Ηνωμένο Βασίλειο Ξενοδοχείο στο Λονδίνο

vasnorth

Member
Μηνύματα
602
Likes
1.853
Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα ξενοδοχεία Premier inn (αλλά και σε άλλα ξενοδοχεία). Απ' ότι βλέπω στα standard rooms δεν υπάρχει air conditioning. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει θέρμανση; Μου φαίνεται λίγο περίεργο.
Έχω μείνει για πολλά συνεχόμενα χρόνια τις μέρες της πρωτοχρονιάς (σχεδόν μία δεκαετία) σε αρκετά Premier Inn σε διάφορα μέρη - ακόμα και στο Cardif και σε όλα τα Standard δωμάτια υπήρχε Α/C με εξαιρετική απόδοση (κεντρική θέρμανση που ρυθμίζει ο ένοικος μόνος του) και παρόλο που έξω είχε πολύ κρύο στο δωμάτιο είχε πολύ ζέστη.
Την ίδια απορία είχε και η ανηψιά μου που της έκλεισα δωμάτιο στο Ealing και πιστεύει ότι μόνο τα Plus δωμάτια έχουν A/C. Κοιτάζοντας όμως στην αρχική σελίδα σε αρκετά ξενοδοχεία εκεί που αναγράφονται τα γενικά χαρακτηριστικά, αναφέρει σε όλα ότι υπάρχει Α/C. Παρόλα αυτά δεν ξέρω, μπορεί σε κάποια ξενοδοχεία να μην υπάρχει A/C. Αν και το θεωρώ περίεργο γιατί τα Premier Inn είναι νέα αλυσίδα και τα δωμάτια της είναι σύγχρονα και όλα είναι σχεδόν ίδια σαν να έχουν σχεδιαστεί με καρμπόν!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.586
Μηνύματα
902.549
Μέλη
39.328
Νεότερο μέλος
ChristossV

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom