• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεοπλουτισμός και Ματαιοδοξία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fotast

Member
Στην Καραϊβική με συγχωρείς αλλά δεν έχουν ανάγκη να δουλέψουν.Είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός του πλανήτη και η καραίβική είναι γεμάτη με θέρετρα.Τα πιο φτηνά εισιτήρια κοστίζουν 1200 μετ'επιστροφή το άτομο με την aegean. ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ;
Βασιλάκη τα ακούς;Πετάς Καραϊβική και δεν μας το λές;

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
τότε εδώ μέσα είμαστε όλοι στελέχη πολυεθνικών εταιριών και παίρνουμε πάνω από 5000 χιλιάρικα το μήνα! Ήμαρτον Παναγία μου! Τι άλλο θα ακούσουμε...

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ακόμα δεν έχω δουλέψει αλλά ξέρω από διαχείριση χρημάτων και ξέρω ότι για να πας ένα ταξίδι σε εξωτικούς προορισμούς θες βασικό μισθό 3500 ευρώ όπως στην Ελβετία.
Από πού το ξέρεις δηλαδή; από τα φυλλάδια των ταξιδιωτικών γραφείων; Αν δεν γνωρίζεις κάτι καλά φρόνιμο είναι να μην εκφέρεις γνώμη. Ουδείς εξ'ημών βγάζει τόσα κι αν ποτέ είχες παρακολουθήσει τα δρώμενα αυτού του φόρουμ θα έβλεπες πόσο όλοι μας ψάχνουμε προσφορες που θα μας βοηθήσουν να ταξιδέψουμε προς αγαπημένους προορισμούς με όσον τον δυνατόν μικρότερο κόστος. Και συμβουλεύουμε και βοηθάμε ο ένας τον άλλον.
Καταλαβαίνω ότι με μια δεδομένη λογική έχεις ταμπουρωθεί και υπερασπίζεσαι την άποψή σου σε πείσμα όσων γράφονται εδώ. Να σε πείσουμε ίσως άσκοπο. Να σε προβληματίσουμε μπορεί. Να μας πείσεις με τα επιχειρήματα που αρχικά πόσταρες; Α δ υ ν α τ ο ν!

Last edited:

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Όταν λές προκαλούμε γιατί δεν δίνουμε όλα μας τα λεφτά για την Αφρική αλλά σε σαμπάνιες στην Καραϊβική, ποιους εννοείς ότι προκαλούμε;

Α. τους ...πλούσιους κατοίκους της Καραιβικής που σιχάθηκαν το χρήμα τον λευκών;
Β. Τους φτωχούς κατοίκους της Αφρικής που διαβάζουν travelstories;
Γ. Τον μέσο Έλληνα που δίνει το μισό του κομπόδεμα σε ΜΚΕ για την Αφρική;
Δ. Τον Βασίλη Λεβέντη επειδή μας βόλεψε ο Ανδρέας και ο Μητσοτάκης;

ioannalove4

New Member
Επειδή κουράστηκα αρκετά για σήμερα θα σου δείξω απλά τι σημαίνει Καραϊβική έτσι σε πείσμα γιατί νομίζεις πως τα ξέρεις όλα.Εσύ πίστευε ότι τρολλάρω.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εδώ Πορτ ντε Πρενς. Είπαμε στο Βασιλάκη να μην ξανάρθει γιατί πρέπει να τρέχουμε στα αεροδρόμια να δουλεύουμε, πράγμα το οποίο προφανώς δεν έχουμε ανάγκη να κάνουμε. Νουάρ στο Βασιλάκη, λε ουστ από λε καγαϊμπ, βου λε βου κουσέ αβέκ μουά, σε σουά, βιβ λε Αϊτί ρεβολουσιονέ, εμπριμέ, βαριετέ, μπουρδελέ. Όξω οι φτωχομπινέδες οι Ευρωπαίοι από τα νησά μας, μας χαλούν την αισθητική, νοτρ εστετίκ, πλαστίκ, ελεκτρίκ, ελενίτ.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Επειδή κουράστηκα αρκετά για σήμερα θα σου δείξω απλά τι σημαίνει Καραϊβική ...
,

Ευχαριστώωωω!! Επιτέλους κάποιος μου έδειξε! Βλέπω το φως! Καραιβική σημαίνει Μαλδίβες και Bora-bora!

Irouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Και αφού χόρτασε το μάτι Καραϊβική πάρε και μια δόση Σαντορίνης.....

Attachments

ioannalove4

New Member
Αυτό που δείχνεις είναι μια φτωχή περιοχή της Καραιβικής.Όχι όλη.
Συγγνώμη γιατι; Τα φτχορουμ δεν φτιάχτηκαν για να λέμε την γνώμη μας;Την γνώμη μου είπα.Δεν προσέβαλα κανέναν.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
,

Ευχαριστώωωω!! Επιτέλους κάποιος μου έδειξε! Βλέπω το φως! Καραιβική σημαίνει Μαλδίβες και Bora-bora!
Καλά, κι εκεί εκατομμυριούχοι είναι, μη νομίζεις...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος