Το αφεντικό μου μάς έδειξε τον δρόμο: έφυγε την Παρασκευή για διακοπές στην Ευρώπη. Οπότε, όλα καλά!Οσοι ειστε στον ιδιωτικο τομεα, σας εχουν τριξει τα δοντια απο τις δουλειες σας για πιθανα μελλοντικα σας ταξιδια?
Το αφεντικό μου μάς έδειξε τον δρόμο: έφυγε την Παρασκευή για διακοπές στην Ευρώπη. Οπότε, όλα καλά!Οσοι ειστε στον ιδιωτικο τομεα, σας εχουν τριξει τα δοντια απο τις δουλειες σας για πιθανα μελλοντικα σας ταξιδια?
Το αφεντικό μου μάς έδειξε τον δρόμο: έφυγε την Παρασκευή για διακοπές στην Ευρώπη. Οπότε, όλα καλά!MVSylvia said:
Οσοι ειστε στον ιδιωτικο τομεα, σας εχουν τριξει τα δοντια απο τις δουλειες σας για πιθανα μελλοντικα σας ταξιδια?
Καθολου!εχω κλεισει ταξιδι για την επομενη βδομαδα και ενω ειχε παρει τ αγορι μου κανονικη αδεια 5 μερες,πλεον του την παιρνουν πισω με το προσχημα "που θα πας τωρα εξω δε βλεπεις τι γινετε με το ιο;θα μας κολλησεις μολις γυρισεις,δε θα πας πουθενα"...αυτολεξει τα λογια σου λεω...και πρεπει τωρα εγω ή να χασω τα λεφτα μου ή να κανω ταμα να τους αλλαξει γνωμη...οποτε αν δε σου χει τυχει μην κρινεις γιατι το iq του ελληνα ειναι στο -1 πλεον....(στο προορισμο που παω τα κρουσματα ειναι λιγοτερα απ οτι εδω)Το αφεντικό μου μάς έδειξε τον δρόμο: έφυγε την Παρασκευή για διακοπές στην Ευρώπη. Οπότε, όλα καλά!
.....έχει τρίξει κάποιος τα δόντια σε ιδιωτικό η δημόσιο τομέα για επερχόμενα ταξίδια ? η αυτό που κυκλοφόρησε για τον ΟΤΕ που ενημέρωσε ότι όποιος πάει ταξίδι θα παίρνει και 14 επιπλέον άδεια από την κανονική του ? !!!!!!!!!!!! ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ χωρίς υπόσταση !
Είναι 100% αληθινό αλλά για 7 ημέρες με κανονική εννοείται άδεια......έχει τρίξει κάποιος τα δόντια σε ιδιωτικό η δημόσιο τομέα για επερχόμενα ταξίδια ? η αυτό που κυκλοφόρησε για τον ΟΤΕ που ενημέρωσε ότι όποιος πάει ταξίδι θα παίρνει και 14 επιπλέον άδεια από την κανονική του ? !!!!!!!!!!!! ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ χωρίς υπόσταση !
Φυσικά και σε ρωτάνε που θα πας όταν ζητάς άδεια μεγαλύτερη των 3 ημερών, στον ιδιωτικό τομέα.Απ΄όσο γνωρίζω άδεια για να βγει κάποιος στο εξωτερικό χρειάζεται μόνο αν είναι στρατιωτικό προσωπικό η ασφαλείας....και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δώσω λογαριασμό που θα ταξιδέψω ? αν είναι Milan η Αμαλιάς (Αμαλλλλλιάδα)? Εξ ίσου επικίνδυνο !
Καλα μη φανταστεις και στρατιωτικο προσωπικο να εισαι η αδεια εξωτερικου ειναι να ειχαμε να λεγαμε πιστεψε με.Απομειναρι παλιοτερης εποχης που δεν δινει κανεις σημασια ουτε τσεκαρει κανενας αν εχεις αδεια,ουτε τπτ.Στον ιδιωτικο τομεα πλεον ειναι πιο αυστηρα τα πραμματα ετσι οπως παει.Απ΄όσο γνωρίζω άδεια για να βγει κάποιος στο εξωτερικό χρειάζεται μόνο αν είναι στρατιωτικό προσωπικό η ασφαλείας....και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δώσω λογαριασμό που θα ταξιδέψω ? αν είναι Milan η Αμαλιάς (Αμαλλλλλιάδα)? Εξ ίσου επικίνδυνο !
Το αντίθετο. Η λογική είναι να πάμε τώρα διακοπές που εχει μειωμένη κινηση, μην τυχόν και λείπουμε όταν σταματήσει η κορωνουστερια που θα έχει πολλή δουλειά.Οσοι ειστε στον ιδιωτικο τομεα, σας εχουν τριξει τα δοντια απο τις δουλειες σας για πιθανα μελλοντικα σας ταξιδια?
είναι νόμιμο αυτο?Είναι 100% αληθινό αλλά για 7 ημέρες με κανονική εννοείται άδεια.
Προς το παρον το Ισραηλ κλεινει τα συνορα του με την Αιγυπτο. Σε περιπτωση ειχατε (εσεις ή καποιος αλλος) αποφασισει να συνδυασετε το ταξιδι σας.ευχαριστω!! να δουμε μεχρι 20 Μαρτιου τι θα γινει
Μου αρέσει που μου κάνετε τέτοιες ερωτήσεις. Το "εννοείται" που έβαλα σας μπερδεύει; Σόρι δεν είμαι αρμόδια να σας απαντήσω.είναι νόμιμο αυτο?