alkistismaria
Member
jimp με τι κριτήρια έκλεισες αυτό που προτείνεις παραπάνω για βουδαπέστη;
στο δευτερο (eurostars budapest center) εχω μεινει δυο φορες ειναι πολυ βολικο για δυο γραμμες μετρο (astoria και ferenciek tere)και γενικα πολυ καλο δωματιο και προσωπικο.εμεις το ειχαμε βρει σε προσφορα που εβγαινε το δικλινο 40-50 την βραδυα αν θυμαμαι καλ,οποτε αν βρηκες παραμοια προσφορα αρπαξε την!Καλησπέρα παιδια!
Αφου κλεισαμε τα εισητηρια για Βουδαπέστη αρχισα να ψαχνω για ξενοδοχειο...
Εχω καταλήξει σε τεσσερα..
1) Booking.com: La Prima Fashion Hotel Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία - 902 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
2) Booking.com: Ξενοδοχείο Eurostars Budapest Center, Βουδαπέστη, Ουγγαρία - 2576 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
3) Booking.com: Ξενοδοχείο Eurostars Budapest Center, Βουδαπέστη, Ουγγαρία - 2576 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
4) Booking.com: Boutique Hotel Zara, Βουδαπέστη, Ουγγαρία - 398 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
εχω διαβασει σχεδον ολες τις αποψεις στο site και τα σχολια στο bookig αλλα δεν μπορω να καταληξω!
Απ οσο βλεπω στον χαρτη ολα ειναι βολικα...Ειναι καποιο σε καλυτερο σημειο?
Απο τιμες το ακριβοτερο με το φτθηνοτερο εχουν 75 ευρω διαφορα (δωρεαν ακυρωση και πρωινο)
Και μια ακομα ερωτηση βρηκα καλυτερες τιμες απο το agoda.gr ειναι αξιοπιστο?
Η διαφορα σε ολα τα ξενοδοχεια ειναι γυρω στα 90 ευρω.
YΓ- Βασικη προυπόθεση να εχει (και να πιανει) δωρεαν ασυρματο ιντερνετ (λογω δουλειας της αγαπης)
Eυχαριστω για την απαντηση!κ το προτιμουν και πολλοι ελληνες τις φορες που πηγα μονο ελληνικα ακουγα!