anny
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιστρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- γύρος του κόσμου
Όχι για Κων/πολη, αλλά από Κων/πολη.μάλιστα...ειναι τοσο λίγο οι φόροι για κων/πολη!!!
Το Ελ. Βενιζέλος έχει μεγαλύτερους φόρους.
Όχι για Κων/πολη, αλλά από Κων/πολη.μάλιστα...ειναι τοσο λίγο οι φόροι για κων/πολη!!!
Οι φόροι από Κωνσταντινούπολη για Αθήνα είναι 14.60 από Αθήνα όμως για Κωνσταντινούπολη είναι 45.15.μάλιστα...ειναι τοσο λίγο οι φόροι για κων/πολη!!!
αν καταλαβα καλα, οι ποντοι εξαργυρωνονται στην Aegean αλλα δεν γινονται μιλια. σωστα?paefstra said:Παρατηρώ ότι συγκεντρώνω πάρα πολύ γρήγορα κάποια εισιτήρια το χρόνο με American Express Premium που δίνει διπλάσιους πόντους από τη Visa.
ε τοτε ειναι σοβαρο μειον..η Aegean Bonus δινει μιλια,αρα εξαργυρωνονται στη Star Alliance κ ειναι παντα δωρεαν...ioanna balla said:Samion...ναι δεν γίνονται μίλια...τους εξαργυρώνεις μόνο σε προορισμούς της aegean και όποτε υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις με πόντους....
η καρτα νομιζω τωρα ειναι δωρεαν για ενα χρόνο..μετά πληρώνεις συνδρομή....οι καλες εποχές που ηταν χωρίς συνδρομή για πάντα ..πέρασαν...ευτυχώς προς το παρόν εμείς οι παλιοί συνεχίζουμε χωρίς συνδρομή...
ναι, εννοούσα ότι η καρτα ειναι παντα δωρεάν..φόρους πληρώνεις, αλλά τα μιλια που μαζευεις μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις στη συμμαχία. και μαζευονται σχετικά εύκολα.Δεν πληρώνεις φόρους;;
γενικά είναι πολύ σπάνιο να μην υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις! Έχω πάρει πάνω απο 15 εισιτήρια και πάντα έβρισκα θέσεις! 2 φορές μόνο μου έτυχε να είναι full η πτήση και εξαργύρωσα σε διακεκριμένη !Samion...ναι δεν γίνονται μίλια...τους εξαργυρώνεις μόνο σε προορισμούς της aegean και όποτε υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις με πόντους....
...
Πράγματι, κι εγώ ως παλιά πελάτισσα δεν πληρώνω συνδρομή. Αλλά πρόσφατα μου προσφέρθηκε κάρτα από άλλη τράπεζα εξωτερικού με υποκατάστημα στην Ελλάδα κάρτα χωρίς συνδρομή για πάντα. Μπορεί να έχει σχέση με το πιστοληπτικό προφίλ της κάθε περίπτωσης (off topic, αλλά διευκρινιστικό).η καρτα νομιζω τωρα ειναι δωρεαν για ενα χρόνο..μετά πληρώνεις συνδρομή....οι καλες εποχές που ηταν χωρίς συνδρομή για πάντα ..πέρασαν...ευτυχώς προς το παρόν εμείς οι παλιοί συνεχίζουμε χωρίς συνδρομή...