Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
καλο..καλο!!!Γιατί έχει μηδέν post ;
Μπας και δεν είναι χρήστης αλλά η συνείδησή μας ;
μπρρρρρρ βραδιάτικα ανατρίχιασα.
καλο..καλο!!!Γιατί έχει μηδέν post ;
Μπας και δεν είναι χρήστης αλλά η συνείδησή μας ;
μπρρρρρρ βραδιάτικα ανατρίχιασα.
Ναι μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά υπάρχει κόσμος που ταξιδεύει εξωτερικό με 300€.Οι δικές μου οι διακοπές δεν είναι πολυδάπανες εκτός αν για σας 300 ευρώ θεωρουνται πολυδάπανα σε αντίθεση με όσα χαλάτε εσείς.
Μήπως ο Βασίλης και η Ιωάννα ειναι το ίδιο πρόσωπο,που τον τελευταίο καιρό ανοίγει καινούργια "θέματα"με διαφορετικά user names;Πού είναι ο Βασίλης με την πλατυποδία να μπει να στηρίξει την Ιωάννα; Το θρεντ κάνει κοιλιά.
Ποιος ρουφιανος στο αποκαλυψε?Εχω να σου κανω μια ενδιαφερουσα προσφορα..Oooohh mon dieu τι αλλο θα υποστω η τιμια νεανις(αυτο το τελευταιο μην το λαμβανεις και πολυ υποψιν σου)Τα ετοιμαζα βεβαια για το ταξιδι με τον Υπερσιβηρικο...μην μας περασουν και τιποτα φτωχομπ---δες οι Ρωσοι!άσε τα πούρα. Θα σε καταδώσω στη κινέζικη μαφία για τη κάβα Château Lafite Rothschild που ζηλόφθονα αποσιωπείς στο κελάρι σου.
Διάβαζα τις προάλλες κάτι αντίστοιχο και είπα να ανοίξω ένα θέμα. Αλλά έγινε χαμός με 2-3 τρολ και το ξέχασα.Πάντως πέρα από την πλάκα, υπάρχει ολόκληρο κίνημα εναντίον των ταξιδιών με την όχι και τόσο ανόητη αιτιολογία της οικολογικής καταστροφής του πλανήτη, των ντόπιων πολιτισμών κ. ά
Εγω ειμαι 14 ων να μεινω ή να με διαγραψουν οι mods;Νόμιζα ότι ήταν ταξιδιωτικό φορουμ και ότι δεν είναι μαζεμένα όλα τα 15χρονα.Μάλλον τοσο χρονών είστε.
Σου πέφτουμε μεγάλοι;Νόμιζα ότι ήταν ταξιδιωτικό φορουμ και ότι δεν είναι μαζεμένα όλα τα 15χρονα.Μάλλον τοσο χρονών είστε.