Manolis P.
New Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελπίζω το interail...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αγία Πετρούπολη
Χαιρετώ τους απανταχού πορωμένους με τα ταξίδια φίλους.. Ονομάζομαι Μανώλης Πιτσιρίνης και είμαι καλά. Είμαι καινούργιος σ᾽αυτό το τρόπο ζωής και με μόλις 2 ταξίδια στο ενεργητικό μου σε Λονδίνο (στο οποίο μάλιστα 2 φορές) και στη Πράγα. Είμαι στρατιωτικός (για λίγο καιρό ακόμα) και ζώ στο Σταυροχώρι-Κιλκίς. Πράγματα που με ενδιαφέρουν είναι η μουσική, οι υπολογιστές (Αpple rules) και ο κινηματογράφος. Τηλεόραση δε παρακολουθώ γιατί πολύ απλά σέβομαι τον εαυτό μου.. Ξένες σειρές και σταντ απ κόμεντι είναι τα αγαπημένα μου.. Λοιπόν, το πρώτο μου ταξίδι έγινε κατ᾽ανάγκη μιας και έπρεπε να πάω στο Λονδίνο για να παρακολουθήσω τον αγαπημένο μου κωμικό (Pablo francisco) ο οποίος φυσικά δε πρόκειται να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα και έτυχε να ξεκινάει την ευρωπαϊκή περιοδία του απο εκεί.. Μάζεψα το κορμί μου και όλο μου το θάρρος και ξεκίνησα.. Να σημειωθεί παρακαλώ οτι πήγα μόνος μιας και οι λοιποί της παρέας δε ψήνονταν και όσοι ήθελαν απλά δε μπορούσαν... Με την εμπειρία και το σοκ λοιπόν του πρώτου ταξιδιού να πέφτει μόνο σε μένα πέρασα ένα υπέροχο 4ήμερο στο Λονδίνο, έχοντας δει και τη παράσταση του Πάμπλο! Με εξίσου παράξενο τρόπο βρέθηκα να ετοιμάζω και το ταξίδι μου στη Πράγα 2 μήνες μετά.. Αλλα αρκετά για μένα.. Έσεις τι νέα???