• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ξανά έκρηξη ηφαιστείου στην Ισλανδία

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μες τη μαυρίλα της τέφρας η Νορβηγία:harakiri:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δε σε θελει παλικαρι μου, δε σε θελει!
Δεν το αφηνεις λιγο καιρο μεχρι να περασει ο αναδρομος Ερμης;

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ξεμάτιασμα έκανα, παπα να με διαβάσει έβαλα, σπονδές στον Ήφααιτο μου μένει να κάνω και σε όλους τους σχετικούς θεούς ανά την υφήλιο. Το βλππεω θα μου βγει η ψυχή....και πάνω που έλεγα ότι εκεί τσουνάμια δεν πιάνουν...

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Βρε παιδί μου, είπαμε να είσαι λίγο γκαντέμης, αλλά εσύ για γουρούνι περνιόσουν και κατέληξες κατσικοπόδαρος...

ΥΓ. Υλικό ΤΩΡΑ

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Βρε παιδί μου, είπαμε να είσαι λίγο γκαντέμης, αλλά εσύ για γουρούνι περνιόσουν και κατέληξες κατσικοπόδαρος...
ΥΓ. Υλικό ΤΩΡΑ
Gallus gallus η θεσπέσια κορμοστασιά μου και το αναντικατάστατο ερωτικό μαξιλαράκι της jelly belly μου έχουν γεννήσει το φθόνο... γι'αυτό δεν προκόβω...
Υλικό δεν έχω ούτε εγώ...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μες τη μαυρίλα της τέφρας η Νορβηγία:harakiri:
Πότε ταξιδεύεις? Η έκρηξη έχει σταματήσει. Οπότε υποθέτω πως μέχρι την Παρασκευή θα έχουν σταματήσει τα προβλήματα στην Ευρώπη.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μέσα Ιουνίου, το ξέρω ότι λογικά δεν μπορεί να κρατήσει τόσο αλλά με τη γκαντεμιά που με δέρνει νομίζωότι θα εκραγεί και η Katla κι εκεί να δεις πανηγύρια

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μέσα Ιουνίου, το ξέρω ότι λογικά δεν μπορεί να κρατήσει τόσο αλλά με τη γκαντεμιά που με δέρνει νομίζωότι θα εκραγεί και η Katla κι εκεί να δεις πανηγύρια

Και μετα θα επιπεσουν πανω σου οι δεκα πηγες του φαραω, δηλαδη τα νερα των φιορδ θα γινουν αιματινα και θα γεμισετε ακριδες, σκνιπες, αλογομυγες, βατραχια, θα πεσει σκοταδι για τρεις ημερες, χαλαζι, λοιμοι, κακα σπυρια κλπ και εσυ επειδη εισαι και ο πρωτοτοκος θα πας καλια σου! Φροντισε λοιπον στα καταλυματα που θα μενεις να κανεις το σημειο εκεινο που εκαναν οι Εβραιοι στην Αιγυπτο με ενα ματσακι χορτα βουτηγμενα στο αιμα του φρεσκοσφαγμενου εριφιου για να την γλιτωσεις.
Κατα πως λενε και οι συγχρονοι επιστημονες ολες αυτες οι πληγες ειχαν να κανουν με το ηφαιστειο της Σαντορινης που εκεινη την εποχη περιπου βυσοδομουσε.

Last edited by a moderator:

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Τα αεροδρόμια Αμβούργου, Βερολίνου και Βρέμης που είχαν κλείσει άνοιξαν και πάλι σήμερα (του Βερολίνου σε λίγες ώρες).
Η επίσημη πρόγνωση για την πορεία της ηφαιστειακής σκόνης, με βάση την οποία λαμβάνονται οι αποφάσεις περί αεροναυτιλίας, δε δείχνει να επηρρεάζεται η Αγγλία τις προσεχείς ώρες:
awww.metoffice.gov.uk_aviation_vaac_data_VAG_1306323708.png
Ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα taver .. ελπιζω να τα καταφερω ;)

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Την ημέρα που έγινε η έκρηξη του ηφαιστείου εμείς φτάναμε στο Vik! Αρκετά κοντά, αλλά αν γινόταν την επόμενη θα μάς έβρισκε στο Hotel Skaftafell, κοινώς θα είχαμε πρόβλημα μεγάλο! Οι στάχτες είχαν δημιουργήσει μια αποπνικτική ατμόσφαιρα και ένα γκρι παχύ στρώμα στο έδαφος.
Ντόπιοι μάς είπαν ότι το Grimsvotn "ξέρασε" μέσα σε μια μέρα τόση στάχτη όση είχε "ξεράσει" πέρσι το Eyjafjallajokull μέσα σε 3 βδομάδες! Γι' αυτό άλλωστε πρόβλημα στις πτήσεις υπήρξε μόνο τοπικά και σε κοντινά αεροδρόμια στην ουσία και για 2-3 μέρες μόνο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα