• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Να᾽μαι και εγώ...

Manolis P.

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελπίζω το interail...
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη
Χαιρετώ τους απανταχού πορωμένους με τα ταξίδια φίλους.. Ονομάζομαι Μανώλης Πιτσιρίνης και είμαι καλά. Είμαι καινούργιος σ᾽αυτό το τρόπο ζωής και με μόλις 2 ταξίδια στο ενεργητικό μου σε Λονδίνο (στο οποίο μάλιστα 2 φορές) και στη Πράγα. Είμαι στρατιωτικός (για λίγο καιρό ακόμα) και ζώ στο Σταυροχώρι-Κιλκίς. Πράγματα που με ενδιαφέρουν είναι η μουσική, οι υπολογιστές (Αpple rules) και ο κινηματογράφος. Τηλεόραση δε παρακολουθώ γιατί πολύ απλά σέβομαι τον εαυτό μου.. Ξένες σειρές και σταντ απ κόμεντι είναι τα αγαπημένα μου.. Λοιπόν, το πρώτο μου ταξίδι έγινε κατ᾽ανάγκη μιας και έπρεπε να πάω στο Λονδίνο για να παρακολουθήσω τον αγαπημένο μου κωμικό (Pablo francisco) ο οποίος φυσικά δε πρόκειται να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα και έτυχε να ξεκινάει την ευρωπαϊκή περιοδία του απο εκεί.. Μάζεψα το κορμί μου και όλο μου το θάρρος και ξεκίνησα.. Να σημειωθεί παρακαλώ οτι πήγα μόνος μιας και οι λοιποί της παρέας δε ψήνονταν και όσοι ήθελαν απλά δε μπορούσαν... Με την εμπειρία και το σοκ λοιπόν του πρώτου ταξιδιού να πέφτει μόνο σε μένα πέρασα ένα υπέροχο 4ήμερο στο Λονδίνο, έχοντας δει και τη παράσταση του Πάμπλο! :clap: Με εξίσου παράξενο τρόπο βρέθηκα να ετοιμάζω και το ταξίδι μου στη Πράγα 2 μήνες μετά.. Αλλα αρκετά για μένα.. Έσεις τι νέα???;)

GeorgeD

Member
Καλώς όρισες Μανώλη!

Μπορεί όπως λες να είσαι καινούργιος σ᾽αυτό το τρόπο ζωής με μόλις 2 ταξίδια στο ενεργητικό σου, αλλά ομολογουμένως και τα 2 είναι από τα καλύτερα! ;)

Στην περιήγησή σου στην ιστοσελίδα, μετά από τόσες πληροφορίες για τόσα μέρη θα "μολυνθείς" και εσύ με το μικρόβιο των ταξιδιών! :p

Καλά ταξίδια!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
καλως ηλθες... τα νεα μας ειναι πολλα και διαφορα και θα χρειαστεις πολυ χρονο να τα διαβασεις ολα στο φορουμ....:D

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Kαλώς ήρθες Μανώλη!καλά ταξίδια σου εύχομαι,καλή προετοιμασία για την Πράγα(ούτε εγώ έχω πάει αν και θάθελα πολύ αλλά με τις βάρβαρες ώρες που έχουν οι τσέχικες αερογραμμές από θεσνίκη δεν το αποφασίζω...)

Manolis P.

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελπίζω το interail...
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη
H Πράγα είναι γεγονός..

Φίλοι και συνταξιδιώτες... Χαίρομαι πολύ που σας βρίσκω όλους εδώ.. romantic woman Το ταξίδι στη Πράγα έγινε και κράτησε 9 μέρες... Απλά δεν ήθελα να με βαρεθείτε απο το πρώτο μου ποστ..
Το ταξίδι στο Λονδίνο έγινε για μία παράσταση και το ταξίδι στη Πράγα ξεκίνησε απο ένα χρέος... Βλέπεις είχα δώσει δανεικά στο ξαδερφό μου 200ευρώ και σκεφτόμουν πως θα τα πάρω πίσω (μιας και αυτός δε δουλεύει πουθενά). Σερφάροντας στο ίντερνετ λοιπόν βρήκα εισιτήρια για Πράγα. και μαντέψτε τη τιμή.... Σωστά!! 200 εβρά (πήγαινε\έλα). Τσιμπάω τη πιστωτική του και χωρίς να το σκεφτώ κάνω την αγορά. Παράλληλα όμως με αυτές μου τις ενέργειες έψηνα και το κολλητό μου. Σερφάροντας βρήκα και το ξενοδοχείο(βέβαια με πιο πολυ κόπο). Κάπως έτσι και μέσα σε δύο μέρες είχα ετοιμάσει το ταξιδάκι το οποίο μας βγήκε από 440 ευρώ το άτομο. Σύντομα θα αναρτήσω φωτογραφίες απο Πράγα ώστε να δείτε τι μπορεί να κάνει κανείς αμα του χρωστάνε 200 ευρώ.

getxowoman

Member
Φρεσκο αιμα μπηκε στην παρεα και με αισθηση του χιουμορ απο το λιγο που σε διαβασα Manoli P. Οκ,λοιπον καλως ορισες και φυσικα καλα ταξιδια!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:welcome: Μανωλη ,
τα ταξιδιωτικα ποστ δεν ειναι ποτε βαρετα :) περιμενουμε να μοιραστεις φωτος και εμπειριες μαζι μας. Καλα ταξιδια!

Zeta

Member
Καλώς όρισες Μανώλη και καλά ταξίδια μιας και έχεις πολλά να κάνεις και ακόμη περισσότερα για να μας πεις. Πράγμα για το οποίο από ότι βλέπω δεν θα δυσκολευτείς καθόλου. Και χιούμορ διαθέτεις και όρεξη για αφήγηση έχεις, οπότε μάλλον θα περάσουμε καλά!!!

Manolis P.

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελπίζω το interail...
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη
Μια χαρά σας βρίσκω...

Με ευχάριστη έκπληξη διαπιστώνω πως υπάρχει πολύς και καλός κόσμος εδώ πέρα.. Θερμή υποδοχή και τόσο καλά λόγια σε ένα μέλος που μόλις έκλεισε μερικές ώρες στο φόρουμ.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια και ευχές, ελπίζοντας πραγματικά να μπορέσω και εγώ κάποτε να είμαι σε θέση να βοηθάω το κόσμο με πολύτιμες πληροφορίες όπως εσείς.
Συνεχίστε τη καλή δουλεια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα