oasisAthens
Member
Έχει κανείς κάποια πληροφορία για Αμερική (Νέα Υόρκη - Ουάσινγκτον) τι ισχύει αυτή τη στιγμή? Έχω εισιτήρια - ξενοδοχεία για 20/05 και έχω αρχίσει να ψιλοσκεφτομαι μήπως θα πρέπει να ακυρώσω...
76 μέχρι τώρα στην Νέα Υόρκη...Έχει κανείς κάποια πληροφορία για Αμερική (Νέα Υόρκη - Ουάσινγκτον) τι ισχύει αυτή τη στιγμή? Έχω εισιτήρια - ξενοδοχεία για 20/05 και έχω αρχίσει να ψιλοσκεφτομαι μήπως θα πρέπει να ακυρώσω...
https://www.jpost.com/Israel-News/P...s-multiple-suspected-coronavirus-cases-619845Παλαιστινη περα απο Βηθλεεμ εχει κατι νεωτερο?
Πιθανολογω, οπως ειναι ευνοητο, πως θα ειναι η καραντινα σε μια φτωχη χωρα του 3ου κοσμου με συστημα υγειας στα σπαργανα που καλυπτει μονο το 20% του πληθυσμου. Δεν θα ηθελα να το δοκιμασω κ γι αυτο θα ακυρωσω ταξιδι οπου υπαρχει ρισκο καραντινας. Αυτη ειναι η γνωμη μου, thats all folks.Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο ή απλά πιθανολογείς με βάση αυτά που έχεις ακούσει η φαντάζεσαι; Εάν ναι και θέλεις να βοηθήσεις, πες το για να είμαστε πιο υποψιασμένοι (και προετοιμασμένοι) και - φυσικά - να σ'ευχαριστήσουμε που μας βοήθησες.
Δύο γνωστοί μου είναι αυτήν την εποχή Νέα Υόρκη. Ένας για δουλειά 2 μήνες, ο άλλος διακοπές. Τώρα είναι εντάξει, ακόμα πηγαίνεις αλλά εξαπλώνεται κι εκεί. Εγώ έχω Πάσχα για Νέα Υόρκη αλλά η γενικότερη κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο δείχνει να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα οπότε θεωρώ ότι κανείς μας δεν θα πάει Απρίλιο - Μάιο. Για την ώρα δεν έχω ακυρώσει ξενοδοχείο, ούτε αεροπορικά - αν δε βγει ανακοίνωση από την αεροπορική δε με συμφέρει, ούτε έχω πουλήσει λοιπά εισιτήρια. Περίμενε, έχεις καιρό ακόμα εσύ...Έχει κανείς κάποια πληροφορία για Αμερική (Νέα Υόρκη - Ουάσινγκτον) τι ισχύει αυτή τη στιγμή? Έχω εισιτήρια - ξενοδοχεία για 20/05 και έχω αρχίσει να ψιλοσκεφτομαι μήπως θα πρέπει να ακυρώσω...
Από KLM που έχω εγώ πάντως έχει βγει ανακοίνωση για αλλαγή - ακύρωση και αφορά όλες τις πτήσεις της. (αλλαγή ημερομηνιών - πτήσεων ή ακύρωση και προμήθεια voucher διάρκειας 1 έτους)Δύο γνωστοί μου είναι αυτήν την εποχή Νέα Υόρκη. Ένας για δουλειά 2 μήνες, ο άλλος διακοπές. Τώρα είναι εντάξει, ακόμα πηγαίνεις αλλά εξαπλώνεται κι εκεί. Εγώ έχω Πάσχα για Νέα Υόρκη αλλά η γενικότερη κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο δείχνει να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα οπότε θεωρώ ότι κανείς μας δεν θα πάει Απρίλιο - Μάιο. Για την ώρα δεν έχω ακυρώσει ξενοδοχείο, ούτε αεροπορικά - αν δε βγει ανακοίνωση από την αεροπορική δε με συμφέρει, ούτε έχω πουλήσει λοιπά εισιτήρια. Περίμενε, έχεις καιρό ακόμα εσύ...
Χθες ανακοινωθηκε lock down στο 1/4 του πληθυσμου της Ιταλιας. Θυμιζω οτι πριν δυο εβδομαδες ειχε μολις 3 κρουσματα. Τι ρωτας τωρα, οσο δεν απαγορευονται οι πτησεις, μπορεις να πας. Το θεμα ειναι τι θα δεις εκει και πως θα περασουν οι μερες αν γενικευθει η καραντινα. Ταξιδι απο τα Lidl.Και εγώ 26/4...το σκέφτομαι για ακύρωση... φαντάζομαι η κατάσταση θα είναι χειρότερη τοτε
Εγώ είμαι με Delta (απευθείας) που είναι στην ίδια κοινοπραξία και τώρα που το ανέφερες το είδα και η ανακοίνωση αφορά σε όλες τις πτήσεις Delta - AirFrance - KLM, απ' ό,τι διάβασα. Θα παρακολουθώ και θα αποφασίσω μέχρι τέλος του μήνα. Σ' ευχαριστώ!Από KLM που έχω εγώ πάντως έχει βγει ανακοίνωση για αλλαγή - ακύρωση και αφορά όλες τις πτήσεις της. (αλλαγή ημερομηνιών - πτήσεων ή ακύρωση και προμήθεια voucher διάρκειας 1 έτους)
δεν είναι πρωταπριλιάτικο, δεν είναι τρολ,............................Ταξιδι απο τα Lidl.
ευχαριστω!! να δουμε μεχρι 20 Μαρτιου τι θα γινει