Αυτή η εταιρία δεν πετούσε ποτέ JNB & JFK... Αυτά ήταν δρομολόγια της παλιάς ΟΑ. Η νέα εταιρία που αγόρασε όνομα, σήματα κλπ από την παλιά, δεν τα εκτέλεσε ποτέ.διαβαζω διαβαζω...κ μου φαινεται απιστευτο οτι μολις 3 χρονια πριν πετουσε η εταιρεια JNB κ JFK..κριμα για μια εταιρεια θρυλο στις καρδιες πολλων ελληνων εντος κ εκτος. ας ελπισουμε να μη σβησει το σημα με τους κυκλους κ το ονομα ποτε.
απορώ ώρες ώρες με την υπομονή σου !!!!!!!Ρε μπαγάσα έχεις μπερδέψει την βούρτσα με τις ζαρτιέρες? Έχεις καταλάβει ότι η Ν.Ο.Α του Βγενόπουλου είναι ιδιωτικό μαγαζί καμία σχέση δεν έχει με την κρατική Π.Ο.Α? Δικό του είναι το μαγαζί αγόρι μου και ότι θέλει κάνει... άμα γουστάρει την πουλάει την χαρίζει ή της βάζει φωτιά και την καίει...
Ο τύπος αγόρασε μια εταιρία με 170 μύρια... είχε τις φιλοδοξίες να την κάνει εταιριάρα που θα πετάει παντού,έδινε συνεντεύξεις, έταζε λαγούς με πετραχήλια και έλεγε φίδια... στο τέλος τα έκανε σκατά, την φούνταρε και έχασε τα μαλλιά της κεφαλής του... τι διάολο του καταλογίζεις, δεν έχω καταλάβει... ο Βγενόπουλος δεν κατέστρεψε καμιά Ολυμπιακή... ο Βγενόπουλος αγόρασε νόμιμα μια εταιρία από το κράτος που ήταν πτώμα και προσπάθησε να βγάλει λεφτά από αυτή... δεν τα κατάφερε, την φαλήρισε,την πούλησε, όπως κάνουν χιλιάδες επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο και πάει για άλλα...
τελειωσε το μετρημα των προβατων κι αρχισες αλλου?taver said:Αυτή η εταιρία δεν πετούσε ποτέ JNB & JFK... Αυτά ήταν δρομολόγια της παλιάς ΟΑ. Η νέα εταιρία που αγόρασε όνομα, σήματα κλπ από την παλιά, δεν τα εκτέλεσε ποτέ.
καταλαβαινουν ολοι για τι μιλαω. κ παρολο που η Αιγαιου εχει παρει βραβεια κ η ΟΑ ειχε κακο ονομα εξω τελευταια, η ΟΑ εχει ΤΟ brand name κ δεν πρεπει να σβησει. αν πρεπει να σβησει ενα, να σβησει της Aegean. διαφωνει κανεις?XRISTOS71 said:προσπαθείς να αλλάξεις ιδέες σε αυτόν που πετά μόνο first και μόνο με LH ???
Το φαγητο και τα κρασια της ΟΑ να μη πειραξει κανεις και με το ονομα κατι θα γινει.καταλαβαινουν ολοι για τι μιλαω. κ παρολο που η Αιγαιου εχει παρει βραβεια κ η ΟΑ ειχε κακο ονομα εξω τελευταια, η ΟΑ εχει ΤΟ brand name κ δεν πρεπει να σβησει. αν πρεπει να σβησει ενα, να σβησει της Aegean. διαφωνει κανεις?