Και στα 2. Esb πρωί και βραδυ. Γνώμη είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να ανέβεις κα στα 2 αν έχεις λίγες μερες. Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το totr. Βλέπεις central prk και βγάζεις ωραίες φώτο με το esb μεσα. Πήγαμε 1 ώρα πριν δύσει ο ήλιος και φύγαμε λίγο αφού νυχτωσε.Σε ποιο από τα δύο έχεις ανέβει;
Εισιτήρια από εκεί η από Ίντερνετ;Και στα 2. Esb πρωί και βραδυ. Γνώμη είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να ανέβεις κα στα 2 αν έχεις λίγες μερες. Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το totr. Βλέπεις central prk και βγάζεις ωραίες φώτο με το esb μεσα. Πήγαμε 1 ώρα πριν δύσει ο ήλιος και φύγαμε λίγο αφού νυχτωσε.
Έχει αλλα εκεί να δεις τι χαμός γίνεται!!!δέν έχει ένα επίπεδο ποιο πάνω με τσιμέντο για να στηθεί;
Καλησπέρα! εμείς είχαμε τον explorer ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Δεν αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Βέβαια, για ωράρια μουσείων και λοιπών αξιοθεάτων, καλό ειναι είναι να συμβουλευτείς και την ιστοσελίδα του καθενός αξιοθέατου ξεχωριστά. Για να αποφύγεις τσάμπα μετακινήσεις και ταλαιπωρία.Εχετε να μου προτεινετε καποιον ταξιδιωτικο οδηγο (βιβλιο) για Νεα Υορκη?
Πιο πολυ για τους χαρτες το θελω γιατι το προγραμμα εχει ψιλοβγει...