• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

kasiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Roadtrip στις Η.Π.Α.
Κάποια απάντηση?Όσο και να έχω ψάξει δεν έχω βρει τίποτα.

Ναι έχουν κανονικό.. Ταξίδεψα το Σεπτέμβρη, για Λονδίνο σε 10F. και ήταν μια χαρά. Απλά σηκώνεσαι και πηγαίνεις τουαλέτα-ξεμουδιάζεις, χωρις να ενοχλείς κανένα. Η οθόνη είναι λιγο πιο μακρυά απο οτι βολεύει, αλλά εντάξει σιγα το πράγμα.

Εγώ θα την ξαναδιάλεγα.

jimp

Member
Ψαχνοντας εισιτηρια για λονδινο ειδα οτι απο 31 μαρτιου η aegean σταματα την πρωινη πτηση για gatwick και την επαναφερει στο heatrow.
Βασικα 31 μαρτιου δεν εχει καν την πρωινη πτηση ουτε για heatrow ουτε για gatwick.Απο δευτερα 1 απριλιου την εμφανιζει 9.15 απο αθηνα για heatrow.

Δεν εχω διαβασει καποια ανακοινωση αλλα ειπα να το γραψω σαν ενημερωση.

paefstra

Member
Ψαχνοντας εισιτηρια για λονδινο ειδα οτι απο 31 μαρτιου η aegean σταματα την πρωινη πτηση για gatwick και την επαναφερει στο heatrow.
Βασικα 31 μαρτιου δεν εχει καν την πρωινη πτηση ουτε για heatrow ουτε για gatwick.Απο δευτερα 1 απριλιου την εμφανιζει 9.15 απο αθηνα για heatrow.

Δεν εχω διαβασει καποια ανακοινωση αλλα ειπα να το γραψω σαν ενημερωση.
Ακόμα ψάχνεις πτήση, jimp; Αυτό με την αλλαγή της πτήσης πρωταπριλιά πολύ θα με προβλημάτιζε πάντως, Άντε, τώρα, να το πιστέψεις... :xmas_mrgreen:

jimp

Member
Ακόμα ψάχνεις πτήση, jimp; Αυτό με την αλλαγή της πτήσης πρωταπριλιά πολύ θα με προβλημάτιζε πάντως, Άντε, τώρα, να το πιστέψεις... :xmas_mrgreen:
Οχι βρε,εχω βρει απλα μια ματια εριξα για αργοτερα απλα για να δω τι παιζει και μου εκανε εντυπωση γιατι δεν θυμαμαι να ειχα διαβασει κατι σχετικο με την αλλαγη του αεροδρομιου.

jimp

Member
Ναι έχουν κανονικό.. Ταξίδεψα το Σεπτέμβρη, για Λονδίνο σε 10F. και ήταν μια χαρά. Απλά σηκώνεσαι και πηγαίνεις τουαλέτα-ξεμουδιάζεις, χωρις να ενοχλείς κανένα. Η οθόνη είναι λιγο πιο μακρυά απο οτι βολεύει, αλλά εντάξει σιγα το πράγμα.

Εγώ θα την ξαναδιάλεγα.
Φίλε η 10f έχει κανονικό παράθυρο ή αυτά τα μικρά που έχουν στις εξόδους?

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Νομιζα ελεγες απο ΑΤΗ, αλλα εχει απο SKG εποχιακο απο 27/5

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Κανα TXL εστω κι οπως εχει το STR να εβαζε καλα θα ηταν...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom