hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
Ας ειδοποιήσει κάποιος την dim kyr παρακαλώ. Επειγόντως!
Ταξιδεύει με την αιρ μπαχάλ για 5στερο στην Καρίμπ.Ας ειδοποιήσει κάποιος την dim kyr παρακαλώ. Επειγόντως!
Εγώ πάντως θέλω να γνωριστούμε καλύτερα, να βγούμε έξω να πιούμε ένα ποτό Ιωάννα μου. Δεν θα πάμε σε μπαρ και τα σχετικά στέκια πλουτισμού αλλά σε αυτοδιαχειριζόμενο στέκι.Οι δικές μου οι διακοπές δεν είναι πολυδάπανες εκτός αν για σας 300 ευρώ θεωρουνται πολυδάπανα σε αντίθεση με όσα χαλάτε εσείς.
Herr General διαταγη εξετελεσθηαυτά παθαίνω. διπλό μήνυμα
Για να μην κατηγορηθούμε ότι δεν επιχειρηματολογούμε. Πώς λέμε το γρηγορότερο γκολ στο Μουντιάλ. Τα γρηγορότερα 1000 views στο φορουμΊσως το κορυφαίο ''νήμα'' που έχει υπάρξει ποτέ στο Travelstories! Μου πρόσφερε άφθονο γέλιο και όλες οι απαντήσεις άξιζουν like!
Aλλά ρε παιδιά δεν στέκει που στην αρχή-για αρκετή ώρα βασικά-το πήρατε ζεστά και απαντούσατε και σοβαρά Άξιζε όμως.Σε 4 ώρες γράφτηκαν 9 ολόκληρες σελίδες.
Αλλά έκανε κοιλιά το θέμα.Που είναι η δημιουργός?Θέλω κι άλλα στατιστικά για την Καραιβική και την Σαντορίνη.
Aγαπητή τέτοια μου, αφού πρωτα ταυτιστώ με την αποψη σου, -κοινώς καλά κάνεις και τους τα λες γιατί ετσι αξίζει στους παλιονεοπλουτους-, θα πρέπει να να υπερασπιστώ και λίγο τον εαυτό μου γιατί κακά τα ψέματα: ο στόχος είμαι εγω. Ας μην κρυβόμαστε πλεόν πίσω απο το δαχτυλό μας: Την μυθώδη σπατάλη μου στα ταξίδια, δεν μπορεί να την κρύψει ούτε τα αυτιά του κου Αυτιά.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕ!!
Ε, τα είδαμε όλα σήμερα.Εγώ πάντως θέλω να γνωριστούμε καλύτερα, να βγούμε έξω να πιούμε ένα ποτό Ιωάννα μου. Δεν θα πάμε σε μπαρ και τα σχετικά στέκια πλουτισμού αλλά σε αυτοδιαχειριζόμενο στέκι.
Μα τι να επιχειρηματολογήσεις?Με το που διάβασα τον τίτλο κατάλαβα περι τίνος πρόκειται και μου ήρθε στο μυαλό ένα αγαπημένο παλιό σήριαλ το ''Πλούτος και Ματαιοδοξία΄΄!!!Για να μην κατηγορηθούμε ότι δεν επιχειρηματολογούμε. Πώς λέμε το γρηγορότερο γκολ στο Μουντιάλ. Τα γρηγορότερα 1000 views στο φορουμ