• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεοπλουτισμός και Ματαιοδοξία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Borealis

Member
Σε όποιο θρεντ πάω μιλάτε για χιλιάρικα, τρία λεπτά έμεινα στο μπάνιο και γυρίσαμε στις δραχμές?
σόρρυ για το οφ αλλά κάπου σας έχασα σήμερα...

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αυτό που δείχνεις είναι μια φτωχή περιοχή της Καραιβικής.Όχι όλη.
Συγγνώμη γιατι; Τα φτχορουμ δεν φτιάχτηκαν για να λέμε την γνώμη μας;Την γνώμη μου είπα.Δεν προσέβαλα κανέναν.
Ότι λίγο ως πολύ μας χαρακτήρισες μαζικά ως άσπλαχνους μπουρζουαζίες, περιμένεις ότι θα το άφηνα αναπάντητο. Χαρακτήρισα το ποστ σου επιεικώς κακοηθέστατο.

ioannalove4

New Member
Η Σαντορίνη μεγάλε επειδή πάω σχεδόν κάθε καλοκαίρι από τους αγαπημένους μου προορισμούς είναι κλάσης ανωτέρα από τη Καραϊβική.Το ηλιοβασίλεμα της δεν συγκρίνεται με καμιά άλλη χώρα στον κόσμο.Καλή η Καραιβική αλλά....

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Αυτό που δείχνεις είναι μια φτωχή περιοχή της Καραιβικής.Όχι όλη.
Συγγνώμη γιατι; Τα φτχορουμ δεν φτιάχτηκαν για να λέμε την γνώμη μας;Την γνώμη μου είπα.Δεν προσέβαλα κανέναν.
αν η γνωμη σου καλο μου κοριτσακι ειναι οτι θα πρεπει να ντρεπόμαστε ολοι που κανουμε ταξιδια ....Μαλλον μας προσβαλεις....

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
μάθε να μην κρίνεις τόσο εύκολα τους ανθρώπους γιατι δεν ξέρεις ο καθένας τι κόπο τραβάει καθημερινά για να κάνει ένα ταξίδι. Ειδικά εσύ που δεν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου...

HummingBird

Member
Η Σαντορίνη μεγάλε επειδή πάω σχεδόν κάθε καλοκαίρι από τους αγαπημένους μου προορισμούς είναι κλάσης ανωτέρα από τη Καραϊβική.Το ηλιοβασίλεμα της δεν συγκρίνεται με καμιά άλλη χώρα στον κόσμο.Καλή η Καραιβική αλλά....
Ααααα έχεις πάει Καραϊβική;;; :eek:

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Ξέφυγε πολύ το θέμα...

Συζητάτε με ένα τρολ, αφορίζετε όποιον ξοδεύει για αυτό που αγαπά και πάτε να βάλετε χρηματικό όριο "ευσέβειας" προς τον πονεμένο άνθρωπο.
Δηλαδή αν πας με swiss των 500 ευρώ είσαι φιλάνθρωπος ενώ αν πας με lufthansa first class είσαι σπάταλος.

Irouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Προφανώς δεν την παρέθεσα για το ηλιοβασίλεμα.... Και πίστεψε με κάτι θα έχει κ αυτή η Καραιβική για να την προτιμούν!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αντί να δίνεις ένα σκασμό λεφτά κάθε καλοκαίρι στη Σαντορίνη, που δεν έχουν και ανάγκη να δουλέψουν (γεμάτη πολυτελή θέρετρα είναι και οι Σαντορινιοί όλοι εκατομμυριούχοι)..είναι ο πιό δημοφιλής προορισμός παγκοσμίως και ψηφίζεται και κάθε χρόνο ως τέτοιος, γιατί δε βοηθάς τα παιδάκια στην καραιβική που πεινάνε? Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!
Όσο για το ηλιοβασίλεμα, είναι που βασιλεύει άλλος ήλιος εκεί..στο Μεξικό που είχα πάει εγώ, είχε άλλο ήλιο.
Καλή η Καραιβική αλλά....δεν έχεις πάει.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έχω ανάψει ένα Cohiba Reserva 30 πόντους,πίνω την Crystal μου από το μπουκάλι φυσικά και πλατσουρίζω σε γάλα καρύδας απολαμβάνοντας τους διαλόγους στην καινούρια 4Κ Sony 150''.
Συνεχίστε...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Απο το να γράφεις ο, τι να ναι θα ηταν προτιμοτερο να έρθεις σε μια συναντηση του φόρουμ να γνωρισεις μερικα απο τα πολυταξιδεμενα άτομα του φορουμ, να νιώσεις την αγαπη μας για τα ταξιδια και τι πραγματικά μας παρακινεί το να κάνουμε οικονομια για να ταξιδεψουμε ειτε στην φτωχη Αφρική (ψαξε λιγο το φορουμ εχει πολλες ιστορίες απο την εν λογω ήπειρο) ειτε στις Μαλδιβες ή στην Σαντορίνη και στο Παρίσι. Εγω προσωπικά δεν ειμαι απο τους πολυταξιδεμενους αλλα ναι είναι προτεραιοτητα μου τα ταξιδια και δεν εχω γνωρισει απο κοντα κανενα μελος που να είναι οπως περιγραφεις .
Και μετά να κρινεις τον καθενα εδώ μεσα, τον οποιον δεν γνωριζεις και δεν ξέρεις αν προβαινει σε φιλανθρωπιες και με ποιον τροπο.
Αλλιώς εισαι τουλάχιστον κακοπροαιρετη και σίγουρα σε λάθος φορουμ.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος