• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΝΒΑ playoffs 2010

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τέρμα τα δίφραγκα στην ανατολή, καθώς οι Celtics διέλυσαν τους ανύπαρκτους magic με 25 πόντους τα ξημερώματα, και ετοιμάζονται (αν είναι δυνατόν, ποιος θα το πίστευε) για "σκούπα" και πρόκριση στον τελικό.

:)

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Και τόσο εύκολα δεν το περίμενε κανείς :)

Ελπίζω σήμερα οι suns να το κάνουν το θαύμα τους.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έτσι όπως πάει θα πάμε για το γνωστό τελικό και μάλιστα με απανωτές σκούπες. Αν ήμουν προπονητής τους θα ντρεπόμουν για την άμυνα των Σανς (αλλά έχουν δικαιολογίες) και για το γενικότερο χάλι των Μάτζικ (τελείως αδικαιολόγητοι, φάνηκαν πολύ "λίγοι"). Μακάρι οι Σανς να δώσουν λίγο ενδιαφέρον στο όλο πράγμα διότι οδεύουμε στα πιο αδιάφορα playoffs της ιστορίας... Τουλάχιστον οι τελικοί αναμένονται λίγο πιο ενδιαφέροντες (τα λεφτά μου στη Βοστόνη λόγω άμυνας).

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το Φοίνιξ έκανε το θαύμα κερδίζοντας το τρίτο ματς :)

Περιμένουμε το επόμενο για να δούμε αν θα γίνει πόλεμος η σειρά. :D

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Χθες που είδα τον αγώνα έπαιξαν καλύτερα οι Suns αλλά αν δε βελτιώσουν την άμυνά τους δεν έχουν πολύ μέλλον.

Donnie darko

Banned
Ναι συμφωνώ οι Suns έχουν άθλια άμυνα,μπροστά όμως πετάνε φωτιές,χτές ο Στουνταμάιρ έκανε όργια μέσα στη ρακέτα.Μάλλον οι Lakers θα την καθαρίσουν τη σειρά λόγω εμπειρίας αν και θα ήθελα να δώ το ζευγάρι Ρόντο εναντίον Νας στους τελικούς

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
εγω πάλι εχω μια ερωτηση για το Yorgo
η Ευα σου εκατσε ; :roll:

συγνώμη για το εκτος θεματος:lol:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Η άμυνα των Σανς είναι σαν τα οπίσθια της Μέντες: και πλαδαρή και ανύπαρκτη. Αν δεν υπάρξει άμεση βελτίωση δε βλέπω να προχωράει το πράγμα (ούτε οι Σανς στα playoffs ούτε η σχέση μου με την Εύα). Για να σφίξουν οι κώλοι, παρακαλώ...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αχά. We have a series! Επιτέλους νίκη για το Ορλάντο και παρότι μου τα χάλασαν στο στοίχημα, (έπαιξα ότι θα κέρδιζαν με 6 ή ότι οι Σέλτικς θα έβαζαν 94 πόντους και ήρθε… 96-92!) το καταχάρηκα, διότι την Τετάρτη έχουμε πάλι ματς και μακάρι να είναι ματσάρα σαν κι αυτό. Επίσης μακάρι να το κερδίσουν οι Μάτζικ, οπότε η σειρά ζωντανεύει για τα καλά.

