• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ινδία Νταραμσάλα- 13-29 Αυγούστου

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
καλα , νερο εννοειται εμφιαλωμένο , σε οποια χωρα και να ειμαστε, αλλιως θα γινουμε τσιρ-leaders . Τα μεζεδακια που τρως στο δρομο ομως ειναι η αδυναμια μου, αυτο εννοω πρεπει να με κρατησετε με νυχια και με δοντια , ειδαλως θα ενδωσω !

westdin

Member
Επόμενο Ταξίδι
ινδια
Ταξίδι-Όνειρο
ινδια
.

χαχα μην ενδωσεις στα μεζεδακια του δρομου..γιατι πολυ φοβαμαι...θα το πληρωσεις πολυ ακριβα αυτο στην ινδια!!!!!!!!!εξαλλου οτι ινδικη λιχουδια υπαρχει στο δρομο,σιγουρα θα υπαρχει και σε ενα ρεστοραν(νομιζω)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
οψομεθα ! ! !

dmdoc

Member
dim kyr οχι λεφτα δεν θα σου ζητησω........ατομα βρες για ινδια η καλυτερα ελα και εσυ..οσοι πιο πολλοι τοσο πιο καλα.
Είσαι σίγουρη ότι θες την dim μαζί;;;;;;:shock::shock::shock::shock:
Διάβασε καμιά ιστορία της και θα καταλάβεις!!!!!!!!!
Μη βλέπεις που εγώ προσφέρθηκα για κούλης....αντέχω πάααααρα πολλά:haha::haha::haha:

westdin

Member
Επόμενο Ταξίδι
ινδια
Ταξίδι-Όνειρο
ινδια
τι??????τι εννοεις?πες το πιο απλα και κατανοητα

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Είσαι σίγουρη ότι θες την dim μαζί;;;;;;:shock::shock::shock::shock:
Διάβασε καμιά ιστορία της και θα καταλάβεις!!!!!!!!!
Μη βλέπεις που εγώ προσφέρθηκα για κούλης....αντέχω πάααααρα πολλά:haha::haha::haha:
καλώς τον έμπειρο ! Για πες εσύ, έχουμε πιθανότητες να πάμε Ινδία , να φάμε από πλανόδιους χωρίς να εμβολιαστούμε και παρολ'αυτά να επιζήσουμε χωρίς απώλειες ;

dmdoc

Member
χαχα μην ενδωσεις στα μεζεδακια του δρομου..γιατι πολυ φοβαμαι...θα το πληρωσεις πολυ ακριβα αυτο στην ινδια!!!!!!!!!εξαλλου οτι ινδικη λιχουδια υπαρχει στο δρομο,σιγουρα θα υπαρχει και σε ενα ρεστοραν(νομιζω)
Μύθος,μύθος,μύθος,μύθος.
2 εβδομάδες,φάγαμε ότι σκουπίδι υπήρχε στους δρόμους και δεν πάθαμε τίποτα(ιδίως ο amsterdam το παράκανε ο άτιμος!!!!).
Φάγαμε σε εστιατόρια με 20? το άτομο,χλιδάτα,με σερβιτόρους να μας ταίζουν αλλά και σε καντίνα στο δρόμο με 1? το άτομο.Μπορείς να φανταστείς πιο ήταν πιο νόστιμο;η καντίνα σαφώς!!!!!!
Και αν βρεις σε κάποιο εστιατόριο την γαστριμαργική πανδαισία του pau bhadji...γράψε μου.

dmdoc

Member

dmdoc

Member
φενια και εγω αυτο ελπιζω να το κανω αυτο το ταξιδι οσο πιο συντομα γινετε ,με πρακτορειο ναιιιιι πιο καλα.περισσοτερη ασφαλεια νομιζω
Περισσότερη ασφάλεια ΙΣΩΣ.Αλλά δεν πρόκειται ποτέ να ξεστρατίσεις και να απολαύσεις το μπέρδεμα με τον κόσμο....

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Περισσότερη ασφάλεια ΙΣΩΣ.Αλλά δεν πρόκειται ποτέ να ξεστρατίσεις και να απολαύσεις το μπέρδεμα με τον κόσμο....
σήμερα σ'αγαπώ πολύ :clap::clap::clap::clap:
θελω Ινδία κολασμένα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος