Triplover
Member
Μετακίνηση με λεωφορείο υπάρχουν αρκετές εταιρίες όπως bolt, megabus κτλ. Ψαξτε στο ίντερνετ. Απλά με την τελευταία προσοχή γιατί σου χρεωνουν δεύτερη αποσκευη.
Δεν χρειάσθηκε να το δοκιμάσω αλλά είχε γραφεί για την T-mobile που έχει απεριόριστες κλήσεις για Ελλάδα και γύρω στα 2 GB internet με κόστος 60 Δολλ. για ένα μήνα.Γεια σας!!!!Εγω θα παω Νεα Υορκη και θελω να εχω Ιντερνετ μαζι μου,ανα πασα ωρα και στιγμη που θα ειμαι στη γυρα!!!Που να απευθυνθω;;;;
Εμείς όταν πήγαμε μονοήμερη Washingthon το κάναμε ως εξής:Για ημερησια εκδρομη στην Washington που μπορω να κλεισω εισιτηρια?
Απο νεα υορκη?? https://m.viator.com/tour/new-york-...y-trip-from-new-york/0-3857DC1/info.htm?pos=1. Εμεις ετσι πηγαμε, μονοημερο δηλαδη, τα ειδαμε ολα. Απο το πρωι γυρισαμε απογευμα. Εκτος και αν εννοεις με λεωφορειο γραμμης , τοτε δεν μπορω να βοηθησω !!!!Για ημερησια εκδρομη στην Washington που μπορω να κλεισω εισιτηρια?
ΕυχαριστωΗ United είναι καλή εταιρεία.
@EvNick ναι το πολύ πολύ να μη σε αφήσουν να κάνεις τη συναλλαγή..Εμείς στις 9 μέρες που ήμασταν εκεί, 2-3 φορές μόνο μας ζήτησαν ταυτότητα. Και μάλιστα τη μία που θυμάμαι μας έκανε και εντύπωση κιόλας, ήταν σε ένα Burger King ...Παιδιά sorry δεν είναι το σωστό topic, αλλά πάω Νέα Υόρκη την Δευτέρα, και θέλω να ρωτήσω. Θα έχω πιστωτική κάρτα άλλου, γιατί εγώ δεν έχω, αν μου πει κάποιος εκείνη την ώρα που ψωνίζω ''δείξε μας το ID σου'' και το διαβατήριο με το όνομα στην πιστωτική κάρτα δεν είναι σαφώς το ίδιο, θα μου απαγορεύσουν να κάνω την συνναλαγή?