• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΝΒΑ 2010-2011

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Έχουμε και το Eurobasket στη Λιθουανία...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μη με κολάζεις εσύ... Αφού βλέπεις ότι προσπαθώ να απαγκιστρωθώ. Θα ψάξω άλλο χόμπι. Το πλέξιμο ας πούμε μου φαίνεται πολύ κουλ. Επίσης άλλα νεανικά σπορ όπως το planespotting, birdwatching, giagiakoutsompoling, και το thai cooking (αυτό το σκέφτομαι σοβαρά, αν ξέρει κανείς κανένα σάιτ για online μαθήματα ασιατικής κουζίνας, παρακαλείται να βοηθήσει, μαθήματα, όχι συνταγές).

Πείτε μου πότε είναι το Ευρωμπάσκετ για να ξέρω να είμαι μακριά από τον πολιτισμό.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
31 Αυγούστου με δεκακάτι σεπτέμβρη.

greekwolf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip America
Έτσι όπως φτάσαμε έχουμε κατά 99% Μαϊάμι εναντίον Ντάλας. Τι πιστεύετε... θα αντέξει ο Dirk ή οι 3 φίλοι θα ξεκινήσουν μια νέα δυναστεία?!?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τελικό οι Mavericks από τα ξημερώματα:

:clap: :clap:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Οι αποδόσεις αυτή τη στιγμή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:
Σικάγο 17.00
Ντάλλας 2.50
Μαϊάμι 1.53

Προφανώς, αν προκριθεί το Μαϊάμι, η απόδοσή του θα πέσει κι άλλο. Δηλαδή στο ζευγάρι Ντάλλας-Μαϊάμι οι bookmakers δίνουν ξεκάθαρα Μαϊάμι.
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Για μένα είναι 50-50 (και γι' αυτό έπαιξα το Ντάλλας όταν πλήρωνε 3.75). Κρίμα για το Ντάλλας που δεν έκανε κάποια ανταλλαγή στους ψηλούς κυκλοφορούσαν πολλά λαβράκια το χειμώνα, αλλά αυτοί επικεντρώθηκαν στο να πάρουν τον Πέτζα.

Αν θυμάμαι καλά την τελευταία φορά που πήγε τελικό το Ντάλλας, πάλι από το Μαϊάμι την έπαθε, όταν οι Χιτ είχαν και τον χοντρό. Και κέρδιζαν και 2-0 και μετά βυθίστηκαν, με τον Cuban να τσιρίζει για τους διαιτητές και τον Τύπο να μιλάει για το Curse of the Crease...Αυτά για την ιστορία.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
τρίποντο Lebron, τριποντο με φάουλ Wade, τρίποντο Lebron, η διαφορά εξανεμίστηκε και το Miami τελικό.
Πλεονέκτημα έδρας έχει το Miami;

fotast

Member
Ο Μεσίνα πάει στους Λεϊκερς(σάν βοηθός) για να τους διδάξει άμυνα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το διάβασα και γω. Βέβαια πηγαίνει επειδή ο Μπράουν τον ξέρει από παλιά, έχουν συμμετάσχει μαζί σε σεμινάρια κι έχουν κάνει και προετοιμασία μαζί. Φυσικά στην επίθεση δεν πρόκειται να έχει καμία συμμετοχή διότι εκεί σε πατάνε οι χορηγεί αν δεν αφήσεις τον Κόμπι να κάνει 45 τραβηγμένα σουτ σε κάθε ματς.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εμένα η ομάδα μου πότε θα παίξει στο ΝΒΑ ;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο