• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεοπλουτισμός και Ματαιοδοξία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Πηγή…. σε παρακολουθώ που βάζεις like. :haha::haha::haha:

Borealis

Member
Έχω ανάψει ένα Cohiba Reserva 30 πόντους,πίνω την Crystal μου από το μπουκάλι φυσικά και πλατσουρίζω σε γάλα καρύδας απολαμβάνοντας τους διαλόγους στην καινούρια 4Κ Sony 150''.
Συνεχίστε...
Φυσικά...συριζαίος είσαι δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο
υ.γ να προτιμάς το γάλα γαιδούρας, στηρίζεις την ελληνική κτηνοτροφία και κάνει το δέρμα πιο λείο

ioannalove4

New Member
Η Σαντορίνη αν εξαιρέσεις την Οία,το Ημεροβήγλι είναι πάμφθηνη.Σε αντίθεση η καραιβική είναι ενας προορισμός ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ.

fotast

Member
Πού είναι ο Βασίλης με την πλατυποδία να μπει να στηρίξει την Ιωάννα; Το θρεντ κάνει κοιλιά.
Χονδροπάθεια είχε...
Αυτός σε κανένα καζάνι θα βράζει τώρα,είχε μπλέξει με πρωτόγονους...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
3500/μήνα * 12 μήνες * 10.000 μέλη = 420.000.000€ ετήσιο εισόδημα
Ρε μάγκες δεν αγοράζουμε μια δική μας αεροπορική;

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
.....Και ποτε δεν θα μαθεις.Γιαυτο σου προτεινω να την κανεις με βημα ταχυ απο αυτο το φορουμ.....
καθυστερεις το τελετουργικο με την σαμπανια μου.
νατα..για τον @makisg τα λεει η κοπελιτσα ( Συγγνώμη παιδιά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει εδώ μέσα
.Να ανοίγετε σαμπάνιες όμως, καπνίζοντας πούρα Αβάνας σε ένα σαλέ στο Gstaad ή στο St.Moritz) :clap:ειδες τι ποσταρε σημερα? ο αρχοντας... Αμαν βρε Μακη μου φωτιες που τις αναψες βραδιατικα :bleh:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εγώ λέω να πιάσουμε τους νεόπλουτους με τα πούρα στα σαλέ στο Gstaad ή στο St.Moritz και να αφήσουμε την καραιβική..πές μας για αυτούς αν έχεις σοβαρά επιχειρήματα! Οι Ευρωπαιολάτρες ξοδεύουν όλο το μαιντανό και με τη δικαιολογία του"κοντινού" προορισμού είναι εκεί κάθε Σ/Κ ! Και να οι σαμπάνιες και να οι γκλαμουριές!
Κάτω τα χέρια από τους φοίνικες!!

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Πηγή…. σε παρακολουθώ που βάζεις like. :haha::haha::haha:
Αγαπη μου...εχω την δουλα εδω και μου βαφει τα νυχια και μου ...κανει και αερα....Παω να κανω παρεα του Μαλτακια...30 ποντους πουρο μονος του...αμαρτια!!Επ' ευκαιρια θα κανονισουμε κι ενα ταξιδακι με διαμονη τουλαχιστον four seasons!Δεν μενουμε οπου κι οπου.Εχει δικιο το κοριτσι!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie