• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεοπλουτισμός και Ματαιοδοξία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

HummingBird

Member
Νόμιζα ότι ήταν ταξιδιωτικό φορουμ και ότι δεν είναι μαζεμένα όλα τα 15χρονα.Μάλλον τοσο χρονών είστε.
Αχ τι καλή που είσαι. Είδες, το χαβιάρι που βάζω στη μούρη μου κάνει δουλειά, μοιάζω με 15χρονο! :p
(έχω αρχίσει και βαριέμαι, you faiiiiil to amuse me)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ποιος ρουφιανος στο αποκαλυψε?Εχω να σου κανω μια ενδιαφερουσα προσφορα..Oooohh mon dieu τι αλλο θα υποστω η τιμια νεανις(αυτο το τελευταιο μην το λαμβανεις και πολυ υποψιν σου)Τα ετοιμαζα βεβαια για το ταξιδι με τον Υπερσιβηρικο...μην μας περασουν και τιποτα φτωχομπ---δες οι Ρωσοι!
Υπερσιβηρικός με Βeluga και Lafite…. maltakias τα κουβανέζικα πούρα ευγενική χορηγεία;
Παρασύρθηκα. Δεν επιτρέπεται αλκοόλ και κάπνισμα στα ανήλικα

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μήπως ο Βασίλης και η Ιωάννα ειναι το ίδιο πρόσωπο,που τον τελευταίο καιρό ανοίγει καινούργια "θέματα"με διαφορετικά user names;
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Για το Θεο,λυπηθειτε με,για να παρακολουθησω το νημα εχω αφησει 30 γραπτα αδιορθωτα!
Ανήλικε κι εσύ, έλα στη παρέα μας. Λουξοδρομούμε απόψε στο φόρουμ

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Μικρος και αθωος...δεν πειραζει...Laclos(ετσι ειμαστε εμεις οι πλουσιοι και ταξιδιωτες και διεφθαρμενοι)[/QUOTE]

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Για το Θεο,λυπηθειτε με,για να παρακολουθησω το νημα εχω αφησει 30 γραπτα αδιορθωτα!
Στείλε και κανένα από δω, κωλοβαράμε σήμερα και ασχολούμαστε με τρολ. Η άλλη επιλογή είναι να δούμε Μουντιάλ, έλεος δηλαδή.

ioannalove4

New Member
καλυνηχτα τρολλς γιατι μαλλον εσεις τρολλαρετε παω για υπνο αρκετκλα μιλησα προφανοσ δεν καταλαβενεται τι σας λεω oooooo

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie