• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ιταλία Ξεναγός στη Ρώμη

cdigas

New Member
Kαλησπέρα. Είμαστε 2 άτομα και ενδιαφερόμαστε για ξενάγηση στο Βατικανό με ελληνόφωνη ξεναγό η οποία χρεώνει 150 την ξενάγηση. Για 15, 16 ή 18 Οκτωβρίου υπάρχει κανείς που να θέλει ώστε να πάμε σαν group; Ή που έχει ήδη κλείσει και να ενδιαφέρεται να μπούμε μαζί;
Εκείνο το διάστημα θα είμαι Ρώμη με την οικογένειά μου. Θα μας ενδιέφερε η ξενάγηση. Έχετε μιλήσει ήδη με την ξεναγό? Έχετε κλείσει εισιτήρια για το Βατικανό?

giannisdro

New Member
Το Πάσχα που πήγα Ρώμη ειχαμε κλείσει εισητηρια για Βατικανο απο Ίντερνετ!! Οταν λοιπόν πήγαμε μας εκανε έλεγχο ενας τύπος οπου το καρτελάκι του έλεγε ενα ελληνικό επίθετο!! Τον ρωτάμε λοιπόν Έλληνας είστε και μας λεει ναι και προσφέρθηκε να μας ξεναγήσει δωρεάν άσχετα αν τον πληρώσαμε!! Τα στοιχεία του ειναι
...........................
Ο άνθρωπος ηταν ξεναγός του Βατικανού και η ξενάγηση ηταν τέλεια!! Μετα προσφερθήκαμε να του δώσουνε λεφτά ετσι για το καλο και αφου τον πιέσαμε να μας πει μιας και δεν ήθελε να μας χρεώσει μας ειπε οτι κανονικά ειναι 70€ ολα μεσα!! Αλλα του δώσαμε 50
Γραψτου μαϊλ και προτημησε τον!! Έλπιζω να βοήθησα!!
μπορείτε να μου στείλετε τα στοιχεία τα ου ξεναγού για το βατικανό;

gate7

Member
Καλησπερα σας, υπαρχει καποιος εδω που να ειναι ξεναγος ή να γνωριζει καποιον ξεναγο για την Ρωμη ή την Βενετια (απαραιτητο να μιλαει Ελληνικα)

ευχαριστω ολους εκ των προτερων

Gtoumpa

New Member
Γεια σε όλους. Αν και λίγο νωρίς, εχω κλείσει ταξίδι στη Ρώμη 12-15/3/2022. Θα βρίσκεται κάποιος άλλος εκεί?

elfot

Member
Kαλημέρα θα είμαστε Ρώμη 4-7/2 και έχω βρει ελληνίδα ξεναγό για Βατικανό & Βασιλική.
Υπάρχει κάποιος/α που θα βρίσκεται την ίδια περίοδο και ενδιαφέρεται;

Vanessa Roum

Member
Kαλημέρα θα είμαστε Ρώμη 4-7/2 και έχω βρει ελληνίδα ξεναγό για Βατικανό & Βασιλική.
Υπάρχει κάποιος/α που θα βρίσκεται την ίδια περίοδο και ενδιαφέρεται;
Καλημέρα! Εχω κλείσει εισιτήρια για 3-7/2 αλλά ακόμα το σκέφτομαι λόγω covid σε περιπτωση που νοσήσει κάποιος πρεπει να μείνει 5 μέρες καραντίνα. Θα είμαι με την οικογένειά μου (4 μέλη) Αν θες πες μου ημέρα και ώρα για την ξεναγό και μακάρι να βρεθούμε!

criss

New Member
Θα ταξιδέψουμε με τον σύζυγο στη Ρώμη 11 με 16 Μαρτίου. Θα κλείσουμε ξεναγό για το Βατικανό 12 ή 14 ή 15 του μήνα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μοιραστούμε τα έξοδα ας επικοινωνήσει.

christiana1979

New Member
Διαβάζω τις προηγούμενες αναρτήσεις και δεν βρήκα όνομα και στοιχεία ελληνόφωνου ξεναγού στη Ρώμη...εκτός από τη Μαρία Ταμουριδου...όσοι πήγατε πρόσφατα τί προτείνετε???

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.997
Μέλη
39.702
Νεότερο μέλος
Νώντας Χατζόπουλο

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom