romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
την υπηρεσία hotel by bus την είχα χρησιμοποιήσει πέρσι (είχα γράψει και σχετικό θέμα..δεν μπορώ να το βρώ τώρα)και μάλιστα τότε είχα ταξιδέψει κι εγώ με aegean.Αν μπείς στο σάιτ τους έχει όλες τις σχετικές πληροφορίες...Καλησπέρα σε όλους!
Έχω διαβάσει και τις 124 σελίδες του topic και ομολόγω ότι οι πληροφορίες ήταν χρησιμότερες από οποιοδήποτε άλλον οδηγό.
Ταξιδεύω στο Λονδίνο 19-23 Σεπτεμβρίου για επαγγελματικούς λόγους με την Aegean. H Aegean φθάνει και αναχωρεί από Terminal 1 (Heathrow). Aπ' ότι διάβασα εδώ, υπάρχει σύνδεση μεταξύ των Terminal, προκειμένου να πάρεις το Heathrow Connect. Άρα δεν υπάρχει η δυνατότητα από το Terminal 1 να το πάρεις; (συγγνώμη, αλλά ο όγκος των πληροφοριών δεν επιτρέπει την πλήρη επεξεργασία τους!). Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Hotel by Bus;
Θα μείνω στο St Giles Hotel & Leisure Club (ξέρω ότι τα μονόκλινα είναι τρύπες, αλλά το διάλεξα κυρίως λόγω τοποθεσίας). Θα χρειαστεί να πάω στο York αυθημερόν. Τσέκαρα τα τρένα και είδα ότι είναι μία απόσταση περίπου 2 ωρών. Επειδή θα χρειαστεί να φύγω πολύ νωρίς από το Λονδίνο (νωρίτερα από τις 7πμ - είδα ότι υπάρχουν δρομολόγια), πιστεύετε ότι θα πρέπει να πάρω τα εισιτήρια από το King's Cross από την προηγούμενη ημέρα ή δε θα υπάρχει πρόβλημα και λίγη ώρα πριν την αναχώρηση;
Αν και δε θα έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου (λόγω του ότι, όπως προείπα, είναι επαγγελματικό το ταξίδι) σκέφτομαι οπωσδήποτε να πάω Tate Modern Gallery, Covent Garden και Camden. Πώς σας φαίνονται οι επιλογές μου;Δυστυχώς το British Museum μάλλον θα το αφήσω όταν θα επισκεφθώ την πόλη ανεξάρτητα.
Περιμένω να επωφεληθώ της ιδιαίτερης ταξιδιωτικής εμπερίας όλων σας...
το γραφείο τους το βρίσκεις εύκολα καθώς βγαίνεις αφού έχεις παραλάβει βαλίτσες θα το δείς ,θάχεις το νού σου,εκείνη την ώρα το "κλείνεις",δε θυμάμαι ακριβώς την τιμή νομίζω ήταν περίπου 22λίρες για να σε πάνε στο ξενοδοχείο σου.Το μόνο αρνητικό είναι ότι επειδή είναι λεωφορειάκι και παίρνει γύρω στα 6 άτομα περιμένει να γεμίσει για να φύγει,μπορεί να περιμένεις αρκετά και πάνω από μισή ώρα...
Το ξενοδοχείο σου είναι πολύ κοντά στο Βρεττανικό μουσείο πάς με τα πόδια..κρίμα να μην πάς αλλά οκ γούστα είναι αυτά.
Για το εισιτήριο για York...από king kross δεν έτυχε να ταξιδέψω αλλα έχοντας εμπειρία από αλλους σιδηροδρομικούς σταθμούς θα σου πρότεινα οπωσδήποτε να κλείσεις εισιτήριο από πριν,
γιατί και ...χαμός πολλές φορες γίνεται από κόσμο,δεν μπορείς να ξέρεις δηλ αν θα πετύχεις ουρές στα ταμεία(βέβαια πάντα υπάρχει η λύση και των μηχανημάτων)αλλα΄και τα εισιτήρια είναι πανάκριβα!όσο πιό νωρίς τόσο καλύτερα