Μη με κολάζεις εσύ... Αφού βλέπεις ότι προσπαθώ να απαγκιστρωθώ. Θα ψάξω άλλο χόμπι. Το πλέξιμο ας πούμε μου φαίνεται πολύ κουλ. Επίσης άλλα νεανικά σπορ όπως το planespotting, birdwatching, giagiakoutsompoling, και το thai cooking (αυτό το σκέφτομαι σοβαρά, αν ξέρει κανείς κανένα σάιτ για online μαθήματα ασιατικής κουζίνας, παρακαλείται να βοηθήσει, μαθήματα, όχι συνταγές).
Πείτε μου πότε είναι το Ευρωμπάσκετ για να ξέρω να είμαι μακριά από τον πολιτισμό.
Οι αποδόσεις αυτή τη στιγμή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:
Σικάγο 17.00
Ντάλλας 2.50
Μαϊάμι 1.53
Προφανώς, αν προκριθεί το Μαϊάμι, η απόδοσή του θα πέσει κι άλλο. Δηλαδή στο ζευγάρι Ντάλλας-Μαϊάμι οι bookmakers δίνουν ξεκάθαρα Μαϊάμι.
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Για μένα είναι 50-50 (και γι' αυτό έπαιξα το Ντάλλας όταν πλήρωνε 3.75). Κρίμα για το Ντάλλας που δεν έκανε κάποια ανταλλαγή στους ψηλούς κυκλοφορούσαν πολλά λαβράκια το χειμώνα, αλλά αυτοί επικεντρώθηκαν στο να πάρουν τον Πέτζα.
Αν θυμάμαι καλά την τελευταία φορά που πήγε τελικό το Ντάλλας, πάλι από το Μαϊάμι την έπαθε, όταν οι Χιτ είχαν και τον χοντρό. Και κέρδιζαν και 2-0 και μετά βυθίστηκαν, με τον Cuban να τσιρίζει για τους διαιτητές και τον Τύπο να μιλάει για το Curse of the Crease...Αυτά για την ιστορία.
Το διάβασα και γω. Βέβαια πηγαίνει επειδή ο Μπράουν τον ξέρει από παλιά, έχουν συμμετάσχει μαζί σε σεμινάρια κι έχουν κάνει και προετοιμασία μαζί. Φυσικά στην επίθεση δεν πρόκειται να έχει καμία συμμετοχή διότι εκεί σε πατάνε οι χορηγεί αν δεν αφήσεις τον Κόμπι να κάνει 45 τραβηγμένα σουτ σε κάθε ματς.