alexvovo
Member
Παιδιά έχω μπερδευτεί με το ΚΤΕΛ..από που ξεκινάει τελικά? Εγώ ξέρω για λιμάνι και τώρα μόλις είδα στο google maps ότι έχει σταθμό κάπου πίσω από το Κάστρο!
Πέρυσι που πήγα Νάξο για 10 μέρες, reserve δεν είδα σε καμία παραλία ! Πήγα αρχές Ιουλίου όμως, γιατί εγώ τα τελευταία 5 χρόνια ,άδεια τον Αύγουστο γιόκ ! Και με θεωρώ τυχερή γι' αυτό! Έχω επισκεφτεί διάφορα νησιά, τα προηγούμενα έτη, Αύγουστο μήνα και όντως αυτή η πολυκοσμία είναι κουραστική....αλλά ο περισσότερος κόσμος τότε παίρνει άδεια....όλοι θέλουν να κάνουν διακοπές !Πήγα στο νησί 15 μέρες μέσα στον Άυγουστο. Δυστυχώς δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος με την Νάξοαπο όλες τις πλευρές. Οι οργανωμένες παραλίες Αγ. Προκόπιο και Αγ. Αννα, ναι μέν είναι όμορφες αλλά το να ψάχνεις να βολευτείς σε μια ξαπλώστρα και να είναι όλες reserve είναι πολύ απογοητευτικό. έπρεπε να γίνουν reserve απο την προηγούμενη μέρα και αν έβρισκες. οπότε η λύση σε μη οργανωμένη ήταν μονόδρομος. Βέβαια με ένα παιδάκι 2 χρονών και με 7-8 μποφορ αέρα πάλι υπήρχε πρόβλημα. Καθώς γύρισα την Νάξο σχεδόν όλη, δεν υπάρχει σχεδόν καμία παραλία να μπορείς να κάτσεις χωρίς να έχει "αμμοβολή" απο τον αέρα ή κύμα .
Σχετικά με την χώρα της Νάξου, συνάντησα και τις 2 φορές που πήγα να την επισκεφτώ μποτιλιάρισμα και τρομερό πρόβλημα παρκαρίσματος σε σημείο που νόμιζα οτι ήμουν στην Αθήνα.
Το φαγητό, 15 μέρες έτρωγα και σε διαφορετική ταβέρνα αλλά όλοι εκτός απο 2 ταβέρνες είχαν μέτριο φαγητό. και το περίεργο που διαπίστωσα είναι οτι όλοι ήταν παραγωγοί σε κρέας και τυριά. Πράγμα που είναι καθαρά τουριστικό καθώς ήταν κάτι δεδομένο που ανέφεραν όλες οι ταβέρνες.
Γενικώς το νησί δεν με τρέλανε για τα δικά μου γούστα και σίγουρα επηρεάστηκα απο το μεγάλο όγκο των τουριστών που είχε φέτος το νησί που σε κούραζε σε οτι έκανες
Σε ολα οσα ειπες συμφωνω, αλλα αυτο που εχω βαλει σε παραθεση πως το σκεφτηκες και το εραψες; (καλα εκανες και το εγραψες εαν ειναι αυτη η σκεψη σου).Που ειμαστε να τα πουμε αυτα τον Δεκεμβρη και τον Φλεβαρη που τρωνε ολο το σκ$/* τα νησια για να φανε στα σκ&/$ μας τον Αυγουστο; Πριν χρονια κ εγω δε συμφωνουσα μ αυτη τη λογικη, τωρα ομως μπορω να τους καταλαβω τους νησιωτες...
Καλησπέρα, πέρυσι είχα βρεθεί τέσσερις ημέρες στη Νάξο για ένα γάμο μέσα Ιουνίου.Καλησπέρα σε όλους!!Σκέφτομαι για Νάξο αρχές και μέσα ιουνιου.Εχει κανείς ιδέα σε τι φάση είναι το νησί τετοια περίοδο???
Η αλήθεια είναι ότι «το πιάνει» λίγο στη Νάξο.Το θαλάσσιο στενό ανάμεσα Νάξο-Πάρο είναι ο παράδεισος των σέρφερς.τελη Ιουλίου πριν αρκετά χρόνια στις παραλίες που είχαμε πάει έκανες αμμοβολή.Ελαχιστες ήταν οι απανεμες.τωρα,τι να σου πω,μπορεί να πας και να πέσεις σε ψιλόαπνοια,μη σε πάρω και στο λαιμό μου.Ειναι πάντως ωραίο νησί και οι παραλίες του καταπληκτικές.Η Χώρα πολύ ωραία και με αρκετό κόσμο και μαγαζιά.Λεω να δώσεις μια ευκαιρία,έτσι κι αλλιώς αν ο καιρός είναι χάλια σου τα χαλάει όπου κι αν πας.Γεια σας παιδιά..Σκέφτομαι να κάνω τις διακοπές μου φετος στη Ναξο και μαλλον αρχές η μέσα ιουνιου..Εχω καταληξει στο καμπινγκ Μαράγκας μου φανηκε πολυ καλό..Με προβληματιζει λιγο ο καιρός αν θα ειναι καλος και γενικα ο αερας που ακουω πως εχει το νησί..Υ.Γ δεν εχω παει κυκλαδες μεχρι τώρα και δεν γνωρίζω..Οποιαδηποτε πληροφορία δεκτή.!!