Varg83
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βέλγιο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλια-Νεα Ζηλανδια
Βαλε Αmsterdam να μας φτιαξεις!!!!!!
Ζυριχη με 3 καθε μερα απο την Swiss που ανηκει στην μαμα Λουφτι λιγο δυσκολο...εεε...να πάρει ευχή !!Ζυρίχη περίμενα οχι Γενεύη....
Πες τα χρυσοστομε.. Κανεις που κανεις το καλο, καντο τουλαχιστον σωστα (δηλαδη βολικα χιχι)Προορισμούς βάζει μεν, αλλά πολύ lo-co είναι οι συχνότητές των δρομολογίων... Χάνει π.χ. η βαλίτσα σου την πτήση, και η επόμενη πτήση είναι μέρες μετά! Άσε που για Σ/Κ δε βολεύει κανένα από τα νέα δρομολόγια....
Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα -τουλάχιστον εγώ δεν είχα-epp1783 said:Καλησπερα. Θελω να ρωτησω μπορω αν εχω μια τσαντα πλατης με θηκη για το λαπτοπ και να εχω και μια μικρη βαλιτσα σαν χειραποσκευη?
Δεν θα εχεις κανενα προβλημα... εγω το κανω συνεχεια και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα!Καλησπερα. Θελω να ρωτησω μπορω αν εχω μια τσαντα πλατης με θηκη για το λαπτοπ και να εχω και μια μικρη βαλιτσα σαν χειραποσκευη?
Πολλα ομως απο τα δρομολογια ειναι λιγο πειραματικα ενω αλλα πχ Μαντσεστερ εχει και η Easy, οπως και Βερολινο και δν νομιζω να μπορει να υποστηριξει πχ daily δρομολογιο προς αυτους τους προορισμουςΠροορισμούς βάζει μεν, αλλά πολύ lo-co είναι οι συχνότητές των δρομολογίων... Χάνει π.χ. η βαλίτσα σου την πτήση, και η επόμενη πτήση είναι μέρες μετά! Άσε που για Σ/Κ δε βολεύει κανένα από τα νέα δρομολόγια....