Scattered thoughts για μεμονωμένους παίκτες:
Nelson: Επιτέλους-έβγαλε 9 ασίστ και για μένα είναι ο βασικός λόγος που οι Μάτζικ ήταν για τόσο μεγάλο διάστημα μπροστά στο σκορ. Ήταν τραγικό να βλέπεις όλη τη σειρά ένα playmaker σε τέτοιο επίπεδο να μην ξέρει να πασάρει. Προσωπικά εξακολουθεί να μην μου αρέσει ως παίκτης για τέτοιο επίπεδο, αλλά τουλάχιστον έχει ψυχή.
Howard: Δεν έχω ξαναδεί center με τέτοια σωματικά προσόντα. Τι κρίμα που κάνει βήματα σχεδόν σε κάθε φάση (έλεος με την ανοχή των διαιτητών απέναντί του, μέχρι και μπάσιμο μετά από επιθετικό ριμπάουντ….χωρίς τρίπλα έκανε, συνέχεια μπάσιμο και μετά jump stop, άλλαγμα σταθερού κλπ κλπ), που δεν έχει μάθει να σουτάρει από τα 4 μέτρα και που στις βολές είναι χειρότερος κι από τον Σάσα Χούπμαν. Το παλικάρι θα μπορούσε να είναι φαινόμενο και δυστυχώς αν στα 25 του ακόμη κάνει βήματα και σουτάρει βολές στο ταμπλό, μάλλον δε θα μάθει ποτέ, τον λυπάμαι τον Ewing που πρέπει να του κάνει ατομικές προπονήσεις ακόμη και στον ύπνο του. Στα συν σήμερα η ψυχή με την οποία έπαιξε, το πόσο ψύχραιμος ήταν στο ξύλο και στις προκλήσεις που έφαγε από 5 αντιπάλους και το ότι έδειξε σε όλη τη σειρά πως έχει βελτιωθεί στο θέμα των φάουλ, χωρίς να απέχει από τα αμυντικά του καθήκοντα. Άσχετα από όλα τα υπόλοιπα, είναι από τα συμπαθέστερα παιδιά στο ΝΒΑ, πάντα με χαμόγελο και μηδέν προβλήματα συμπεριφοράς.
Carter: Έχω τόσες απαιτήσεις από αυτόν τον παίκτη και απογοητεύει. Περίμενα στα playoffs να αποδείξει ότι θέλει το πρωτάθλημα όσο κανένας, να βάζει 35άρες και να παρασύρει και τους άλλους. Δυστυχώς έχει πολύ αργή σκέψη στο παιχνίδι, αν ήταν λίγο πιο «σπίρτο» θα ήταν από τους κορυφαίους στη θέση του στην ιστορία του αθλήματος: πόδια-ελατήριο, φαρμακερό σουτ, απίστευτη ικανότητα και με τα δύο χέρια (προσέξετε στις νεκρές φάσεις μετά από φάουλ πώς σουτάρει από τα 6-7 μέτρα με… το αριστερό χέρι και με καρπό παρακαλώ), καλή τρίπλα, αφοσιωμένος αμυντικός και εξαιρετικός ριμπάουντερ. Λογικό ήταν να έχει ένα κακό ματς, αυτό που δεν είναι λογικό είναι να μην έχει κανένα πραγματικά σούπερ, ήδη έχουν παίξει 12 παιχνίδια στα playoffs κι ο Κάρτερ παίζει ως απλά καλός παίκτης, όχι ως αδικημένος σούπερ σταρ. Μάλλον δεν είναι αδικημένος, αλλά παίκτης χωρίς winner spirit.
Lewis: Στο καλύτερό του παιχνίδι ήταν απλά υποφερτός. Έχει συμβόλαιο 120 εκατομμυρίων δολαρίων και πολλά προσόντα…μήπως πρέπει να αρχίζει να παίζει;

Magic γενικώς: Με προπονητή στιλ Ιωαννίδη (μηδέν τακτική και οδηγίες στα τάιμ άουτ με… πατριωτικό και ψυχολογικό χαρακτήρα, «εμπρός παιδιά φάτε τους» κλπ), τεράστια έλλειψη μιας πραγματικά μεγάλης προσωπικότητας (η Βοστόνη έχει 3, αν όχι 4, διότι και ο Ρόντο προσωπικότητα είναι πια), αλλά την καλύτερη περιφέρεια στον κόσμο που σουτάρει ανοιχτή χάρη στην παρουσία του τέρατος Howard, παίζουν περίεργο μπάσκετ, με άγρια ομορφιά, λίγη τακτική και πολύ ενθουσιασμό. Εύκολα ή δύσκολα θα πρέπει να πάρουν το 5ο ματς και να κάνουν τη σειρά κόλαση… Ο πάγκος τους είναι εξαιρετικός και το έδειξε και σήμερα, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να παίξουν και οι ακριβοπληρωμένοι πενταδάτοι… Επίσης, για κάποιο περίεργο λόγο το τρίποντο τους έχει προδώσει απέναντι στους Σέλτικς, παρότι φέτος έσπασαν όλα τα ρεκόρ σε τρίποντα στην ιστορία της λίγκας. Το 6ο ματς θα είναι όλα τα λεφτά, αλλά φοβάμαι πως θα το χάσουν.

Pierce: Παικταράς χωρίς αμφιβολία, αλλά σήμερα έδειξε γιατί δεν είναι ούτε Ray Allen, ούτε και Γκαρνέτ: ήθελε να πάρει το ματς πάνω του μετά από ένα καταπληκτικό 1ο δεκάλεπτο και τους κρέμασε. Πολλοί ατομισμοί, εμμονή με το να πάρει τα τελευταία σουτ και γενικώς έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Ρόντο: Ε, δε δικαιούται κι αυτός ένα μέτριο ματς; Λίγο καλύτερα να παίξει στο επόμενο, η Σέλτικς περνάνε εύκολα. Το θέμα είναι πως αν τραυματιστεί, αναπληρωματικό δεν έχουν. Ο MVP των ανατολικών playoffs μέχρις στιγμής.

Celtics γενικώς: Θεωρώ απίθανο να χάσουν άλλα 3 ματς στη σειρά. Ακόμη και στην κακή τους βραδιά το χτύπησαν πολύ, αν και δεν κατάλαβα γιατί δεν έβαλε τον Πέρκινς πάνω στο Χάουαρντ για περισσότερο χρόνο. Έχουν καλύτερο προπονητή (μακράν), καλύτερη άμυνα, περισσότερες προσωπικότητες κι απλώς χειρότερο πάγκο. Απίστευτο το πώς αναστήθηκαν στα playoffs… Θεωρώ πως απέναντι στους τρεχαλατζήδες Σανς θα έχουν πιο δύσκολη αποστολή απ’ ό,τι απέναντι στους “soft” Lakers. Συμφωνώ με το φίλο που είπε πως το ματς-απ Rondo vs Nash θα είναι ΤΟ highlight, αν λάβει χώρα.

Τι μου αρέσει στο ΝΒΑ: Οι απίστευτοι παιχταράδες, η τηλεοπτική κάλυψη, το μάρκετιγκ (τρελά κλιπάκια), οι εξειδικευμένοι speakers, το ότι οι παίκτες δεν κάνουν τις στερεότυπες ξενέρωτες δηλώσεις των δικών μας, το ότι υπάρχουν 8 ομάδες που χτυπάνε τον τίτλο κι όχι 2, τα φανταστικά στατιστικά, το πώς οι διαιτητές βλέπουν τα replays πριν αποφασίσουν στα κρίσιμα σημεία και το θέαμα γενικότερα.

Τι δεν μου αρέσει: Οι χαμπουργκεράκηδες φίλαθλοι με τα χαζά συνθήματα, το ότι η κανονική περίοδος είναι για τα πανηγύρια, η διαιτησία (έλεος…), οι προπονητές που είναι σα να μην υπάρχουν (ως επί το πλείστον, διότι υπάρχουν κι εξαιρέσεις, αλλά γενικώς πληρώνονται για να κάθονται), το ότι το πλεονέκτημα έδρας είναι ανύπαρκτο και το ότι δεν κάνουν doping control της προκοπής και αυτοαποκαλούνται world champions όταν παίζουν μόνο μεταξύ τους.

Τελευταίο σχόλιο (αλήθεια λέω, θα πέσω για ύπνο): Ο Φιλ Τζάκσον εκτός από μάνατζερ προσωπικοτήτων (από προπονητική γιοκ, ρωτήστε τον Ομπράντοβιτς τη γνώμη του…), πρέπει να είναι και ο άνθρωπος με τις πιο άστοχες δηλώσεις στο ΝΒΑ, με στόχο την επιρροή των διαιτητών. Αφού μας έπρηξε με το πόσες βολές εκτελεί ο Durant (δύο για κάθε φάουλ που του έκανε ο κατσέρ Αρτέστ ρε Φιλ, άσε τώρα που έχεις και παράπονο, που ο Κόμπι εκτελεί βολές όποτε περάσει από δίπλα του αμυντικός!), τώρα απεφάνθη πως ο Νας κάνει «συνέχεια μεταφορά της μπάλας». Μάλιστα. Η απάντηση του Νας ήταν ευγενική αλλά και με ένα καρφί: «Τι να σας πω δεν μου το έχουν ξαναπεί, μετά από 16 χρόνια στη λίγκα. Ο Πόποβιτς πάντως δεν ανέφερε κάτι στην προηγούμενη σειρά κι είναι κι ο καλύτερος κόουτς στο ΝΒΑ!».

spor_os

Administrator
Τι μου αρέσει στο ΝΒΑ: η τηλεοπτική κάλυψη, οι εξειδικευμένοι speakers

Τελευταίο σχόλιο (αλήθεια λέω, θα πέσω για ύπνο): Ο Φιλ Τζάκσον εκτός από μάνατζερ προσωπικοτήτων (από προπονητική γιοκ, ρωτήστε τον Ομπράντοβιτς τη γνώμη του…), πρέπει να είναι και ο άνθρωπος με τις πιο άστοχες δηλώσεις στο ΝΒΑ, με στόχο την επιρροή των διαιτητών. Αφού μας έπρηξε με το πόσες βολές εκτελεί ο Durant (δύο για κάθε φάουλ που του έκανε ο κατσέρ Αρτέστ ρε Φιλ, άσε τώρα που έχεις και παράπονο, που ο Κόμπι εκτελεί βολές όποτε περάσει από δίπλα του αμυντικός!), τώρα απεφάνθη πως ο Νας κάνει «συνέχεια μεταφορά της μπάλας». Μάλιστα. Η απάντηση του Νας ήταν ευγενική αλλά και με ένα καρφί: «Τι να σας πω δεν μου το έχουν ξαναπεί, μετά από 16 χρόνια στη λίγκα. Ο Πόποβιτς πάντως δεν ανέφερε κάτι στην προηγούμενη σειρά κι είναι κι ο καλύτερος κόουτς στο ΝΒΑ!».
Το μόνο που έχω να παραθέσω σε αυτό είναι ο φίλος μου...
nbaReportaz.jpg
Ποιος προσέχει τι λέει ο Τζάκσον μπροστά στο κάλος.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πόλεμος στους τελικούς της δύσης, αφού το Φοίνιξ κέρδισε ΚΑΙ το δεύτερο ματς στην έδρα του και ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2, και τώρα σίγουρα θα γίνει σφαγή για τη συνέχεια. :)

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα