• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Γενικα παντως εχει προσθεσεις πολλους προορισμους εβαλε Hanover, Malpensa και Nurnberg απο SKG και MAN,WAW απο Αθηνα...

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
ειναι τιμες "καταλογου" ακομα μανιτσα μου μην βιαζεσαι :D:haha::bleh::clap:

Traveller

Member
Kαι TXL και LYS και ΜΑΝ και GYD και WAW απ' όλα έχει ο μπαξές... το πιο συγκλονιστικό βέβαια είναι το GYD... τις μαζεύουμε σιγά σιγά τις Σοβιετικές Δημοκρατίες...

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
εδω το νέο θερινό πρόγραμμα: http://el.aegeanair.com/files/1/Content/Uploads/A3S13Timetable.pdf

βλέπω επιπλέον λίγες πτησεις Στρασβουργο,επιστροφή Βενετίας(!!!) από Αθήνα...και πολλές πτησεις εξωτερικού απο Ηράκλειο,Θεσσαλονίκη,Καλαμάτα τα οποία ήταν ήδη γνωστα

epp1783

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
Καλησπερα. Θελω να ρωτησω μπορω αν εχω μια τσαντα πλατης με θηκη για το λαπτοπ και να εχω και μια μικρη βαλιτσα σαν χειραποσκευη?

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Καλησπερα. Θελω να ρωτησω μπορω αν εχω μια τσαντα πλατης με θηκη για το λαπτοπ και να εχω και μια μικρη βαλιτσα σαν χειραποσκευη?
Πολλες γυναικες στην Α3 εχουν την τσαντα τους και μια χειραποσκευη οποτε δν βρισκω λογο να εχεις καποιο προβλημα... Δεν ειναι τοσο σχολαστικοι με τις χειραποσκευες οπως σε χαμηλου κοστους εταιριες.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
εδω το νέο θερινό πρόγραμμα: http://el.aegeanair.com/files/1/Content/Uploads/A3S13Timetable.pdf

βλέπω επιπλέον λίγες πτησεις Στρασβουργο,επιστροφή Βενετίας(!!!) από Αθήνα...και πολλές πτησεις εξωτερικού απο Ηράκλειο,Θεσσαλονίκη,Καλαμάτα τα οποία ήταν ήδη γνωστα
Επιστροφή Βενετίας??!! :clap::clap: Γιούπι! Ε δε μου γλυτώνει φέτος.. Αν και διαρκούν για πολύ λίγο οι πτήσεις της (ούτε τρεις μήνες) αλλά από το ολότελα..

Αλήθεια, μπορεί κανείς να μου εξηγήσει δίπλα στις ώρες τι νούμερα είναι αυτά που γράφει και σε τι αναφέρονται? Δεν διευκρινίζει..

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Επιστροφή Βενετίας??!! :clap::clap: Γιούπι! Ε δε μου γλυτώνει φέτος.. Αν και διαρκούν για πολύ λίγο οι πτήσεις της (ούτε τρεις μήνες) αλλά από το ολότελα..

Αλήθεια, μπορεί κανείς να μου εξηγήσει δίπλα στις ώρες τι νούμερα είναι αυτά που γράφει και σε τι αναφέρονται? Δεν διευκρινίζει..

είναι οι μερες τις εβδομάδας...πχ οταν λεει 1234567=ολες τις μέρες

για Βενετια εχει 5=Παρασκευή και 7=Κυριακή

voulina

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Καθώς η κίνηση εσωτερικού έχει καταρρεύσει η Aegean Airlines κάνει περαιτέρω άνοιγμα στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2013, ενισχύοντας το δίκτυο προορισμών τόσο από Αθήνα όσο και από Θεσσαλονίκη. Οι νέοι προορισμοί καλύπτουν ένα ευρύ γεωγραφικό φάσμα, ανατολικά και δυτικά, με αρκετές εκπλήξεις. Κάποιοι είναι καθαρά εποχικοί ενώ άλλοι προορίζονται, ανάλογα με την πορεία τους, να καθιερωθούν όλη τη χρονιά. Σύμφωνα με το μέχρι τώρα πρόγραμμα της εταιρείας οι καινούριοι προορισμοί έχουν ως εξής:

Από Αθήνα
-Αθήνα-Βαρσοβία: κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, από 2 Απριλίου. Αναχώρηση 1315-1450. Επιστροφή 1530-1910.
-Αθήνα-Μάντσεστερ: κάθε Δευτέρα και Σάββατο, από 25 Μαΐου. Αναχώρηση 1815-2020. Επιστροφή 2105-0250.
-Αθήνα-Βερολίνο: κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, από 30 Απριλίου. Αναχώρηση 0820-1005. Επιστροφή 1045-1440. Ουσιαστικά πρόκειται για εποχική επαναφορά του δρομολογίου.
-Αθήνα-Λυών: κάθε Πέμπτη και Σάββατο, από 20 Ιουνίου. Αναχώρηση 0830-1010. Επιστροφή 1050-1430.
-Αθήνα-Μπακού(!): κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από 28 Μαΐου. Αναχώρηση 2345-0415. Επιστροφή 0500-0730.

Από Θεσσαλονίκη
-Θεσσαλονίκη-Μιλάνο Μαλπένσα(!). Γνωστό και ως «δρομολόγιο-τραμπάλα». Το είχε η παλαιά Ολυμπιακή, το πήρε μετά για λίγο η Aegean, μετά η Easyjet και τώρα εποχιακά το ξαναπαίρνει η Aegean. Kάθε Τρίτη και Πέμπτη, από 4 Ιουνίου. Αναχώρηση 1000-1115. Επιστροφή 1205-1510. Ας ελπίσουμε ότι θα αντέξει απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό της Ryanair προς Μιλάνο-Μπέργκαμο, καθότι το Μαλπένσα προσφέρει πολύ πιο συχνές και βολικές συνδέσεις με την πόλη του Μιλάνου καθώς και πολλές διηπειρωτικές πτήσεις.

-Θεσσαλονίκη-Νυρεμβέργη: κάθε Δευτέρα από 27 Μαΐου. Αναχώρηση 0830-0945. Επιστροφή 1030-1345.
-Θεσσαλονίκη-Ανόβερο: κάθε Δευτέρα από 27 Μαΐου. Αναχώρηση 1430-1615. Επιστροφή 1700-2040.

Επίσης επιστρέφουν τα εποχιακά από Θεσσαλονίκη για Παρίσι (από 24 Μαΐου), Τελ-Αβίβ (από 3 Απριλίου) και Αγ. Πετρούπολη (από 27 Απριλίου) και από Αθήνα οι πτήσεις για Βενετία (από 28 Ιουνίου) και Αγ. Πετρούπολη (από 29 Μαΐου). Παράλληλα η Aegean ενισχύει για την υψηλή σεζόν τις πτήσεις από Αθήνα προς Βαρκελώνη και Μαδρίτη και έτσι εκτός από τις πρωινές πτήσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, θα προσφέρει και 2 βραδινές:
-Αθήνα-Βαρκελώνη κάθε Πέμπτη και Σάββατο από 27 Ιουνίου. Αναχώρηση 2045-2255. Επιστροφή 2345-0345.
-Αθήνα-Μαδρίτη κάθε Πέμπτη και Σάββατο από 1 Ιουνίου. Αναχώρηση 2000-2245. Επιστροφή 2330-0400

Στον τομέα των πτήσεων εσωτερικού αξιοσημείωτη είναι η πτήση Αλεξανδρούπολη-Ηράκλειο, κάθε Σάββατο από 22 Ιουνίου. Αναχώρηση 2130-2250. Επιστροφή 2320-0040.
Υπάρχουν όμως και μειώσεις στις συχνότητες πτήσεων από Θεσσαλονίκη προς Μυτιλήνη, Μύκονο, Σαντορίνη και Χανιά (ελέω Ryanair η οποία όμως ακόμα δεν τις έχει ανεβάσει στο σύστημα!). Παρόλα αυτά, είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για τον τελικό σχηματισμό του πτητικού προγράμματος, καθότι όσο θα προχωράμε προς το θέρος, ανάλογα με τη ζήτηση, η Aegean πιθανώς να προσθέσει επιπλέον συχνότητες, όπως έκανε και πέρσι το καλοκαίρι για τις πτήσεις προς Μύκονο, Σαντορίνη, Χανιά και Κω.

Πηγή: Όμορφα ταξίδια (https://www.facebook.com/omorfa)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μετά το πείραμα της Τιφλίδας (αλήθεια τι θ'απογίνει το δρομολόγιο αυτό) σειρά έχει το Μπακού;
Ετοιμαστείτε για βίζες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα