21 Μαϊου 2012 #85 E elenitsa2012 Member Μηνύματα 83 Likes 4 Επόμενο Ταξίδι Σουηδία Ταξίδι-Όνειρο Αυστραλία τελικα για το boscolo δεν της εκαναν κ τοσο καλη προσφορα.για τα αλλα που γραφω εχει κανεις αποψη?και απο αποστασεις κ τετοια
τελικα για το boscolo δεν της εκαναν κ τοσο καλη προσφορα.για τα αλλα που γραφω εχει κανεις αποψη?και απο αποστασεις κ τετοια
24 Ιουνίου 2012 #86 A alkistismaria Member Μηνύματα 528 Likes 14 Επόμενο Ταξίδι Νέα Υόρκη Θέλω την άποψη σας.Έχουμε κλείσει το ξενοδοχείο μας στη Βουδαπέστη για 3 μέρες 169 ευρώ και δωρεάν ακύρωση.Σήμερα το βρήκα 114 ευρώ μη επιστρέψιμη χρέωση και πετάω σ'ένα μήνα.Λέτε να το κλείσω με μη επιστρέψιμη χρέωση;
Θέλω την άποψη σας.Έχουμε κλείσει το ξενοδοχείο μας στη Βουδαπέστη για 3 μέρες 169 ευρώ και δωρεάν ακύρωση.Σήμερα το βρήκα 114 ευρώ μη επιστρέψιμη χρέωση και πετάω σ'ένα μήνα.Λέτε να το κλείσω με μη επιστρέψιμη χρέωση;
24 Ιουνίου 2012 #87 EIRHNH2 Member Μηνύματα 1.358 Likes 1.744 Επόμενο Ταξίδι ??? Ταξίδι-Όνειρο ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!! το εχω κανει πολλες φορες... ρισκαρεις λιγο βεβαια αλλα πετυχαινεις καλυτερη τιμη!