΣΚΩΤΙΑ
γεια σας,
παω λονδινο 1η με 6 απριλιου με την κολλητη και τον κολλητο μου για μια συναυλια και ειπαμε να κατσουμε λιγες μερες παραπανω....εχω παει αρκετες φορες μιας και η μαμα μου ειναι απο εκει αλλα δεν το εχω γυρισει πολυ, μονο τα βασικα αξιοθεατα και θελω να τους κανω ενα καλο tour...
ευχαριστω
παω λονδινο 1η με 6 απριλιου με την κολλητη και τον κολλητο μου για μια συναυλια και ειπαμε να κατσουμε λιγες μερες παραπανω....εχω παει αρκετες φορες μιας και η μαμα μου ειναι απο εκει αλλα δεν το εχω γυρισει πολυ, μονο τα βασικα αξιοθεατα και θελω να τους κανω ενα καλο tour...
- 1η απριλιου φευγουμε 13:30 απο δω...αρα φθανουμε ωρα αγγλιας 15:30, μεχρι να φτασουμε paddington θα κανουμε καμια ωρα και... που προτεινετε να παμε εκει κοντα για να μην παει χαμενη η μερα?...
- 2 μερα : madame tussauds,buckingham για αλλαγη φρουρας,london dungeon,aquarium
- 3 μερα: καθεδρικος αγ. παυλου,πυργος λονδινου,shakespeare's globe,tate modern,big ben
- η συναυλια ειναι στις 4 απριλιου στις 7 το βραδυ στο 02 arena.ελεγα εκεινη την ημερα να την βγαλουμε στο hampton court μιας και θελει σχεδον 6 ωρες συνολο με το tour και το τρενο πηγαινε ελα....και να φτασουμε νωριτερα για φαγητο στο 02.
- 5η μερα:δεν ξερω ακομα τι θα κανουμε. θελουμε να δουμε το μουσειο φυσικης ιστοριας, royal albert hall, βρετανικο μουσειο, εθνικη πινακοθηκη και westminster abbey.
- 6η μερα: θα φυγουμε νωρις απο το ξενοδοχειο για να επισκεφθω τον θειο μου στο τοτεναμ και θα παμε καμια βολτα wood green, camden lock που μου αρεσει...πεταμε 22:00
ευχαριστω