djeleni
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ισλανδία
Στη Νάξο έχει πολύ καλό και οικονομικό φαγητό, γενικά φθηνότερο από άλλα νησιά που έχω επισκεφθεί. Έχω να σου προτείνω ταβέρνες αν ενδιαφέρεσαι.Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το θετικό για εμάς είναι ότι υπολογίζουμε να είμαστε εκεί την κάρδια του δεκαπενταύγουστου που σχεδόν ε όλα τα νησιά είναι πανικός. Σκιάθο δεν μπορούμε επειδή εμείς θα πάμε μια εβδομάδα κι θα συνδυάσουμε 2 νησιά οπότε πρέπει να είναι και κοντά και να υπάρχει και επικοινωνία με ακτοπλοϊκά. Σίγουρα το ένα νησί θα είναι η Ίος και όπως βλέπω μάλλον Νάξο λόγω του ότι είναι μεγάλο έχει παραλίες όπως μου είπες και λογικά στην Χώρα κάτι θα έχει για κλάμπινγκ το βράδυ. Επίσης αν είσαι και οργανωμένος και τυχερός να τα βρεις και σε καλή τιμή όπως πράξαμε πέρσι όπου μια εβδομάδα Πάρο και Ιο όλα μαζί ήταν πάνω κάτω 280€
Όσον αφορά τη διανυκτέρευση, πέρσι κλείσαμε από πολύ νωρίς και βρήκαμε πολύ καλό δωμάτιο στη Γρόττα με 78 ευρώ το άτομο για 5 νύχτες. Οπότε συμφωνώ μαζί σου.
Σχετικά με τη διασκέδαση, έχει κάποια ωραία μαγαζιά (καφετέριες μέχρι το απόγευμα - στυλ κλαμπ το βράδυ) στα σοκάκια στη Χώρα. Εμείς πήγαμε όλες τις φορές στο Like Home. Υπάρχουν κι άλλα (Ocean, Day Night).
Από παραλίες σίγουρα αξίζουν: Μικρή Βίγλα , Πλάκα, Άγιος Προκόπης, Αγία Άννα.