• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΝΒΑ playoffs 2010

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Φοβερά πράγματα από τον πάγκο των Σανς, που έβαλε...54 πόντους, επιμένω πως έχουν το μεγαλύτερο βάθος στη λίγκα. Από εκεί και πέρα, πάλι νευράκια από το Φιλ Τζάκσον στη συνέντευξη Τύπου για τη διαιτησία, ο δε Κόμπι τα έβαλε με τους δημοσιογράφους. Οι Σανς μαρκάρονται πολύ δύσκολα, κάνουν επιθέσεις στα ...7 δευτερόλεπτα, προτού οργανωθεί η αντίπαλη άμυνα , συνήθως σουτάροντας από την περιφέρεια και ο Στουνταμάιρ πήρε τον αέρα του Γκασόλ. Δύσκολα πάντως ο Γκασόλ θα ξανακάνει τόσο αδιάφορο παιχνίδι και για να κερδίσουν οι Σανς μέσα στο Λ.Α θα χρειαστούν πολύ καλή άμυνα πάνω στους αντίπαλους ψηλούς (έτσι κι αλλιώς ο Κόμπι δε σταματιέται και χθες κάτι παλαβά έβαζε, δεν πιάνεται το παλικάρι).

Ο Φιλ να πιει ξιδάκι. Δε φταίμε εμείς που του κόβουν το συμβόλαιο στα μισά οι Λιμνάνθρωποι. Ας μη βγάλει 12 εκ. για να κάθεται, ας βγάζει 6 εκ, δεν είναι κακή αμοιβή...

spor_os

Administrator
Λοιπόν οι Μαγικοί έκαναν το καθήκον τους και κέρδισαν στην έδρα τους.
Θα δούμε τι θα κάνουν τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Βοστώνη.
Να δούμε αν θα γίνουν η πρώτη από όλες ομάδες στην ιστορία του ΝΒΑ που προκρίνεται παρότι έχει χάσει τα τρία πρώτα παιχνίδια μιας σειράς αγώνων στα play-offs.
Βεβαίως ΟΛΑ αυτά ωχριούν μπροστά στο ζεϊμπέκικο του Big Baby (κατά κόσμον Glen Davis)
Είχε την ατυχία να συναντηθούν η μούρη του με τον αγκώνα του τετράγωνου Χάουαρντ

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Απίστευτο ματς τα ξημερώματα στο λος άντζελες, με τους Lakers να προηγούνται σε όλο το ματς με διαφορές πάνω από 10 πόντους, και τους suns να πλησιάζουν στην 4η περίοδο, και να ισοφαρίζουν με τρίποντο 4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος (και ενώ έχουν προηγηθεί στην ίδια επίθεση άλλα δύο άστοχα τρίποντα που όμως κατέληξαν σε επιθετικά ριμπάουντ!!), αλλά o Αρτέστ τελικά έδωσε τη νίκη στους λιμνάνθρωπους με καλάθι στην εκπνοή.

Χμμμμμμμμμ.....

Last edited:

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Κρίμα για τους Suns. Ώρα να σταματήσει κάποιος αυτούς τους Lakers :p

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Και κάπως έτσι φτάσαμε σε έναν ακόμη τελικό Lakers-Celtics.

Αν κάποιος πριν αρχίσουν τα πλει οφ έλεγε ότι οι Celtics θα φτάσουν μέχρι εδώ θα τον κοροϊδεύαμε.

Πρωγνωστικά δε χωράνε σε τέτοιους τελικούς, δίνω 50-50 με ελαφρύ προβάδισμα στους Celtics, αφού δεν πιστεύω ότι οι λέικερς θα βρουν τρόπο να σταματήσουν τον Ρόντο.

Let the games begin!!

spor_os

Administrator
Αν κάποιος πριν αρχίσουν τα πλει οφ έλεγε ότι οι Celtics θα φτάσουν μέχρι εδώ θα τον κοροϊδεύαμε.
Συγνώμη αλλά εγώ τα έλεγα :bleh: :bleh: :bleh:
Τώρα πρόβλεψη για το ποιος θα περάσει ίσως ο Λεμπρόν πρέπει να πάει στο "μεγάλο μήλο" για να δει κούπα.:)
Πρόβλεψη μου ότι θα περάσουν πάλι οι Σέλτικς που έχουν και το μομέντουμ και την εμπειρία με 4-2
Τα προγνωστικά μου τα θα κάνω κατά την Πέμπτη (να κλέψω λιγάκι).
Μέχρι τότε παραθέτω την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων. Αυτά μετράνε παντού
Year-Winner------Series
1959-Boston Celtics-4–0
1962-Boston Celtics-4–3
1963-Boston Celtics-4–2
1965-Boston Celtics-4–1
1966-Boston Celtics-4–3
1968-Boston Celtics-4–2
1969-Boston Celtics-4–3
1984-Boston Celtics-4–3
1985-L.A. Lakers----4–2
1987-L.A. Lakers----4–2
2008-Boston Celtics-4–2

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Όχι πάλι Lakers-Celtics. Έλεος, πάλι καναβούρι... Η κωλοφαρδία του Τζάκσον συνεχίζεται, νίκησε με buzzer beater του Αρτέστ, που είχε ένα στα εξακόσια μέχρι εκείνη την ώρα και για τον οποίο ομολόγησε στη συνέντευξη τύπου ότι "μέσα στον πανικό ξέχασα να τον βγάλω".

