Mην το λές...τωρα για το λονδίνο για μεσα οκτωβρίου βρήκα οριακά και δεν με ενδιέφεραν συγκεκριμμένες ημερομηνίες.....μετα πηγαινε 6 νοεμβρίου....και για φρανκφούρτη που κοίταξα με συγκεκριμμένη ημερομηνία επιστροφής ..δεν είχε...γενικά είναι πολύ σπάνιο να μην υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις! Έχω πάρει πάνω απο 15 εισιτήρια και πάντα έβρισκα θέσεις! 2 φορές μόνο μου έτυχε να είναι full η πτήση και εξαργύρωσα σε διακεκριμένη !
καλή σκέψη και αυτή....είδατε λοιπόν πόσο βοηθάει ο ένας τον άλλον εδώ μέσα?Επειδή απ' ότι βλέπω και οι πόντοι στην AMEX συμφέρουν (πχ προσφορές των 16000) αλλά και τα μίλια στο M&B (που μετατρέπονται από την AEGEANVISA), μήπως είναι καλύτερα να κρατάμε τους πόντους και όταν χρειαζόμαστε μίλια να μετατρέπουμε μόνο όσα χρειαζόμαστε; Άλλωστε η αντίστροφη διαδικασία απ ότι ξέρω δεν γίνεται.
Sugar said:Φίλοι μου καλημέρα! Δώστε σας παρακαλώ τα φώτα σας. Χρεώνω κάθε μήνα σε πιστωτική γύρω στα 1000-1500 ευρώ καθώς όλες μου οι συναλλαγές είναι μ' αυτή. Υπάρχει κάποια κάρτα που θα μπορούσα να βγάλω ώστε να μπορώ να συγκεντρώνω πόντους για εισιτήρια με το ύψος των συναλλαγών που κάνω? Παλιότερα θυμάμαι είχα βγάλει της ALPHA την BONUS αλλά έπρεπε να συναλλαγώ με συγκεκριμένες εταιρείες και δεν με βόλεψε. Καμμία ιδέα?
Με την BONUS της ALPHA οποιαδηποτε συναλλαγη κανεις μετατρεπεται σε bonus και αν το εχεις ζητησει στην τραπεζα ολα τα bonus γινονται μιλια.Φίλοι μου καλημέρα! Δώστε σας παρακαλώ τα φώτα σας. Χρεώνω κάθε μήνα σε πιστωτική γύρω στα 1000-1500 ευρώ καθώς όλες μου οι συναλλαγές είναι μ' αυτή. Υπάρχει κάποια κάρτα που θα μπορούσα να βγάλω ώστε να μπορώ να συγκεντρώνω πόντους για εισιτήρια με το ύψος των συναλλαγών που κάνω? Παλιότερα θυμάμαι είχα βγάλει της ALPHA την BONUS αλλά έπρεπε να συναλλαγώ με συγκεκριμένες εταιρείες και δεν με βόλεψε. Καμμία ιδέα?
υπαρχει της Πειραιως που δινει Lufthansa κ της Αλφα Aegean που δεν εχει καμμια περιορισμο με ποιες εταιρειες. Προτιμησα τη 2η,δινει πολυ περισσοτερα και γινεσαι Gold απειρως ευκολοτερα, που αυτο με ενδιεφερε, και ειναι κ δωρεαν σε αντιθεση με της Πειραιως. δες τους ορους τους και αποφασισε.Sugar said:Φίλοι μου καλημέρα! Δώστε σας παρακαλώ τα φώτα σας. Χρεώνω κάθε μήνα σε πιστωτική γύρω στα 1000-1500 ευρώ καθώς όλες μου οι συναλλαγές είναι μ' αυτή. Υπάρχει κάποια κάρτα που θα μπορούσα να βγάλω ώστε να μπορώ να συγκεντρώνω πόντους για εισιτήρια με το ύψος των συναλλαγών που κάνω? Παλιότερα θυμάμαι είχα βγάλει της ALPHA την BONUS αλλά έπρεπε να συναλλαγώ με συγκεκριμένες εταιρείες και δεν με βόλεψε. Καμμία ιδέα?