tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Αμα σε δεχθουν ως Ευρωπαια...πολυ τρεχεις. Εδω δεν ξερουμε τι θα γινει σε δυο μερεςΝα ρωτήσω κι εγώ !! Ζανζιβάρη Μάιο ναι ή όχι;
Αμα σε δεχθουν ως Ευρωπαια...πολυ τρεχεις. Εδω δεν ξερουμε τι θα γινει σε δυο μερεςΝα ρωτήσω κι εγώ !! Ζανζιβάρη Μάιο ναι ή όχι;
Ευχαριστώ τρέχω αλλά το περίμενα ένα χρόνο .. Πώς θα ξέρω αν δέχονται Έλληνες;Αμα σε δεχθουν ως Ευρωπαια...πολυ τρεχεις. Εδω δεν ξερουμε τι θα γινει σε δυο μερες
εδω δεν ξερουμε αυριο τι θα γινει.Ευχαριστώ τρέχω αλλά το περίμενα ένα χρόνο .. Πώς θα ξέρω αν δέχονται Έλληνες;
Πηρε μετρα αποψε η Δανια, κλειστα σχολεια, Παν/μια, εκδηλωσεις κλπ. Νυχτα παρανοιας με τα ψωνια στο σουπερμαρκετ αποψε.Πιστευω πως εκτος θετικού απροόπτου οτι είναι θέμα 5-15 ημέρων να αρχισουν να ακυρώνονται σχεδόν ολα στην Ευρώπη. Συναυλίες, εκθέσεις κτλ. Οι αθλητικές διοργανώσεις αν συνεχιστούν το οποίο το βλέπω δύσκολο, θα γινουν χωρίς κόσμο. Ακόμα και χώρες που δεν έχουν τόσα πολλά κρούσματα και τις θεωρούμε οτι παιρνουν αποφάσεις ψύχραιμα αν φτάσουν τα 200-300 κρούσματα τη μέρα και καμια 50αρια νεκρούς τελικά και αυτές θα πάρουν μέτρα.
Επιτέλους δικαιώνομαι!!Μάσκες είναι πολύ εξτρίμ,απ την στιγμή που υπήρξε και οδηγία ότι στον απλό πολίτη δεν βοηθά αντιθέτως κακό του κάνει η μάσκα.Ζυμαρικά και αλεύρι δεν ξέρω πως τους ήρθε αλλά ούτε εγώ μπορώ να βρώ απ την περασμένη βδομάδα....
Εχω πει πως εχω μια αποθηκη ολοκληρη στην ΕλλαδαΕπιτέλους δικαιώνομαι!!
Οι Έλληνες αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι από Ιταλούς, Γερμανούς, Αμερικάνους και Αυστραλούς!!
Τα ράφια στα σούπερ-μάρκετ είναι ακόμα γεμάτα από ζυμαρικά, αλεύρι και φυσικά χαρτί υγείας!
Χθεσινή και σημερινή αυτοψία επιβεβαιώνει τα αποθέματα!
@tripakias μην φέρεις χαρτί στη βαλίτσα.
Μολις βγηκε το πρωτο κρουσμα πηγες καθολου σουπερ μαρκετ??αν οχι τοτε μην εισαι σιγουρη οτι ειμαστε ψυχραιμοι...πλεον τωρα προφανως και θα ναι γεματα,στοκαρανε απο τοτε που βρεθηκε το πρωτο κρουσμα...ρωτα και μας που αναθεμα την ωρα πηγαμε για ψωνια εκεινες τις μερες και δε βρισκαμε τιποτα και καθομασταν στα ταμεια κανα μισαωρο γιατι η ουρα εφτανε στην εξοδο του καταστηματος...πλεον δε βρισκεις τιποτα σε υγρο μαντηλακι(αντισηπτικο ή μη)μωρομαντηλα και αντισηπτικα τζελ....μακαρονια στουμπωσαν μαλλον!Επιτέλους δικαιώνομαι!!
Οι Έλληνες αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι από Ιταλούς, Γερμανούς, Αμερικάνους και Αυστραλούς!!
Τα ράφια στα σούπερ-μάρκετ είναι ακόμα γεμάτα από ζυμαρικά, αλεύρι και φυσικά χαρτί υγείας!
Χθεσινή και σημερινή αυτοψία επιβεβαιώνει τα αποθέματα!
@tripakias μην φέρεις χαρτί στη βαλίτσα.
Το θυμάμαι και βασίζομαι σε σένα!!Εχω πει πως εχω μια αποθηκη ολοκληρη στην Ελλαδα
Αυτά που περιγράφεις έγιναν την πρώτη μέρα στη Θεσσαλονίκη και μόνο στα lidl οπου τελείωσαν τα μακαρόνια.Μολις βγηκε το πρωτο κρουσμα πηγες καθολου σουπερ μαρκετ??αν οχι τοτε μην εισαι σιγουρη οτι ειμαστε ψυχραιμοι...πλεον τωρα προφανως και θα ναι γεματα,στοκαρανε απο τοτε που βρεθηκε το πρωτο κρουσμα...ρωτα και μας που αναθεμα την ωρα πηγαμε για ψωνια εκεινες τις μερες και δε βρισκαμε τιποτα και καθομασταν στα ταμεια κανα μισαωρο γιατι η ουρα εφτανε στην εξοδο του καταστηματος...πλεον δε βρισκεις τιποτα σε υγρο μαντηλακι(αντισηπτικο ή μη)μωρομαντηλα και αντισηπτικα τζελ....μακαρονια στουμπωσαν μαλλον!
Στην Άφυτο ετσίιι..Εχω πει πως εχω μια αποθηκη ολοκληρη στην Ελλαδα