• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΝΒΑ playoffs 2010

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Forza Celtics.
Είναι η μόνη ομάδα με πράσινα που υποστηρίχω στον πλανήτη, αλλά ας όψεται ο τεράστιος Λάρι Μπέρντ.
συγκεντρώσου... όλες οι μεγάλες ομάδες τα ίδια φοράνε... πράσινα και τριφυλλάκι;) κι εγώ με την βοστώνη είμαι:clap:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κι εγώ με τη Βοστώνη είμαι και νομίζω πως θα το πάρει. Έχει πιο πολλές λύσεις στην επίθεση, αλλά κυρίως θα ρίξει ΠΟΛΥ ξύλο στους ψηλούς των Λέηκερς που βασικά είναι ένας τεχνίτης αλλά σοφτ παιχταράς και ο κουτσός Μπάινουμ. Ο Κόμπι δεν παίζεται, αλλά με έναν κούκο το αρκούδι δε χορεύει και όσο θέλεις βρόντα, Μαριορή.

Σέλτικς με 4-2 (μη σου πω και 4-1). Απόρώ που όλα τα σάιτς δίνουν τους Λέηκερς ως φαβορί...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Λοιπόν οι Λέικερς έκαναν το 1-0, μάλλον πιο εύκολα απ'ότι θα περίμενε κανείς, έχοντας προβάδισμα 10-12 πόντων σε όλο το ματς.

Θα διακινδυνεύσω μια παράτολμη πρόβλεψη: όποιος πάρει το 2ο ματς στο Λος Άντζελες θα πάρει και τον τίτλο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όργια από Άλεν (32 πόντους με 8/11 τρίποντα - ρεκόρ τελικών) και Ρόντο (triple-double με 19 πόντους 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ) και οι Celtics έκαναν το break στο 2ο ματς ισοφαρίζοντας σε 1-1 τα ξημερώματα στο Los Angeles.. Τώρα η σειρά μεταφέρεται στη Βοστώνη και οι celtics έχουν 3 σερί ματς στην έδρα τους για να στεφθούν πρωταθλητές. :)

Last edited:

spor_os

Administrator
Άλλαξα το βίντεο του def και έβαλα όλο το recap.
Κυρίως έβαλα αυτό για να προσέξετε τι κάνει ο rivers στο 3:18 και μετά και πως παίρνονται τα πρωταθλήματα αν είναι ξύπνιος ο coach.
Δείτε τον τι κάνει για να μην υποπέσει η ομάδα του σε ποινή 8".

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πολύ σωστά. Ενώ ο άλλος προπονητής, για άλλη μια φορά απεφάνθη στη συνέντευξη Τύπου πως φταίνε οι διαιτητές που δεν αφήνουν το Φίσερ να μαρκάρει τον Άλλεν... Ξυδάκι, Φιλ. Και βάλε και κανένα ξυπνητήρι στον πάγκο γιατί σου πήρε τα σώβρακα ο Ντοκ... Με Γκαρνέτ και Πιρς ανύπαρκτους έχασε εντός το ΛΑ, προβλέπω καταποντισμό στη Βοστόνη.

Έκπληξη στο πρώτο ματς το πόσο σοφτ έπαιξαν οι Σέλτικς, έπαιξαν όπως στην κανονική περίοδο. Λογικό ήταν να μην επαναληφθεί.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εχει πολυ ψωμι ακομα

spor_os

Administrator
Ενώ ο άλλος προπονητής, για άλλη μια φορά απεφάνθη στη συνέντευξη Τύπου πως φταίνε οι διαιτητές που δεν αφήνουν το Φίσερ να μαρκάρει τον Άλλεν...
Τον χρέωσαν σε 3 φάσεις συνεχόμενες προς το τέλος του 1ου ημιχρόνου 3 φάουλ και μετά δεν του ξανασφύριξαν τίποτα.
Πάντως αγκαλιά τον έπαιρνε τον Άλλεν γιατί εκείνη την ώρα είχε τα 7/7.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Νίκη από τους Lakers μέσα στη Βοστώνη και ανατροπή του σκηνικού πάλι. Με mvp των λιμνάνθρωπων τον.. Φίσερ, και χειρότερο παίχτη της βοστώνης τον Άλεν που έσπασε τα καλάθια, οι 25 πόντοι του Γκαρνέτ δεν έφτασαν και τώρα όλα τα λεφτά στο 4ο ματς.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Δυστυχώς δε μπαίνουν πάντα τα τρίποντα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom