a_nikos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βορεια Αμερικη
Γενικα παντως εχει προσθεσεις πολλους προορισμους εβαλε Hanover, Malpensa και Nurnberg απο SKG και MAN,WAW απο Αθηνα...
Για ποιο λόγο το site σε κάθε ημερομηνία του καλοκαιριού δίνει μόνο 2 θέσεις flex διαθέσιμες και 2 Business;; Καινούργιο δρομολόγιο δεν είναι; Πότε κλείστηκαν όλες;και ΑΤΗ-WAW απο 2 Απριλίου
Πολλες γυναικες στην Α3 εχουν την τσαντα τους και μια χειραποσκευη οποτε δν βρισκω λογο να εχεις καποιο προβλημα... Δεν ειναι τοσο σχολαστικοι με τις χειραποσκευες οπως σε χαμηλου κοστους εταιριες.Καλησπερα. Θελω να ρωτησω μπορω αν εχω μια τσαντα πλατης με θηκη για το λαπτοπ και να εχω και μια μικρη βαλιτσα σαν χειραποσκευη?
Επιστροφή Βενετίας??!! Γιούπι! Ε δε μου γλυτώνει φέτος.. Αν και διαρκούν για πολύ λίγο οι πτήσεις της (ούτε τρεις μήνες) αλλά από το ολότελα..εδω το νέο θερινό πρόγραμμα: http://el.aegeanair.com/files/1/Content/Uploads/A3S13Timetable.pdf
βλέπω επιπλέον λίγες πτησεις Στρασβουργο,επιστροφή Βενετίας(!!!) από Αθήνα...και πολλές πτησεις εξωτερικού απο Ηράκλειο,Θεσσαλονίκη,Καλαμάτα τα οποία ήταν ήδη γνωστα
Επιστροφή Βενετίας??!! Γιούπι! Ε δε μου γλυτώνει φέτος.. Αν και διαρκούν για πολύ λίγο οι πτήσεις της (ούτε τρεις μήνες) αλλά από το ολότελα..
Αλήθεια, μπορεί κανείς να μου εξηγήσει δίπλα στις ώρες τι νούμερα είναι αυτά που γράφει και σε τι αναφέρονται? Δεν διευκρινίζει..