elinaa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αγγλια-Ουαλία, Νορβηγια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λαπωνία, Καραιβική
ποιο θεωρειτε το/α καλυτερο/α παρκο/α του λονδινου?? καποιο ή καποια που να ξεχωριζουν ?
Πήγα σε regent's, green, St James's k Greenwich. Στα πλάνα ήταν κ το Hyde αλλά λίγο η πείνα λίγο η κούραση μας ώθησε να τραβηξουμε για Chinatown. Μου άρεσε περισσότερο το St James's με τους σκιουρους, τη λιμνούλα κ τα υπέροχα χρώματά από τα ανθισμένα λουλούδια. Ωραίο ήταν κ το regent's. Το green αδιάφορο αλλά κ πολύ μικρο κ μέσα σε αυτό είναι το Wellington arch. Κ είναι κ δίπλα στο Buckingham. To Greenwich έχει απίθανη θέα πάνω από τον λόφο. Κ αν πέσετε σε καλή μέρα θα δείτε κόσμο κ κοσμάκη ξαπλωμένο στο γρασίδι να απολαμβάνει τη θέα.ποιο θεωρειτε το/α καλυτερο/α παρκο/α του λονδινου?? καποιο ή καποια που να ξεχωριζουν ?
Δεν νομιζω να σας συμφερει η travelcard. Θα είστε σχετικά λίγες μέρες. Εκτός κ αν έχετε στο πρόγραμμα πχ emirates, Πύργο Λονδίνου κ kew gardens κ είναι να γλιτώσετε χρήματα με την προσφορά 2 for 1.Μία ερώτηση που σίγουρα έχετε απαντήσει αρκετές φορές και παρά την αναζήτησή μου,δεν έχω καταλήξει..
oyster ή travelcard?
2 άτομα, θα μένουμε ζώνη 2 (finsbury park), πάμε stansted παρασκευή πρωί και φεύγουμε τρίτη πρωί.
Με την oyster δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα εφάπαξ (κάτι είδα για 5 ευρώ, κάτι για 10 - ίσως refundable ϊσως όχι, δεν το έχω πιάσει αυτό) και με τις επιστροφές από τα χρήματα που μενουν στην κάρτα..
5 λίρες δίνεις όταν πας να τη βγάλεις. Όταν φύγεις και αν δεν θες να την κρατήσεις για κάποιο άλλο ταξίδι στο Λονδίνο ζητάς τα λεφτά πίσω.Δεν νομιζω να σας συμφερει η travelcard. Θα είστε σχετικά λίγες μέρες. Εκτός κ αν έχετε στο πρόγραμμα πχ emirates, Πύργο Λονδίνου κ kew gardens κ είναι να γλιτώσετε χρήματα με την προσφορά 2 for 1.
Mε την oyster πληρωνεις 5 λίρες παραπάνω τις οποίες μπορείς να πάρεις πίσω αλλά δεν ξέρω πως. Δειτε το πρόγραμμά σας κ αν σε αυτά που επιθυμείτε να επισκευτειτε δεν είναι μερικά που εντασσονται στην προσφορά θα έλεγα να επιλέξετε oyster.
Πήγες να δώσεις 10 λίρες και σου ζήτησαν διεύθυνση; Τώρα διάβαζα στο σαιτ τους και δεν έλεγε τίποτα τέτοιο πουθενά.Εχθες πηγα να κλεισω δυο ουστερ και ζητησαν proof of address
Το διάβασες το άρθρο;ειπα και εγω για πρωτη φορα να παω λονδινο με τη ryanair απο 1 εως 5 Μαιου και ειπαν να απεργησουν οι Λονδρεζοι.
Ηδη αγχώνομαι για την επιστροφη μου στις 5 Μαιου.
http://www.skai.gr/news/world/artic...iruxan-oi-ergazomenoi-sto-metro-tou-londinou/