• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεοπλουτισμός και Ματαιοδοξία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
3500/μήνα * 12 μήνες * 10.000 μέλη = 420.000.000€ ετήσιο εισόδημα Ρε μάγκες δεν αγοράζουμε μια δική μας αεροπορική;
Περιλαμβάνονται δώρα εορτών και πριμ παραγωγικότητας;

HummingBird

Member
Όχι ρε φίλε... Βγήκε; Ώρα έχει να ποστάρει τις αποτυχημένες τρολλιές της.
Γαμώτο κι άνοιξα ποπ κορν.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αγαπη μου...εχω την δουλα εδω και μου βαφει τα νυχια και μου ...κανει και αερα....Παω να κανω παρεα του Μαλτακια...30 ποντους πουρο μονος του...αμαρτια!!Επ' ευκαιρεια θα κανονισουμε κι ενα ταξιδακι με διαμονη τουλαχιστον four seasons!Δεν μενουμε οπου κι οπου.Εχει δικιο το κοριτσι!!!
άσε τα πούρα. Θα σε καταδώσω στη κινέζικη μαφία για τη κάβα Château Lafite Rothschild που ζηλόφθονα αποσιωπείς στο κελάρι σου.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν ξέρω πως τα έχει υπολογίσει,ας μας πει η ίδια που το έγραψε.
message sent from SpaceX private spaceflight

ioannalove4

New Member
Όποιος δεν έχει επιχειρήματα τρολλάρει.Όσο για τις συναντήσεις του φόρουμ σας είπα ότι μπήκα για να πω ότι διαφωνώ με την κατάσταση αυτή.Τα παραδείγματα που είπα στο πρώτο ποστ αντιπροσωπεύουν το 90% αν όχι όλους.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Όχι ρε φίλε... Βγήκε; Ώρα έχει να ποστάρει τις αποτυχημένες τρολλιές της.
Γαμώτο κι άνοιξα ποπ κορν.
Παει να δει μουντιάλ. Να μας κανει και καμια βαθυστοχαστη ανάλυση για την Βραζιλια που πειναει και οι κυβερνωντες ξοδευουν εκατομμύρια για μια παπαρια και να γεμισουν τα ξενοδοχεία τους απο πλουσιους σαν και εμας

Triplover

Member
Ελπίζω πραγματικά να γράφετε αυτά που πιστεύετε και όχι απλά να μας κάνετε πλάκα. Είναι ωραίο και ευχάριστο να διαβάζεις έναν νέο, ο οποίος δείχνει να προβληματίζεται για την φτώχεια του κόσμου και είναι έτοιμο να τα βάλει με όλους και τους travelstorίτες φυσικά. Που αμφισβητεί τα πάντα και τους πάντες. Αλλά μου δίνετε την αίσθηση ότι, όπως και κάποιοι εξ ημών στα νιάτα μας αλλά και τώρα, δημιουργούμε πάντοτε έναν εχθρό, έναν κακό, ένα σύστημα που φταίει για τα πάντα. Πάντα φταίει κάποιος άλλος. Και εγώ ο κακομοίρης δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί το σύστημα με τρώει. Οι πλούσιοι είναι οι κακοί πάντα. Ούτε ένας από αυτούς δεν το αξίζει. Κανείς δεν δούλεψε. Όλοι πίνουν το αίμα του λαού. Αλήθεια εσείς τι έχετε κάνει για αυτόν τον κόσμο;;;; Έχετε θυσιάσει κανένα καφεδάκι σας; ένα ποτό στα κλαμπάκια του Γκαζιού; Μια κρέπα με σοκολάτα, μπανάνα και μπισκότο; Ένα γύρο ρε αδερφέ;;;;;
Κοιτάξτε πρώτα να αφήσετε το δικό σας το στίγμα. Και όταν φτάσετε να θυσιάσετε πράγματα, όπως πχ οι πολυδάπανες διακοπές που κάνετε κάθε χρόνο στη Σαντορίνη που είμαι σίγουρος ότι κοστίζουν περισσότερο από τη δική μια βδομάδα στη Ρώμη, ελάτε να συζητήσουμε.
Όπως ειπώθηκε και προηγουμένως, είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε κατανοήσει την αξία και το νόημα ενός ταξιδιού. Το ταξίδι για πολλούς δεν είναι οι φώτο που δείχνετε. Ούτε ένα εργαλείο για να το παίζει κοσμοπολίτης στην Εκάλη και στο Πανόραμα. Ταξίδι είναι η διαρκής αναζήτηση νέων τόπων, νέων συνηθειών, νέων εικόνων. Ένα πάθος αγιάτρευτο.
Επίσης, ταξιδεύουμε για εμάς. Δεν θα κάνω εγώ τουριστική πολιτική. Δηλαδή αν θα φάω 600 ευρώ στη Κρήτη (στην οποία διαμένω κιόλας) θα πεινάσουν τα παιδάκια της Αφρικής λιγότερο από το να τα ξοδέψω στο Παρίσι;;;;; Τα συγχέετε. Δείγμα της ανωριμότητας και αντιδραστικότητας λόγω ηλικίας.
ΥΓ 1. Τα ταξίδια στο εξωτερικό δεν είναι δα και τόσο πολυδάπανα όσο φαντάζεστε. 5000 για μια βδομάδα στο Λονδίνο τρώει ο Σπανούλης ή ο Νιάρχος junior.
ΥΓ 1. Στο Harvard και στο Yale δεν σπουδάζουν μόνο καπιταλιστές που πίνουν το αίμα του μεροκαματιάρη.

ioannalove4

New Member
Οι δικές μου οι διακοπές δεν είναι πολυδάπανες εκτός αν για σας 300 ευρώ θεωρουνται πολυδάπανα σε αντίθεση με όσα χαλάτε εσείς.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh