despoina87
Member
τα κουπονια 2FOR1 που μπορω να τα βρω;
H προφανής, δεν είναι απαραίτητα και η σωστή απάντηση.Υπάρχει πιθανότητα μόλις πλησιάζει η 30/04, να δίνεται παράταση και για άλλους μήνες.προφανως οχι :/
αν η προσφορά έχει χρησιμοποιηθεί, στο παρελθόν, από μέλη, μετά τον Απρίλιο, σημαίνει ότι ισχύει καθόλη την διάρκεια του έτους .Απλά ανανεώνεται η ισχύς της π.χ. ανά τετράμηνο .Διαφορετικά, μπορεί να μην ισχύει στις περιόδους αιχμής.προφανώς εννοείς να δοθεί παράταση.. πώς να το ξέρει κάποιο μέλος αυτό?
Τριήμερη όχι, μόνο μονοήμερες και 7ήμερες. Θα πρέπει να πάρεις 3 μονοήμερες.Γνωριζει κάποιος να μου πει εαν υπάρχει 3ημερη travelcard zone 1-2 off peak και που μπορώ να την εκδώσω;
http://www.tfl.gov.uk/assets/downloads/tube-dlr-lo-adult-fares-jan-2014.pdfΤριήμερη όχι, μόνο μονοήμερες και 7ήμερες. Θα πρέπει να πάρεις 3 μονοήμερες.
Νομίζω κιόλας πως έχει καταργηθεί η off peak που κάλυπτε τις ζώνες 1-2 και 1-4, και πλέον μπορείς να πάρεις μόνο off peak ζώνες 1-6 που κοστίζει 8,90 λίρες.
Την εκδίδεις σε σταθμούς μετρό και τρένων.
καλά τον kalspiro δεν τον "διαβάζετε";;;ολόκληρο βιβλίο σχεδόν έχει γράψει!λοιπον τον μαιο ξανα πηγαίνω Λονδινο ! θελετε να μου πείτε περιοχες και σημεία να δω μιας και τα βασικά τα ειδα! ??? θα πας στο winstor castle που δεν πηγα, λεω να επισκευθω το camden town. τι αλλο λετε ??? δωστε καμια ιδέα
thanks