• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεοπλουτισμός και Ματαιοδοξία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

HummingBird

Member
Τι να επιχειρηματολογήσει κανείς καλή μου, χαμένος κόπος είσαι.
Αυτό που φάσκεις και αντιφάσκεις εν τω μεταξύ, να το προσέξεις.
Αλήθειααααα, πες μας τη γνώμη σου για το μουντιάλ στη Βραζιλίααααα
Κάτσε μισό να ανοίξω μπύρα

Να σας πω, δεν κάνουμε έναν έρανο να πάει ένα ταξίδι το κορίτσι; Καραϊβική κατά προτίμηση :bleh:

Triplover

Member
Οι δικές μου οι διακοπές δεν είναι πολυδάπανες εκτός αν για σας 300 ευρώ θεωρουνται πολυδάπανα σε αντίθεση με όσα χαλάτε εσείς.
Ναι μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά υπάρχει κόσμος που ταξιδεύει εξωτερικό με 300€.

ioannalove4

New Member
Νόμιζα ότι ήταν ταξιδιωτικό φορουμ και ότι δεν είναι μαζεμένα όλα τα 15χρονα.Μάλλον τοσο χρονών είστε.

Borealis

Member
Πάντως πέρα από την πλάκα, υπάρχει ολόκληρο κίνημα εναντίον των ταξιδιών με την όχι και τόσο ανόητη αιτιολογία της οικολογικής καταστροφής του πλανήτη, των ντόπιων πολιτισμών κ. ά

Nat ni

Member
Πού είναι ο Βασίλης με την πλατυποδία να μπει να στηρίξει την Ιωάννα; Το θρεντ κάνει κοιλιά.
Μήπως ο Βασίλης και η Ιωάννα ειναι το ίδιο πρόσωπο,που τον τελευταίο καιρό ανοίγει καινούργια "θέματα"με διαφορετικά user names;

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
άσε τα πούρα. Θα σε καταδώσω στη κινέζικη μαφία για τη κάβα Château Lafite Rothschild που ζηλόφθονα αποσιωπείς στο κελάρι σου.
Ποιος ρουφιανος στο αποκαλυψε?Εχω να σου κανω μια ενδιαφερουσα προσφορα..Oooohh mon dieu τι αλλο θα υποστω η τιμια νεανις(αυτο το τελευταιο μην το λαμβανεις και πολυ υποψιν σου)Τα ετοιμαζα βεβαια για το ταξιδι με τον Υπερσιβηρικο...μην μας περασουν και τιποτα φτωχομπ---δες οι Ρωσοι!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αχ,μακάρι να σταματήσει ο κάθε μπατίρης να ταξιδεύει κι ας πληρώνω την πτήση 3πλάσια.Λεφτά υπάρχουν.

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Πάντως πέρα από την πλάκα, υπάρχει ολόκληρο κίνημα εναντίον των ταξιδιών με την όχι και τόσο ανόητη αιτιολογία της οικολογικής καταστροφής του πλανήτη, των ντόπιων πολιτισμών κ. ά
Διάβαζα τις προάλλες κάτι αντίστοιχο και είπα να ανοίξω ένα θέμα. Αλλά έγινε χαμός με 2-3 τρολ και το ξέχασα.
Πολύ θα ήθελα να συζητήσουμε σοβαρά. Κάνε τον κόπο να ξεκινήσεις !!!
(όχι εδώ φυσικά).

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Νόμιζα ότι ήταν ταξιδιωτικό φορουμ και ότι δεν είναι μαζεμένα όλα τα 15χρονα.Μάλλον τοσο χρονών είστε.
Εγω ειμαι 14 ων να μεινω ή να με διαγραψουν οι mods;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400