Σήμερα στις 10:55 #1 A AdamsJ New Member Μηνύματα 2 Likes 3 Γεια σε όλους, το όνομά μου είναι Τζάκσον και είμαι νέος. Θετικός και κοινωνικός, ελπίζω να γίνουμε φίλοι)
Γεια σε όλους, το όνομά μου είναι Τζάκσον και είμαι νέος. Θετικός και κοινωνικός, ελπίζω να γίνουμε φίλοι)
Σήμερα στις 11:20 #2 makisg Member Μηνύματα 4.994 Likes 17.272 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι AdamsJ said: Γεια σε όλους, το όνομά μου είναι Τζάκσον και είμαι νέος. Θετικός και κοινωνικός, ελπίζω να γίνουμε φίλοι) κλικ για όλη την παράθεση... Καλώς τον.
AdamsJ said: Γεια σε όλους, το όνομά μου είναι Τζάκσον και είμαι νέος. Θετικός και κοινωνικός, ελπίζω να γίνουμε φίλοι) κλικ για όλη την παράθεση... Καλώς τον.
Σήμερα στις 11:35 #3 G gkalla Member Μηνύματα 1.578 Likes 8.526 Επόμενο Ταξίδι Ισπανία Ταξίδι-Όνειρο Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Σήμερα στις 12:19 #4 Hayate Member Μηνύματα 963 Likes 6.277 Επόμενο Ταξίδι Oπου δεν κανονιζουμε.. Ταξίδι-Όνειρο Hokkaido χειμωνα Καλώς ήρθες!!!!
Σήμερα στις 12:33 #5 Thalassaki Member Μηνύματα 884 Likes 5.317 Επόμενο Ταξίδι ........ Καλώς όρισες Τζάκσον, αν και αυτο το "θετικός" ομολογώ αρχικά με τρόμαξε γιατί με πήγε πίσω σε μαύρες ταξιδιωτικές και μη εποχές!
Καλώς όρισες Τζάκσον, αν και αυτο το "θετικός" ομολογώ αρχικά με τρόμαξε γιατί με πήγε πίσω σε μαύρες ταξιδιωτικές και μη εποχές!