Ευχαριστώ για την απάντηση. Την βρήκα στο facebook και επικοινώνησα μαζί της. Μάλλον είναι διαθέσιμη.Πολύ ωραία ξεναγός, φιλική, είναι η Μαρία Ταμουρίδου. Την είχαμε πάρει εμείς για 2 ημέρες που ειμασταν στην Ρώμη. Αναζητηστε στο Facebook το προφίλ Maria Tamouridou και στείλτε της μήνυμα. Ότι θέλετε ρωτήστε με.
Καλησπέρα,Το Πάσχα που πήγα Ρώμη ειχαμε κλείσει εισητηρια για Βατικανο απο Ίντερνετ!! Οταν λοιπόν πήγαμε μας εκανε έλεγχο ενας τύπος οπου το καρτελάκι του έλεγε ενα ελληνικό επίθετο!! Τον ρωτάμε λοιπόν Έλληνας είστε και μας λεει ναι και προσφέρθηκε να μας ξεναγήσει δωρεάν άσχετα αν τον πληρώσαμε!! Τα στοιχεία του ειναι
...........................
Ο άνθρωπος ηταν ξεναγός του Βατικανού και η ξενάγηση ηταν τέλεια!! Μετα προσφερθήκαμε να του δώσουνε λεφτά ετσι για το καλο και αφου τον πιέσαμε να μας πει μιας και δεν ήθελε να μας χρεώσει μας ειπε οτι κανονικά ειναι 70€ ολα μεσα!! Αλλα του δώσαμε 50
Γραψτου μαϊλ και προτημησε τον!! Έλπιζω να βοήθησα!!
Maria Tamouridou στο facebookΓεια σας, Ενδιαφερομαι και εγω για Ελληνα Ξεναγο για το Βατικανο.
Σας παρακαλω αν μπορω να εχω πληροφοριες
Ευχαριστω
Ευχαριστούμε πολύ! Καλά να περνάτε!!!Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την απάντηση και συγχαρητήρια για τα υπέροχα σας βίντεο. Είναι πολυ φροντισμένα και κατατοπιστικά, Γυρνάμε και εμείς πάντα τέτοια βίντεο στα ταξίδια μας μονο που δεν εχουμε τολμήσει ακόμη να τα δημοσιοποιήσουμε. Μπράβο που κάνετε ταξίδια με τα παιδιά σας είμαι σίγουρη ότι θα τα θυμούνται μια ζωή και θα μάθουν να αγαπουν τα ταξίδια και την τέχνη με τα παραδειγμά σας.Τέλος συγχαρητήρια για την ψυχραιμία που αντιμετωπίσατε τις αναποδιές του ταξιδιου
Login • InstagramΓεια σας, Ενδιαφερομαι και εγω για Ελληνα Ξεναγο για το Βατικανο.
Σας παρακαλω αν μπορω να εχω πληροφοριες
Ευχαριστω
Ποια περίοδο??Καλησπέρα σας..βρήκα μία ελληνόφωνη ξεναγό για Βατικανό και μου είπε είναι 180 ευρώ η τιμή για την ξενάγηση την οποία μοιραζόμαστε.. εμείς είμαστε 4 άτομα, αν υπάρχει κανείς άλλος που θα είναι εκείνη την περίοδο εκεί και ενδιαφέρεται ας απαντήσει..τα εισιτήρια τα πληρώνουμε μόνοι μας ξεχωριστά. Παρακαλώ απαντήστε έγκαιρα
21 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΙΔΙΑΠοια περίοδο??