Οι Σέλτικς παίζουν άμυνα και επίθεση, οι Λέικερς κυρίως επίθεση και γενικώς οι Σέλτικς έχουν παίκτες να μαρκάρουν τα ατού των Λέικερς, ενώ το αντίθετο είναι λίγο πιο δύσκολο. Ψηφίζω Σέλτικς κι ελπίζω να το πάρουν, κυρίως για να φάει τη γραβάτα του ο Τζάκσον. Και για να μην κάνω τον έξυπνο, δεν περίμενα οι Σέλτικς να περάσουν ούτε το δεύτερο γύρο...

Μπράβο τους, πέρασαν άξια.

Στατιστικό: Ο Νας είναι ο μόνος MVP (και μάλιστα δις!) στην ιστορία του ΝΒΑ που δεν έχει παίξει σε τελικό. Επίσης, ο παίκτης με τις περισσότερες παρουσίες σε playoffs χωρίς να φτάσει σε τελικό. Του χρόνου; Αν πάρουμε τον ΛεΜπρον (δεν το βλέπω... πιο πιθανό είναι να υπογράψει στον Πανελλήνιο), κάτι γίνεται.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έλα να ξεκινάμε λέμε!!!!

Πρώτος τελικός και τα μυαλά στα κάγκελα!!

Δεν έχετε επιλέξει πλευρά πολεμικά και με ανησυχείτε!!!

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Εγώ έχω δηλώσει από την αρχή... ;)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Άσε τα σάπια και πιάσε κασκόλ και φανέλα. This is war!

spor_os

Administrator
Λοιπόν λίγες ώρες πριν τον 1ο τελικό να γράψω μία μικρή ανάλυση και ελπίζω να βρω λογικά τον νικητή (αν και δεν παίζει πολύ λογική).

Επίθεση
Λέικερς: Έχουν για εμένα τον Νο1. Ο 32χρονος Κόμπε μπορεί να μην πασάρει πολύ, να σπαταλάει πολλές επιθέσεις αλλά όταν η μπάλα καίει είναι εκεί.
Αυτή τη στιγμή έχει 29,4 μ.ο. στα πλει-οφ.
Σέλτικς: Εκεί υπάρχουν οι big three + Ρόντο. Βεβαίως μέχρι στιγμής κανείς τους δεν έχει πάνω από 20 πόντους μ.ο.
Αλλά εκεί στη Βοστόνη υπάρχουν και λοιποί σκόρερ που ξεπετάγονται σε κάθε ματς, όπως οι Ρόμπινσον, Τιμ Άλλεν, Ουάλας, Ντέιβις...

Άμυνα
Λέικερς: Έχουν και πάλι ίσως τον καλύτερο περιφερειακό αμυντικό. Ο Ρον Αρτέστ, θα αναλάβει τον Πιρς, τον Άλλεν και ποιος ξέρει ποιον άλλο.
Σέλτικς: Εκεί παίζει όλη η ομάδα άμυνα. Αλλά μιλάμε για ξύλο. Ο Χάουαρντ ακάμα μετράει μελανιές από τα "επαγγελματικά" φάουλ των ψηλών της Βοστώνης. Τι να πει ο Γκασόλ που είναι πιο...
Θυμάται την προ 2ετίας σειρά.

Προπονητής
Λέικερς: Μπορεί ο Ζεν Μάστερ να έχει μεγαλώσει, αλλά έχει ακόμα τα 10 πρωταθλήματα σαν υποθήκη. Νομίζω πλέον ότι το τιμ του κάνει όλη τη δουλειά, αλλά στις δύσκολες στιγμές ίσως βγάλει κάποιον άσσο από το ακριβό μανίκι του.
Σέλτικς: Ο Ρίβερς κέρδισε ήδη μία φορά τον Τζάκσον. Γιατί να μην το ξανακάνει. Η άμυνα των Σέλτικς είναι δικό του δημιούργημα και αυτή τους έφερε ως εδώ. Νομίζω το ότι οι βεντέτες τον ακούν και δεν διαμαρτύρονται δείχνει το πόσο καλή δουλειά κάνει.

Τα σημεία κλειδί
Ναι, ο Κόμπε θα βάλει 30-40 πόντους. Αλλά μετά τι? Οι λοιποί θα ακολουθήσουν? Μη ξεχνάμε ότι οι Λέικερς στηρίζονται σε 7 παίχτες και από αυτούς τα περιμένουν όλα.
Από την άλλη έχουμε τη φετινή αποκάλυψη των Λέικερς. Ο Ρόντο κάνει σούπερ πλει-οφ και απέναντι στον γερασμένο (37χρονο-πλην έμπειρο) Φίσερ μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις υπέρ των Σέλτικς. Επίσης όπως ανέφερα εδώ δεν σκοράρουν μόνο οι βασικοί αλλά σε κάθε ματς ξεπετάγεται ένα διαφορετικός παίχτης από τον πάγκο που δίνει λύσεις.

Νομίζω ότι στα πρώτα 2 παιχνίδια στο ΛΑ θα έχουμε σπάσιμο της έδρας και συνολικό σκορ 4-2.

Νομίζω μιλάει και η παράδοση.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Forza Celtics.
Είναι η μόνη ομάδα με πράσινα που υποστηρίχω στον πλανήτη, αλλά ας όψεται ο τεράστιος Λάρι Μπέρντ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom