• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεοπλουτισμός και Ματαιοδοξία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το ότι έχω ένα αεροσκάφος για άβαταρ δεν σημαίνει ότι το έχω στην κατοχή μου.
Συγχώρεσέ μας για το βιαστικό συμπέρασμα που βγάλαμε χωρίς να σε γνωρίζουμε, αλλά μας παρέσυρες!

Μα μόνοι σας το λέτε ότι ξοδεύετε πολλά δεν το λέω εγώ.Και πως γίνεται να πας Καραϊβική και να ξοδέψεις λίγα για πες μου.
Αν μιλάμε για την καραιβική που ξέρεις εσύ (πρώτη θέση, πανάκριβο θέρετρο με τζακούζια, πούρα και σαμπάνιες) τότε δε γίνεται να ξοδέψεις λίγα. Αλήθεια έχεις πάει και γνωρίζεις πως είναι έτσι όπως τα περιγράφεις? Γιατί υπάρχει και η άλλη καραιβική, (που ζει ο πραγματικός κόσμος, δουλεύει, νοικιάζει το πίσω μέρος του σπιτιού του για να ζήσει) για την οποία δε μπορώ να καυχηθώ στους φίλους μου από την Εκάλη, αλλά που προσωπικά προτιμώ.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
η δικιά μου απορία είναι αν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου και να γνωρίζεις απο διαχείριση χρημάτων που δεν το νομίζω!

ioannalove4

New Member
Στην Καραϊβική με συγχωρείς αλλά δεν έχουν ανάγκη να δουλέψουν.Είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός του πλανήτη και η καραίβική είναι γεμάτη με θέρετρα.Τα πιο φτηνά εισιτήρια κοστίζουν 1200 μετ'επιστροφή το άτομο με την aegean. ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ;

ioannalove4

New Member
Ακόμα δεν έχω δουλέψει αλλά ξέρω από διαχείριση χρημάτων και ξέρω ότι για να πας ένα ταξίδι σε εξωτικούς προορισμούς θες βασικό μισθό 3500 ευρώ όπως στην Ελβετία.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Στην Καραϊβική με συγχωρείς αλλά δεν έχουν ανάγκη να δουλέψουν.Είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός του πλανήτη και η καραίβική είναι γεμάτη με θέρετρα.Τα πιο φτηνά εισιτήρια κοστίζουν 1200 μετ'επιστροφή το άτομο με την aegean. ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ;
Είναι η δεύτερη φτωχότερη περιοχή του πλανήτη μετά τη Δυτική Αφρική...

Ρε παιδιά πετάει ο κυρ-Θόδωρας Καραϊβική; Αι στο διάολο παιδεύομαι τόσα χρόνια, μήπως είναι και απευθείας από Άμφισσα να πηγαίνω να βλέπω τα ζα μου τα ΣΚ;

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
από την απάντηση σου φαίνεται πόσο άσχετη είσαι! Γκουγκλαρε λίγο στο ίντερνετ για τη φτώχεια της Καραϊβικής και μετά τα λέμε.. Η Aegean δεν πετάει Καραϊβική!!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κοπελιά σοβαρά πρέπει να αρχίσεις να ταξιδεύεις για να ανοίξουν λίγο τα μάτια και το μυαλό σου..ζεις μακριά νυχτωμένη. Ο κόσμος δεν είναι τα ιλουστρασιόν ριζορτ που κοιτάς στο νετ.

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Συγγνώμη παιδιά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει εδώ μέσα.Πως χαλάτε τόσα λεφτά για ταξίδια;Τόσα παιδιά πεθαίνουν.Αν αυτά τα 5 χιλιάρικα που χαλάσατε για να πάτε Καραϊβική, Λονδίνο,... τα δίνατε σε φιλανθρωπίες ή τα στέλνατε στην Αφρική τι θα γινόταν;Φαντάζομαι θα πληγωνόταν βαθιά ο εγωισμός σας,που δεν θα μπορούσατε να πείτε με υπερηφάνεια στις/στους φίλες/φίλους σας από την Εκάλη και το Ψυχικό ότι πήγατε σε ένα πολυτελές θέρετρο της Καραϊβικής; Αυτά τα λέω από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Αν πηγαίνατε κάπου στην Ελλάδα, που έχουμε τόσο όμορφα μέρη όπως η Σαντορίνη,η Κρήτη,η Ικαρία κ.α τι θα γινόταν;Θα στηρίζατε και τον ελληνικό τουρισμό,αλλά βεβαίως νησιά για εσάς είναι μόνο η Μύκονος,στο Nammos,να πίνετε σαμπάνιες αδιαφορώντας αν οι γύρω σας πεθαίνουν από την πείνα,αν υπάρχουν τόσοι άστεγοι χωρίς σπίτι και εσείς βρίσκεστε στο Ντουμπάι,και κάνετε shoping με τους φίλους σας.Αν παιδιά ζητιανεύουν στα φανάρια όσο εσείς κυκλοφορείται με την καινούρια Mercedes-C class Exclusive των 30.000... ευρώ.Αλήθεια πόσα άτομα δεν έχουν λεφτά να πάνε ταξίδια;Αν βοηθούσατε τους ανθρώπους αυτούς; Αλλά όταν ξοδεύεις χιλιάδες ευρώ για να πας στο Λας Βέγκας ταξιδεύοντας πρώτη θέση τι να πεις; Πως θα σας φαινόταν αν αύριο - μεθαύριο τα δικά σας τα παιδιά δεν έχουν να φάνε και εσείς λάβετε την ίδια συμπεριφορά; Θα μου πείτε τα γνωστά,ότι δουλέψατε σκληρά και ότι δεν τα κλέψατε και ότι δεν είστε υποχρεωμένοι. Δεν αντιλέγω αλλά είναι θέμα ανθρωπιάς όχι υποχρέωσης.Δεν είσαι υποχρεωμένος να σηκωθείς στο λεωφορείο για να κάτσει η ηλικιωμένη κυρία ή μια έγκυος αλλά παιδείας.Εκεί φαίνεται η πραγματική παιδεία του ανθρώπου και όχι στο αν έχει σπουδάσει στο Cambridge, στο Harvard ή στο Yale.Δεν φαίνεται στο αν έχει Ferrari ή Lamborghini αλλού φαίνεται.

Αλήθεια τι λεφτά παίρνετε όλοι εσείς που κάνετε τα ταξίδια αυτά; Θα ήθελα αν έχετε φυσικά τα κότσια να μου απαντήσετε σε όσα έγραψα και να μην κλειδώσετε το τόπικ όπως κάνετε συνήθως σε όσους φέρνουν αντιρρήσεις σε όσα λέτε. Και αν όσα ανέφερα στην πρώτη παράγραφο δεν είναι ματαιοδοξία,νεοπλουτισμός και καπιταλισμός τι είναι τότε;
Έχετε σκεφτεί ποτέ να κάνετε κάποια φιλανθρωπία; Μάλλον όχι.Να ανοίγετε σαμπάνιες όμως, καπνίζοντας πούρα Αβάνας σε ένα σαλέ στο Gstaad ή στο St.Moritz ξέρετε;

Έχετε σκεφτεί ποτέ να πάτε στην Αφρική μιας και έχετε χρήματα να δείτε τι γίνεται εκεί; Στη Σιέρα Λεόνε παιδιά πεθαίνουν από ελονοσία και εσείς μιλάτε για Άλπεις και Αμερική.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕ!!
Καλη μου Ioannalove4 που κριβεις 4 .φορες αγαπη μεσα σου πριν γινεις τοσο κριτική μημπως θα επρεπε να σκεφτεις καποια πραγματα.... Οπως ας πουμε οτι υπαρχουν και ανθρωποι καποιας ηλικίας εδω μεσα που ολα αυτα τα χρονια εκαναν τουρισμο στην Ελλάδα...και την εχουν γνωρισει απο ακρη σε ακρη... Μημπως υπαρχουν ανθρωποι εδω μεσα που εχουν μεγαλώσει παιδια και εχουν στερηθει την χαρα των ταξιδιών και πολλών αλλων και τωρα που επι τελους μεγαλωσαν και εκεινα , μπορουν να διαθεσουν και καποια χρηματα και για τον εαυτό τους?...Μημπως υπαρχουν ανθρωποι εδω μεσα που εκαναν και κανουν μια συντηρητική ζωή για να πανε κάποιο ταξιδι?..Μημπως οτι μπορεις να πας ταξιδι στο εξωτερκο και με 500 ευρώ?....Μημπως οτι κάποιοι μπορουν να κανουν και τα δυο..και ταξιδια και να δινουν ενα χερι βοηθειας στον συνάνθρωπο ,αλλα δεν χρειαζετε να το δημοσιευουν..Μημπως οτι πρεπει να ζητησεις συγνωμη....γιατι ουτε η ηλικία σου ουτε η μόρφωσή σου ,νομιζω , οτι δικαιολογούν το ποστ που εστειλες?? Και εγω συμφωνώ να μην κλειδωθει το τοπικ για να εχεις την ευκαρια να ποσταρεις την ΣΥΓΝΩΜΗ που περιμενω , μετα απο πιο ώριμη σκεψη.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος