• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεοπλουτισμός και Ματαιοδοξία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
αυτά παθαίνω. διπλό μήνυμα

jimp

Member
Οι δικές μου οι διακοπές δεν είναι πολυδάπανες εκτός αν για σας 300 ευρώ θεωρουνται πολυδάπανα σε αντίθεση με όσα χαλάτε εσείς.
Εγώ πάντως θέλω να γνωριστούμε καλύτερα, να βγούμε έξω να πιούμε ένα ποτό Ιωάννα μου. Δεν θα πάμε σε μπαρ και τα σχετικά στέκια πλουτισμού αλλά σε αυτοδιαχειριζόμενο στέκι.
Και φυσικά θα σου αναλύσω τον τρόπο να κάνεις διακοπές και με λιγότερο από 300 ευρώ.
Επίσης οι άλλοι που σου μιλάνε δεν είναι κακά παιδιά, ανώριμα και 16χρονα, αλλά συνηθισμένοι άνθρωποι οι οποίοι δεν πάνε όλοι ακριβά ταξίδια, δες τις ιστορίες της dim kyr που κοιμάται δίπλα από γουρούνια και τρώει έντομα για πρωινό.

Μη δίνεις βάση στους λίγους , ας πούμε maltakia που γύρισε όλα τα κάστρα της Γαλλίας,προφανώς λόγω ιδεολογίας για τις παλιές δόξες ή τον jousis που το αγαπημένο του ταξίδι είναι τα 24ήμερα στην Ιαπωνία ή την paefstra που κάθε πσκ είναι και σε άλλο προορισμό. Μη σου γράψω και πόσους πόντους έχει ο Samion και πόσα ταξίδια μπορεί να πάει με αυτούς, και πόσες φορές έχει πετάξει για να τους αποκτήσει.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ίσως το κορυφαίο ''νήμα'' που έχει υπάρξει ποτέ στο Travelstories!
Μου πρόσφερε άφθονο γέλιο και όλες οι απαντήσεις άξιζουν like!
Aλλά ρε παιδιά δεν στέκει που στην αρχή-για αρκετή ώρα βασικά-το πήρατε ζεστά και απαντούσατε και σοβαρά:D
Άξιζε όμως.Σε 4 ώρες γράφτηκαν 9 ολόκληρες σελίδες.
Αλλά έκανε κοιλιά το θέμα.Που είναι η δημιουργός?Θέλω κι άλλα στατιστικά για την Καραιβική και την Σαντορίνη.

echo2011

Member
Μόνο εγώ πιστεύω ότι η Ιωάννα δε τρολάρει; Προφανώς δε παρακολουθεί το φόρουμ, μπήκε μια φορά, κάτι διάβασε εδώ και κει και έβγαλε λαθος συμπεράσματα.. Και για τα συμπεράσματα αυτά πρώτα απόλα φταίει η εντύπωση που έχουν αρκετά νέα παιδιά για τα ταξίδια. Διακοπές είναι μόνο παραλία, ρακέτες, ξάπλα, μπαράκια και δεν έχουν καμία διαθεση να δουν λίγο πέρα απ'τη μύτη τους, να εξερευνήσουν, να γνωρίσουν κάτι διαφορετικό. Η φίλη μας δικαιολογεί τις διακοπές στο ίδιο μέρος στην Ελλάδα ξανά και ξανά ως μια ανάγκη που έχουν όλοι οι άνθρωποι αλλά όχι ένα ταξίδι στο εξωτερικό γιατί πιστευει ότι το δευτερο γίνεται μόνο για μόστρα από πλούσιους. Υπάρχει πολλής κόσμος που έχει αυτή τη λανθασμένη εντύπωση..

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ίσως το κορυφαίο ''νήμα'' που έχει υπάρξει ποτέ στο Travelstories! Μου πρόσφερε άφθονο γέλιο και όλες οι απαντήσεις άξιζουν like!
Aλλά ρε παιδιά δεν στέκει που στην αρχή-για αρκετή ώρα βασικά-το πήρατε ζεστά και απαντούσατε και σοβαρά:D Άξιζε όμως.Σε 4 ώρες γράφτηκαν 9 ολόκληρες σελίδες.
Αλλά έκανε κοιλιά το θέμα.Που είναι η δημιουργός?Θέλω κι άλλα στατιστικά για την Καραιβική και την Σαντορίνη.
Για να μην κατηγορηθούμε ότι δεν επιχειρηματολογούμε. Πώς λέμε το γρηγορότερο γκολ στο Μουντιάλ. Τα γρηγορότερα 1000 views στο φορουμ

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ποια πλάκα ρε παιδιά;Εγώ τα εννοούσα αυτά που έγραψα....

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕ!!
Aγαπητή τέτοια μου, αφού πρωτα ταυτιστώ με την αποψη σου, -κοινώς καλά κάνεις και τους τα λες γιατί ετσι αξίζει στους παλιονεοπλουτους-, θα πρέπει να να υπερασπιστώ και λίγο τον εαυτό μου γιατί κακά τα ψέματα: ο στόχος είμαι εγω. Ας μην κρυβόμαστε πλεόν πίσω απο το δαχτυλό μας: Την μυθώδη σπατάλη μου στα ταξίδια, δεν μπορεί να την κρύψει ούτε τα αυτιά του κου Αυτιά.
Εχεις δίκιο μεν ΑΛΛΑ οι προσωπικές επιθέσεις πρέπει να λαβαίνουν μια απαντηση ή έστω απολογία.

Απολογία για αυτά τα 5στερα, για αυτές τις χώρες γκλαμουριές που επιλέγω (πήγα στο Κιργιζστάν ειδικά για το Πρετ α πορτέ του) για αυτές τις διονυσιακές θα τολμούσα να χαρακτηρίσω σαμπανοποσίες, και τέλος , ως επιστέγασμα, για αυτες τις λιμουζίνες που κατά κόρον χρησιμοποιώ που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν έως και προσβλητική επίδειξη πλούτου. Αλλά ... το ομολογώ: είμαι εθισμένη στην πολυτελεια. Μπορείς να το εκλάβεις και ως ασθένεια. Ψυχική πάντα. Δεν θα το παρεξηγούσα. Απλά θα ζητούσα την επιείκια σου. Βασίζομαι στο χριστιανικό πνεύμα και τις βαθιές ορθόδοξες ριζες σου και πιστεύω ότι θα συγχωρεσεις και κατανοήσεις.
Ευχαριστώ.

Dim Kyr (ή απλώς Ντοναλντ Τραμπ, ακούω και στα δύο)

Last edited:

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
...
Εγώ πάντως θέλω να γνωριστούμε καλύτερα, να βγούμε έξω να πιούμε ένα ποτό Ιωάννα μου. Δεν θα πάμε σε μπαρ και τα σχετικά στέκια πλουτισμού αλλά σε αυτοδιαχειριζόμενο στέκι.
Ε, τα είδαμε όλα σήμερα.
Αριστερούς ταξιδιώτες που τρώνε ρεβύθια με τους ντόπιους, δεξιούς με σαμπάνιες σε σαλέ, φιλόσοφους...
Μόνο ο χίπης πέφτουλας μας έλειπε.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Για να μην κατηγορηθούμε ότι δεν επιχειρηματολογούμε. Πώς λέμε το γρηγορότερο γκολ στο Μουντιάλ. Τα γρηγορότερα 1000 views στο φορουμ
Μα τι να επιχειρηματολογήσεις?Με το που διάβασα τον τίτλο κατάλαβα περι τίνος πρόκειται και μου ήρθε στο μυαλό ένα αγαπημένο παλιό σήριαλ το ''Πλούτος και Ματαιοδοξία΄΄!!!:D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh