• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Νέοι προορισμοίεξαργύρωσης πόντων Alphabonus με Aegean εξωτερικού

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
γενικά είναι πολύ σπάνιο να μην υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις! Έχω πάρει πάνω απο 15 εισιτήρια και πάντα έβρισκα θέσεις! 2 φορές μόνο μου έτυχε να είναι full η πτήση και εξαργύρωσα σε διακεκριμένη !
Mην το λές...τωρα για το λονδίνο για μεσα οκτωβρίου βρήκα οριακά και δεν με ενδιέφεραν συγκεκριμμένες ημερομηνίες.....μετα πηγαινε 6 νοεμβρίου....και για φρανκφούρτη που κοίταξα με συγκεκριμμένη ημερομηνία επιστροφής ..δεν είχε...
και εγω άλλες φορές δεν δυσκολευτηκα...έχω αλλάξει και σε Businnes...

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Επειδή απ' ότι βλέπω και οι πόντοι στην AMEX συμφέρουν (πχ προσφορές των 16000) αλλά και τα μίλια στο M&B (που μετατρέπονται από την AEGEANVISA), μήπως είναι καλύτερα να κρατάμε τους πόντους και όταν χρειαζόμαστε μίλια να μετατρέπουμε μόνο όσα χρειαζόμαστε; Άλλωστε η αντίστροφη διαδικασία απ ότι ξέρω δεν γίνεται.
καλή σκέψη και αυτή....είδατε λοιπόν πόσο βοηθάει ο ένας τον άλλον εδώ μέσα?

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Φίλοι μου καλημέρα! Δώστε σας παρακαλώ τα φώτα σας. Χρεώνω κάθε μήνα σε πιστωτική γύρω στα 1000-1500 ευρώ καθώς όλες μου οι συναλλαγές είναι μ' αυτή. Υπάρχει κάποια κάρτα που θα μπορούσα να βγάλω ώστε να μπορώ να συγκεντρώνω πόντους για εισιτήρια με το ύψος των συναλλαγών που κάνω? Παλιότερα θυμάμαι είχα βγάλει της ALPHA την BONUS αλλά έπρεπε να συναλλαγώ με συγκεκριμένες εταιρείες και δεν με βόλεψε. Καμμία ιδέα?

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Sugar said:
Φίλοι μου καλημέρα! Δώστε σας παρακαλώ τα φώτα σας. Χρεώνω κάθε μήνα σε πιστωτική γύρω στα 1000-1500 ευρώ καθώς όλες μου οι συναλλαγές είναι μ' αυτή. Υπάρχει κάποια κάρτα που θα μπορούσα να βγάλω ώστε να μπορώ να συγκεντρώνω πόντους για εισιτήρια με το ύψος των συναλλαγών που κάνω? Παλιότερα θυμάμαι είχα βγάλει της ALPHA την BONUS αλλά έπρεπε να συναλλαγώ με συγκεκριμένες εταιρείες και δεν με βόλεψε. Καμμία ιδέα?

κι εμένα με ενδιαφέρει αυτό το θέμα!!αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει!!

CaveTravel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Με την BONUS της ALPHA οποιαδηποτε συναλλαγη κανεις μετατρεπεται σε bonus και αν το εχεις ζητησει στην τραπεζα ολα τα bonus γινονται μιλια.
Μετα μπορεις να τα εξαργυρωσεις σε οποιαδηποτε εταιρεια-μελος της star alliance.
Μια αλλη περιπτωση ειναι η miles and more της Πειραιως του γκρουπ της Lufthansa.
Και οι 2 εχουν παρομοιο επιτοκιο.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Sugar said:
υπαρχει της Πειραιως που δινει Lufthansa κ της Αλφα Aegean που δεν εχει καμμια περιορισμο με ποιες εταιρειες. Προτιμησα τη 2η,δινει πολυ περισσοτερα και γινεσαι Gold απειρως ευκολοτερα, που αυτο με ενδιεφερε, και ειναι κ δωρεαν σε αντιθεση με της Πειραιως. δες τους ορους τους και αποφασισε.

paefstra

Member
Θα αναφέρω και την American Εxpress Premium της Alpha Bank, που δίνει 2πλάσιους πόντους από την Aegean bonus για κάθε συναλλαγή και μειονέκτημα την εξαργύρωση εισιτηρίων μόνο στην Aegean.
Όμως με χρέωση μόνο 2000 ευρώ σε μεγάλο συνεργάτη του προγράμματος εξασφαλίζεις ένα εισιτήριο εξωτερικού Aegean σε προσφορά (2000 επί 8 πόντους = 16000), άρα ταχύτατα.
Για κάθε άλλη χρέωση, κάθε ευρώ δίνει 2 πόντους -ή και 4 για απλές συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. (Βonus η χρέωση της επαχθούς εφορίας στην κάρτα επί 4 πόντους για την εξασφάλιση κανενός εισιτηρίου...:haha:)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Θα αναφέρω και την American Εxpress Premium της Alpha Bank, μειονέκτημα την εξαργύρωση εισιτηρίων μόνο στην Aegean.
επίσης τα μίλια από μετατροπή πόντων δεν είναι μίλια αναβάθμισης..
για όποιον θέλει Gold..ενω της Aegean είναι και μάλιστα δεν λήγουν ποτέ.

CaveTravel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
επίσης τα μίλια από μετατροπή πόντων δεν είναι μίλια αναβάθμισης..
για όποιον θέλει Gold..ενω της Aegean είναι και μάλιστα δεν λήγουν ποτέ.

Samion,ούτε της Aegean bonus ειναι μίλια αναβάθμισης αλλά μόνο εξαργύρωσης.

periigitis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ...
Επίσης να αναφέρω ότι για να υπολογιστούν τα ευρώ που ξοδεύουμε για εισιτήρια στην αιγαίου πρέπει να αγοράσουμε τα εισιτήρια από το site της εταιρείας. Ένα άλλο πλεονέκτημα λοιπόν της Aegean bonus visa είναι ότι κερδίζουμε και την προμήθεια που παίρνει η εταιρεία για συναλλαγή μέσω πιστωτικής κάρτας! Δηλαδή :
Κέρδος για εισιτήρια εσωτερικού : 3 ευρώ
Κέρδος για εισιτήρια εξωτερικού : 7 ευρώ

Την οποία και δεν χρεώνει στους κατόχους της κάρτας της.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom